- 11 Aralık 2019
- 3.767
- 12.850
- 208
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #65.581
baya fark var metreküplerde diğer ayda farklı gelirse bence saatinizi kontrol ettirinElektrik gelse yine anlıcm evdeyim çok kullanıyoruz derim ama su geçen ay 5 metreküp kullanmışız bu ay sözde 16 nasıl yani
Hayırlı olsun canım faiz nasıl peki eğitim. Hesabı olarak mı açtırdınSelam
Bankaya gittim kızıma hesap açtırdım 400 tl attım hesaba küçük kızıma açılmadı 10 yaşından önce açmıyorlarmış neyse ablasıyla biriktiririz artık
30 tl küçük kızıma iç çamaşırı aldım
30 tl de kendime iç çamaşırı aldım
100 tl anneme elbise aldım
36 tl de döner aldık
20 tl de markette harcadık
Anneme geldik kızı uyuttum kahve içtik
Akşama eve geçeriz
Kızımın ayakkabısı geldi çok mutlu oldu
Güzel günlerde kullansın ayakkabısını.Selam
Bankaya gittim kızıma hesap açtırdım 400 tl attım hesaba küçük kızıma açılmadı 10 yaşından önce açmıyorlarmış neyse ablasıyla biriktiririz artık
30 tl küçük kızıma iç çamaşırı aldım
30 tl de kendime iç çamaşırı aldım
100 tl anneme elbise aldım
36 tl de döner aldık
20 tl de markette harcadık
Anneme geldik kızı uyuttum kahve içtik
Akşama eve geçeriz
Kızımın ayakkabısı geldi çok mutlu oldu
Şu anlık birşey yok canım icmemıştır diye ümit ediyorum. Bende kilitli tutmaya çalışıyorum kapıları evin icinde sürekli alt degistirdigim için her biri için hem oncesinde hem sonrasında ellerimi yikiyorum surekli girip çıkıyorum banyoya dalgınlığıma geldi demekki.Geçmiş olsunstrawberry_cake
Nasıl şimdi bi belirtı varmı mutlaka kapıları kitle benim sadece çocuk odası ve salo un kapısı hep açık olur diğerlerini kitlerim herşey bir anlık.
2.5 yasinda. Bazen anladığını düşünüyorum anlattığım şeyleri bazende anlamıyor gibi. Bazende inadına yapıyor :)Kaç yaşında canım.
Bazı şeylerin tehlikelrini iyice anlat.
Benim büyük kızım ilaç içti diye götürdük emin değildik sonra iceemmiş falan ama.hastaneye gittigimiz için adlı vaka oluyor olay anında eşim yanındaydı ben diğer odayadim ama karakolda eşim davacı ben davalı oluyorum böyle durumlarda biz kanunen biz suçluyuz ifadeyi alan polis söylediğinde çok şaşırmıştım bunda bile biz kadınlar suçluyuzŞu anlık birşey yok canım icmemıştır diye ümit ediyorum. Bende kilitli tutmaya çalışıyorum kapıları evin icinde sürekli alt degistirdigim için her biri için hem oncesinde hem sonrasında ellerimi yikiyorum surekli girip çıkıyorum banyoya dalgınlığıma geldi demekki.
İçmemiştir ya tadı çok kötü agzina alsa hemen tükürür. Gecmis olsun, insan tuvalet fırçasını kabindaki camasir suyunu tahmin edemez kiKızlar çok kötüyüm. Kızı uyuturken oğlan banyoya girmis gidip baktığımda tuvalet fırçasını tuvaletin içine koymuş kabinida önüne koymuş oturuyordu öyle. Bir kaç gün önce domestos koymuştum içine ben baktığımda fırçanın kabı boştu ya tuvaletin içine boşalttı yada içti. Sordum kaç kez ne yaptın diye bilmiyorum diyor. Ağzını suyla çalkalattim ayran içirmeye çalıştım içmedi. Insallah icmemiştir
350 bekleyenler var 420 bekleyenler de varAltın 366 oldu bakalım daha düşecek mi insanları düşmeyeceğine inandırdılar daha da düşer belki
Bende 340 bekleyenlerdenim350 bekleyenler var 420 bekleyenler de var
Hayırlı olsun canımEşim nakliyeci ile cuma gününe anlaşmış 4 bine.cuma günü İstanbul'a veda ediyoruz sevinç hüzün bir arada ..
İnşallah düşsün de alalım birazBende 340 bekleyenlerdenim340 görmese de 350 yi görür gibime geliyor
Bende 350 gelir diyorum eşime gülüyor bana aşı bulunmadan gelmez akşama doğru iner ertesi gün toparlar diyorBende 340 bekleyenlerdenim340 görmese de 350 yi görür gibime geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?