- 11 Mart 2013
- 33.753
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #65.621
Haklisin ama bu son zamanlarda çok sık patlama noktasına geliyorum. Sabah çocuklar uykudan uyanınca onları öyle görünce dünyalar benim oluyor ama gün içerisinde tuketiyorlar beni. Evimiz tımarhane gibi :) sesleri sürekli apartman içinde yankilaniyor. Annem dün uğradı mesela apartmandan çıkana kadar oğlanın ağlama sesini duydum dedi. Ve hep böyleyiz. Kızda kaç haftadir iyice ağlak oldu sürekli mızmız. Hiç bir işimi halledemiyorum. Kafamı dinleyemiyorum. Bunaldim artık sanirim.strawberry_cake sakin ol canım gün bitince onlar uyuyunca özleyeceksin bile öyle düşün
Keske bu donemde yardimci olabilexek birileri olabilseydi ama bak beni gor inan yerinde olabilmek icin her seyi yapardimSinir krizi geçirmeme ramak kaldı ben hayatımda böyle ağlak zirlak çocuklar görmedim saçımı başımı yoluyacam artık insan gibi yaşamak lüks oldu benim için. Sabrım tükendi artık.
Durumundan haberim var canım bende senin gectigin sürecten geçtim kaç yillik evlisin bilmiyorum ama biz 4 yıl bekledik. Ona ragmen boyle soylenebiliyorum dusun :) insallah seninde saglikli bir evladin olur. Annelik güzel çocuklarımı çok seviyorum ama bedenim bazen yorgun düşüyor dinlenemeyince sabrımda bitiyor.Keske bu donemde yardimci olabilexek birileri olabilseydi ama bak beni gor inan yerinde olabilmek icin her seyi yapardimAllah saglik sihhatlerini yerinde Tutsun Hep Gerisi De gelir bir aekilde.
Ben hiç uyuduklarinda özlemem bende mi sorun var acabastrawberry_cake sakin ol canım gün bitince onlar uyuyunca özleyeceksin bile öyle düşün
Ben de çok sık o noktaya geliyorum ama ona tepkimi belli etmeden önce sessiz kalıp düşünüyorum iyice. Öyle tepki veriyorum genelde. Az önce bile telefonla konuşturmadı ki öncesinde diyorum telefonla konuşacağım biraz oyun oyna diye :) ama kalabalık aile seviyorum ben onu anladım ikinci kızımlaHaklisin ama bu son zamanlarda çok sık patlama noktasına geliyorum. Sabah çocuklar uykudan uyanınca onları öyle görünce dünyalar benim oluyor ama gün içerisinde tuketiyorlar beni. Evimiz tımarhane gibi :) sesleri sürekli apartman içinde yankilaniyor. Annem dün uğradı mesela apartmandan çıkana kadar oğlanın ağlama sesini duydum dedi. Ve hep böyleyiz. Kızda kaç haftadir iyice ağlak oldu sürekli mızmız. Hiç bir işimi halledemiyorum. Kafamı dinleyemiyorum. Bunaldim artık sanirim.
Ay ben çok fenayımBen hiç uyuduklarinda özlemem bende mi sorun var acaba
Geçiyorstrawberry_cake
Tünelin ucunda ışık var. Yardımcı işini daha sık yapmaya çalış varsın bo ay birikim olmasın senden kıymetli değil bide aileler çocuklara bakarsa akşamları eşinle dışarı çık birbirinize vakit ayırın çok iyi gelecek öpüyorum senin yakisikliyi❣❣
Vur kafayı yat dinlen ne duygusalligiAy ben çok fenayımbüyük kızım uyuduğu an başlıyorum şöyle dedi böyle akıllı ama ben kızdım şu yaptığına gibi gibi. Eşim de dalga geçiyor başladı bizim hatun yine duygusallığa diye
Ben 10 senelik evliyim. Amin insallah yoruldum deme luksum Yok zaten.Durumundan haberim var canım bende senin gectigin sürecten geçtim kaç yillik evlisin bilmiyorum ama biz 4 yıl bekledik. Ona ragmen boyle soylenebiliyorum dusun :) insallah seninde saglikli bir evladin olur. Annelik güzel çocuklarımı çok seviyorum ama bedenim bazen yorgun düşüyor dinlenemeyince sabrımda bitiyor.
60 tl alışverişe 12 tl idi canım 4lt si.bende almışım o zaman 4 adet.Normal fiyatın ne kadardı tam hatırlamıyorum ama 29 mu 32 mi neydiben evdeki bir odayı kiler odası olarak kullanıyorum. 3 kapılı bir dolap var, her şey onun içinde. kuru yemişler soğan patates hariç. ama onlar da o odada.
yudum yağ eylül ayında migrosta kampanya vardı, 12 tl idi. 8-9 tane almıştım, yeni bitti. 12 liraya aldığım şey şimdi 40 küsür. stok yapmak kesinlikle çok avantajlı.
ben de diğer yağları kullanamıyorum. fındık yağı, zeytin yağı ve yudum.
Aynen canımNormalleşme diye bir de isim verdiler.
Valla işim olmadıkça çıkmam.
Millet çıksın normallessin bakalım. Zaman neyi gösterecek.
Ben sonra normallesirim
Amin inşallah canım ,hakkımızda hayırlısıHergünüm şuraya tayin bugun açıklanırmı diye Yazarak geçiyor.Allahım sen bugün tayın belli oldu şurası oldu diye yazmayı nasip et yarabbimEv topluyorum,eşim geldi,Taşındık,yerleşiyoruz,yerleştik,kahve keyif yapıyoruz,Oğlan babasıyla oynuyor bende burayı okuyorum napıyorsunuz kızlar diye yazmayı nasip et yarabbim Gözlerim hep dolu dolu geziyorum ne kötü şey belirsizlik.Allahım sen bizi ailemizle hastalıkla sınama yarabbim en kötü günümüz bu olsun Yer gök dua çok şükür bugünümüze Hayırlı cumalar hepinize❤
Yeni ya ufaklık daha 2.5 aylık ondan kesinVur kafayı yat dinlen ne duygusalligiz
Ayy inşallah canım Van çıkarsa orası güzelmiş gelirseniz beklerim hepinizi minik kuşunda kucağında olursa çok mutlu olurumKotuyu dusunerek cagirma lutfen. Ben inaniyorum guzel bir yer olacak.
Zeynolin gibi Sen de guzel Fotoğraflar atacaksin.
Bu arada manzara cok guzelmis
Ay ben çok fenayımbüyük kızım uyuduğu an başlıyorum şöyle dedi böyle akıllı ama ben kızdım şu yaptığına gibi gibi. Eşim de dalga geçiyor başladı bizim hatun yine duygusallığa diye
Allah yardımcın olsun yavrularına sakinlik versinSinir krizi geçirmeme ramak kaldı ben hayatımda böyle ağlak zirlak çocuklar görmedim saçımı başımı yoluyacam artık insan gibi yaşamak lüks oldu benim için. Sabrım tükendi artık.
İnşallah canım eşimle konuştukta pek iç açıcı konuşmadı emir subayı olayı varmış onunla ilgili tekrar listeler incelenecek emirsubayları değişecekmiş öyle dediEşim geldi eli kulağında dedi tayin daire ile görüşmüşler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?