Bugün ne aldin kaç tl harcadin

içseydi tükürürdü bence içmemiştir inşallah . Bende bazen kendimi zor tutuyorum bağırmamak için ya sabır diyorum hep
Aynen ya akıllı uslu çocukları görünce o kadar imreniyorumki. Büyüyünce âsi olmasinlarda küçükken insan yine idare ediyor bir şekilde.

Son düzenleme:
Dün pazara gittim
3 kg domates 18 tl
2 kg salatalık 10 tl
1 kg kiraz 10 tl
Yarım kg erik 7 tl
1 kg soğan 5 tl
3 patlıcan 3 kabak 10 tl
Yarım kg dolmalık biber 3 tl
Yarım kg taze fasulye 6 tl
1 kg şekerpare 12 tl
5 tl likte çilek
90 tl gibi bişey harcadım
Market alışverişi yapmadım hala
Bugün inş hallederim
350 tl hediye yüklemişler eşimin kartına o biraz hafifleticek market hesabını

Sizin pazarda pahalı aaaa

strawberry_cake içmemiştir.Aynı benim oğlan ya heran birsy yapar hep tetikte olacaksın.Millet salıp oturuyor ben hep çocuğun kıcında geziyorum.Oturup oynamaz milletin çocuk anasının yanından ayrılmıyor bizimki fıldır fıldır.Wc ye girdim 2 dk olmadı hop inşaata terasa çıkmış bir baktım terasta geziyor.

Stres atmak için bimin buono cikolatasindan yedim iyi geldi kiz uyudu kalkıp mutfağı toplaycagim dedim oğlan geldi uyandırdı herzamanki gibi sonra acıktım dedi karnını doyurdum onun sesi kesildi bu seferde kiz mizildanmaya basladi. Ikisi birden uyusa göbek atam sevinçten.

Nedir bu erkek analarinin çektiği ya.

Selam

Bankaya gittim kızıma hesap açtırdım 400 tl attım hesaba küçük kızıma açılmadı 10 yaşından önce açmıyorlarmış neyse ablasıyla biriktiririz artık

30 tl küçük kızıma iç çamaşırı aldım
30 tl de kendime iç çamaşırı aldım
100 tl anneme elbise aldım
36 tl de döner aldık
20 tl de markette harcadık

Anneme geldik kızı uyuttum kahve içtik

Akşama eve geçeriz
Kızımın ayakkabısı geldi çok mutlu oldu

Ayyy keşke gündüz uyusa en azından o zaman rqhat edersin

Maşallah canım bu çocukların enerjileri çok fazla

Slm kızlar
368tl den 4 gr altın aldım 1471tl ama 14tl de vergi aldı banka.
bilginiz olsun. Ben evde tutma taraftarı değilim gr olarak alıyorum.
Market 100tl ve araba yıkamacı 25tl ve araba yıkanırken yandaki berber boştu bıyık sakal düzelttirdi eşim 20tl toplam 145tl de öyle gitti.

Hayırlı olsun canım güle güle kullan

Bizde de tam tersi elektrik çok geliyor su hep aynı 3 aydır su faturası kuruşuna kadar aynı okumaya gelmiyorlar desem faturayı posta kutusuna bırakıyorlar
Elektrik gelse yine anlıcm evdeyim çok kullanıyoruz derim ama su geçen ay 5 metreküp kullanmışız bu ay sözde 16 nasıl yani

güle giysin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…