Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba kızlar

Kızım iki gundur 5.30 da uyanıyor bi daha da uyumuyor. Bari 6 olsaydı aksam o uyuyunca bir sürü plan yapıyorum hiçbirini gerceklestiremeden bayılıyorum ben de.
8 de kahvaltı cay faslı her sey bitmiş oldu.

Bugün hava çok sıcak, mutfakta ocak ya da fırın açınca iyice sıcak oluyor o yüzden yemek yapmayacağız. Ton balıklı salata ve süt-misir gevreği idare edicez.

afiyet olsunn. Çocukların da düzeni bozuldu hep tabi

Bereketli olsun canim.
Çeyrek altın ne kadardi

Bende 4kg aldım. Ama 3 kg'dan yapacağım.
2kg da önceden yapmıştım.

Oğlanı biraz dışarı çıkardım ara sokaklardan dolaştık.

migros siparişim geldi çilek getirmemişler , manavdan aldım kilosu 12 tl idi 10 liralık aldım yemek için. İçeri girmedim çocukla adama söyledim verdi sağolsun.

eve geldik üst baş değiştik dezenfekte ettik kendimizi. Oğlanı banyo yaptıracağım birazdan.

Akşam için kendime yeşil mercimek yemeği yaptım, erişte koymadım gereksiz karbonhidrat almiyim

Bereketli olsun canım çeyrek 608 gösteriyor yarım niye öyle pahalı ki

Iyi akşamlar kızlar oğlan uyudu az önce kız uyumamak için direniyor. Eşimde yemek yedikten hemen sonra uyudu. Ben kızın uyumasını beklerken o bana bakıp bakıp cilve yapıyor. Kalkıp ısıracam o olacak. Bugün üst kat komsum çaya çağırdı oraya uğradım iyi geldi. Hafta sonu babamın bahçesine gideceğiz yine hep beraber. Papatya var bahçede en son gittiğimizde kaynattım saçıma döküp güneşte beklettim yarim ton kadar acildi saçımın rengi. Zaten orta kumral bir sac rengim var güneşte açılmaya müsait. Iki üç kez daha yapmayı düşünüyorum bakalım nasıl bir sonuç çıkacak ortaya

Eşim geldi giyindi orduevine gittik kızlar bende insanmışım allahım sana çok şükür dedim tarhanayı kavanoza koydum gitmeden de emzirmiştim zaten . Yemek gelene kadar sakince bebeğe çorba yedirdim yemekten sonra resim çekindik biraz bahçede yürüdük 35 TL yemek . 55 TL de markette harcadım 2 paket soda , lor , 2 ekmek , muz , vileda seti aldım eve geldik abi bebişim duş aldı akıllı oldu uyudu şuan şu sürekli bize gelen aile ile görüştük tesiste bebek onları görünce ağladı hahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…