- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #65.441
Merhaba kızlar
Kızım iki gundur 5.30 da uyanıyor bi daha da uyumuyor. Bari 6 olsaydıaksam o uyuyunca bir sürü plan yapıyorum hiçbirini gerceklestiremeden bayılıyorum ben de.
8 de kahvaltı cay faslı her sey bitmiş oldu.
Bugün hava çok sıcak, mutfakta ocak ya da fırın açınca iyice sıcak oluyor o yüzden yemek yapmayacağız. Ton balıklı salata ve süt-misir gevreği idare edicez.
Dimi ama çok güzel olurDün bende eşime memlekete gidince bol bol mangal yapalım dedim çok özledim doğayı mangalı ☺tuce_tuce
Bereketli olsun canim.2530 Ata lira
Yarım 1260
Gram 360 2 2 ayar mış.
Aldım kızlar.
Birde lavanta nane yüz ve vücut kesesi karbonat 35
Bir tsort üç küpe 13 lira.
Yazlık baksam iyi olacaktı ama hiçbir özelliği olmayan giysiler bile çok pahalı.
Bende 4kg aldım. Ama 3 kg'dan yapacağım.Çilek recellerimi yaptım 4 kilodan 2,5 litre çıktı tabi ufak kavonozlara koydum 5 kilo alsam daha iyi olurdu çabuk biter bunlar
Dut bulamadım bulsaydım ondan da yapacaktım yapmadıysanız kızlar mutlaka yapın çilek receliyle yarışır lezzet olarak
O yüzden bütçeme uygun cazip bir şey bulmadıkça şimdilik takipte kalmaya devam ediyorumHep olan şey işte
Bereketli olsun canım çeyrek 608 gösteriyor yarım niye öyle pahalı ki2530 Ata lira
Yarım 1260
Gram 360 2 2 ayar mış.
Aldım kızlar.
Birde lavanta nane yüz ve vücut kesesi karbonat 35
Bir tsort üç küpe 13 lira.
Yazlık baksam iyi olacaktı ama hiçbir özelliği olmayan giysiler bile çok pahalı.
Ay evet kız yazmis zaten.bende etiketleyin çeyrek ne kadar diye sordumBereketli olsun canım çeyrek 608 gösteriyor yarım niye öyle pahalı ki
Bende 20 gün kadar önce almıştım 630 dan zarardayım diyordummAy evet kız yazmis zaten.bende etiketleyin çeyrek ne kadar diye sordum
Bu durumda 630
Yani 20 gün kadar önce normaldi.Bende 20 gün kadar önce almıştım 630 dan zarardayım diyordumm
Ahh canım yaaa diş çıkarıyor olmalı duş aldırsan uykudan önce rahatlar birazCinnet gecirmem inşallah bugün
Kız çok huzursuz.
Uyumadi gitti.
Çok yorgunum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?