Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar markette 24 TL harcadık abur cubur. İzinler birlik komutanlarının insiyatifindeymiş şuan . Şube müdürümüz görüşüp bizim için izin alacak . Sebebi de Temmuz Ağustos eylül atama terfi yerleşme dönemi olduğu için eşimin izne çıkma ihtimali hiç yok . 15 ine kadar çıktık çıktık yoksa ekim 15 e kadar gidemeyeceğiz

strawberry_cake sakin ol canım gün bitince onlar uyuyunca özleyeceksin bile öyle düşün
Haklisin ama bu son zamanlarda çok sık patlama noktasına geliyorum. Sabah çocuklar uykudan uyanınca onları öyle görünce dünyalar benim oluyor ama gün içerisinde tuketiyorlar beni. Evimiz tımarhane gibi :) sesleri sürekli apartman içinde yankilaniyor. Annem dün uğradı mesela apartmandan çıkana kadar oğlanın ağlama sesini duydum dedi. Ve hep böyleyiz. Kızda kaç haftadir iyice ağlak oldu sürekli mızmız. Hiç bir işimi halledemiyorum. Kafamı dinleyemiyorum. Bunaldim artık sanirim.

Sinir krizi geçirmeme ramak kaldı ben hayatımda böyle ağlak zirlak çocuklar görmedim saçımı başımı yoluyacam artık insan gibi yaşamak lüks oldu benim için. Sabrım tükendi artık.
Keske bu donemde yardimci olabilexek birileri olabilseydi ama bak beni gor inan yerinde olabilmek icin her seyi yapardim Allah saglik sihhatlerini yerinde Tutsun Hep Gerisi De gelir bir aekilde.

Keske bu donemde yardimci olabilexek birileri olabilseydi ama bak beni gor inan yerinde olabilmek icin her seyi yapardim Allah saglik sihhatlerini yerinde Tutsun Hep Gerisi De gelir bir aekilde.
Durumundan haberim var canım bende senin gectigin sürecten geçtim kaç yillik evlisin bilmiyorum ama biz 4 yıl bekledik. Ona ragmen boyle soylenebiliyorum dusun :) insallah seninde saglikli bir evladin olur. Annelik güzel çocuklarımı çok seviyorum ama bedenim bazen yorgun düşüyor dinlenemeyince sabrımda bitiyor.

strawberry_cake sakin ol canım gün bitince onlar uyuyunca özleyeceksin bile öyle düşün
Ben hiç uyuduklarinda özlemem bende mi sorun var acaba
Geçiyor strawberry_cake
Tünelin ucunda ışık var. Yardımcı işini daha sık yapmaya çalış varsın bo ay birikim olmasın senden kıymetli değil bide aileler çocuklara bakarsa akşamları eşinle dışarı çık birbirinize vakit ayırın çok iyi gelecek öpüyorum senin yakisikliyi❣❣

Ben de çok sık o noktaya geliyorum ama ona tepkimi belli etmeden önce sessiz kalıp düşünüyorum iyice. Öyle tepki veriyorum genelde. Az önce bile telefonla konuşturmadı ki öncesinde diyorum telefonla konuşacağım biraz oyun oyna diye :) ama kalabalık aile seviyorum ben onu anladım ikinci kızımla o yüzden sabrediyorum ve akşamları kendime vakit ayırmaya çalışıyorum eşimle vakit geçirmeye çalışıyorum bana iyi geliyor

Ay ben çok fenayım büyük kızım uyuduğu an başlıyorum şöyle dedi böyle akıllı ama ben kızdım şu yaptığına gibi gibi. Eşim de dalga geçiyor başladı bizim hatun yine duygusallığa diye

Ben 10 senelik evliyim. Amin insallah yoruldum deme luksum Yok zaten.
Ruhun iyi olsun da bedenini de dinlenerek gecirebilirsin. BIrkac seneye buyuyecekler ve gececek Bugunler. Daha Cok minikler. Ayrica annenini De kinadim ne demek sesleri asagidan duyuluyor. Cocuk bu elbette duyulacak.

60 tl alışverişe 12 tl idi canım 4lt si.bende almışım o zaman 4 adet.Normal fiyatın ne kadardı tam hatırlamıyorum ama 29 mu 32 mi neydi

Amin inşallah canım ,hakkımızda hayırlısı

Kotuyu dusunerek cagirma lutfen. Ben inaniyorum guzel bir yer olacak.
Zeynolin gibi Sen de guzel Fotoğraflar atacaksin.
Bu arada manzara cok guzelmis
Ayy inşallah canım Van çıkarsa orası güzelmiş gelirseniz beklerim hepinizi minik kuşunda kucağında olursa çok mutlu olurum

hahah bizim de rutin uyuyunca bugün şunu dedi bunu dedi diye başlarım

Sinir krizi geçirmeme ramak kaldı ben hayatımda böyle ağlak zirlak çocuklar görmedim saçımı başımı yoluyacam artık insan gibi yaşamak lüks oldu benim için. Sabrım tükendi artık.
Allah yardımcın olsun yavrularına sakinlik versin

Eşim geldi eli kulağında dedi tayin daire ile görüşmüşler
İnşallah canım eşimle konuştukta pek iç açıcı konuşmadı emir subayı olayı varmış onunla ilgili tekrar listeler incelenecek emirsubayları değişecekmiş öyle dedi

10tl ye kahve
2tl ye domates aldım,
Arkadaşım aradı öğle arası,
Yanıma uğradı
(Yasadıgı ilçeden annesini ziyarete giderken yol üstü yum )
Sarıldım sıkıca, çok özlemişim, avucuma 4 çeyrek bıraktı,
Bir miktar borcu vardı bana hesaplayıp altın almış,
Eve getirdim kızlarımla elden ele sevdik altınları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…