- Konu Sahibi pure hazel
-
- #65.521
yok canim gündüz uyumaz 2 yaşında bıraktı dün 2 saat bahçede kumla oynadı. eve geldi 1 saat banyo yine yemek yedik tekrar atla zıpla oynadı yani 7 de ben uykusuzluktan bayılmak üzereydim ama beyimiz gece 12 de uyudu enerjisi bitmiş olması lazımdı aslindaTeşekkür ederim canım
Ya aslında çocuklar yorulunca daha güzel uyur lafı külliyen yalan
Gündüz uykusu yoktu dimi
Akşam uykudan önce banyo filan yaptırsan erken uyumuyor mu
Ya da çocuklar da sıkıldı artık yaaa sürekli evin içinde enerjilerini nasıl atacaklar ki
Ay hoşgeldin gözüm seni arıyor birdeGünaydın :)
O kadar yoğunum ki telefonu elime alamıyorum doğru düzgün. Sohbetinizi özledim :)
Murat market olayından sonra vakalar çok artmış. Dün de nisan vardı karşı apartmanda zilgitlar halaylarDün gördüm asker Uğurlaması yapıyorlardı iç içe siirtte
Market siirtti bitirdi zatenMurat market olayından sonra vakalar çok artmış. Dün de nisan vardı karşı apartmanda zilgitlar halaylarbiz niye evdeyiz 3 aydır gidip bi halay çekip oynasaydım rahatlardim biraz
Murat market olayından sonra vakalar çok artmış. Dün de nisan vardı karşı apartmanda zilgitlar halaylarbiz niye evdeyiz 3 aydır gidip bi halay çekip oynasaydım rahatlardim biraz
Uzmanların bugün açıklanabilirmiş.Hepsi aynı anda neden açıklanmıyor ne sacmalık ya.Tayin daireden birkaç subay fetöden alınmış tayinler incelenecek 1 hafta sonra açıklanacak diyenlerde var.Moralimi bozmayım diyorum ama artık çok bunaldım haziranda geçiyorAyyyy keşke bugün açıklansa tayin ve izin
Allahım yaUzmanların bugün açıklanabilirmiş.Hepsi aynı anda neden açıklanmıyor ne sacmalık ya.Tayin daireden birkaç subay fetöden alınmış tayinler incelenecek 1 hafta sonra açıklanacak diyenlerde var.Moralimi bozmayım diyorum ama artık çok bunaldım haziranda geçiyor
Halkın biraz bilinçli olup tepki göstermesi lazım. Ordan alışveriş yapanın vicdanından merhametinden insanlığından şüphe ederim.göz göre göre 48 yaşında ki adamı oldu bir sürü insansaa hastalık bulaştı.Market siirtti bitirdi zatenartık açsalar bile satış yapamazlar inşallah batsınlar hakkım haram olsun
Evet katılıyorum ben şahsen kessen yapmamHalkın biraz bilinçli olup tepki göstermesi lazım. Ordan alışveriş yapanın vicdanından merhametinden insanlığından şüphe ederim.göz göre göre 48 yaşında ki adamı oldu bir sürü insansaa hastalık bulaştı.
tuçe haberlerde siirtte sokağa çıkma yasağı olduğu yaziyo terör operasyonu nedeniyleEvet katılıyorum ben şahsen kessen yapmam
Evet canım operasyon var çok ciddi yasak bazı küçük yerlerde köylerdetuçe haberlerde siirtte sokağa çıkma yasağı olduğu yaziyo terör operasyonu nedeniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?