- Konu Sahibi pure hazel
-
- #65.661
Çok rahatlıkla yapılabilirDi ki bu dönem veli toplantıları online yapıldı.sanırım özellikle paneli döneminde artan öğretmen düşmanlığı öğretmenler yatıyor eleştirileri olmasın tüm meslek grupları başlatıldı öğretmenlerde başlasın denildiDepremi hissedenlere gecmis olsun.
Ogretmenlerin seminerlerinin okulda yuzyuze baslamasini cok sacma buldum. Yani seminer donemi mutlaka bir seyler yapiliyordue bos gecmiyordur ama bu sene normal seyler yasamiyoruz ki. Uzaktan online yapilamaz miydi?
Marketin servis şöförü corona olmuş hastayım işe gelemeyeceğim dediği halde zorla çalıştırılmış sonra pozitif çıkmış sonuç. Pozitif olduğu halde çalıştırılıp tüm şehire virüs yaymış oldu market karantinaya alındı . Adam öldü 48 yaşında . Oğlu Twitter’a olayı yazmış tt olmuş . Şuan şehirde vaka sayısında ciddi artış varNolmuşki o markette merak ettim.Kaç gündür yazıyorsunuz
Yerel bir markette vaka oluyor 4 günlük sokağa çıkma yasağından önce ama market karantinaya sokağa çıkma yasağıyla alınıyor are de tıklım tıkış alışveriş yapılıyor. Söylenecek çok şey varda isteeeeNolmuşki o markette merak ettim.Kaç gündür yazıyorsunuz
Bende 340 bekliyorumBende 340 bekleyenlerdenim340 görmese de 350 yi görür gibime geliyor
Neden satıyorsunuz canım?bende dizelini aldım bu yıl sıfır.Hatta 2018 de benzinlisine bakmıştım baya, biriyle pazarlık bile etmiştim o zaman 2016 odel 20.000 deydi araba dynamic modedi.Adam 98.000 yazmıştı ilana ben en son 94000 vermiştim oda en son 95000 demiştiEvet cnm
Ayyyy bir an mıncıklamak geldi içimdenŞurada güzel ve bizi dinleyecekleri yıllar sınırlı kıymetini bilmek lazımbugün kızıyorum diyor ki ben de anne olunca sana kızıcam
Benim oğlanda ona kızınca ben sana kustum git burdan diyorŞurada güzel ve bizi dinleyecekleri yıllar sınırlı kıymetini bilmek lazımbugün kızıyorum diyor ki ben de anne olunca sana kızıcam
Valla canım bende devlet memuruyum.son bir haftaya kadar dönüşümlü haftada 2 gün çalıştık ve o zaman bile birçok insanla temas halindeydik.Son bir haftada hepimiz tam mesaideyiz,odamız 9 kişilik ve hepimize sürekli vatandaş geliyor.Emin ol bizden daha iyi durumda olacaklar.Herkes işe başladı,herkes toplu halde yaşamaya çalışıyor.Adamlar masamın dibine kadar yaklaşıyor ve uzaklaşmalarını istemek zorunda kalıyorum.odamızda fiziksel ortam karşı masamda oturan iş arkadaşımla sosyal mesafeyi sağlayacak kadar ancak , ama dışardan gelip iş yaptırmak isteyen vatandaş ile, ben masada otururken tepemde durmaları şeklinde temas halinde olmak zorunda kalıyorum.En azından gelecek kişiler belli kişiler olacak öğretmenler açısından.Yani herkes işine dönmüşken, normal zamandaki gibi çalışmaya zorlanırken, öğretmenlerin seminere gitmemeleri doğru olmazEvet,yazısını gördüm hatta program seklinde ne gün ne yapılacağı.İdareler de okul gruplarında paylasmislar.Her yasak kaldırıldıktan sonra seminerin olmaması tuhaf olurdu ama bu yaz dönemi seminerleri bence uzaktan yapılmalıydı.Sanirim fazla dikkat çeker diye risk almadılar.Yoksa seminer de dünya kurtarılmıyor.Sehir dışındaki öğretmen bulunduğu il ilçeden semineri alabilicekmis..Hayrolsun inşallah.İstanbulda çok ogretmenli okullarda sosyal mesafeli semineri nasıl basaricaklarsa...
Bakanımız geçenlerde bizim ilimizde öğretmenlerle toplantı yaptı.Orda ilk dikkatini çeken şey birkaç öğretmenin yaklaşık birer metre gibi mesafelerde yanyana oluşuydu şarkı söylemek icin ve sosyal mesafe korunmuyor gibisinden konuşmuştu.Kucuk illerde sorun değil, benim okulum 10 ogretmenli.ama ortalama 60 ve daha üstü öğretmenli okullar var,öğretmenler odası bazinda dusununce.Ben bunları merak ediyorum süreçte.Ogretmenlerin seminere gitmemesi her şey normale girmisken çok fazla dikkat cekerdi ve daha fazla yuklenilirdi.Ama bu surecte öğretmenler çoğu şeyi uzaktan online yaptılar.Seminer de bu şekilde olabilirdi.Ki seminer programını görseniz,toplantılar hariç video izlemek bazinda.Ben katilmayacagim ücretsiz izindeyim,umarım bir an önce sağlıklı günlere kavuşuruz.Valla canım bende devlet memuruyum.son bir haftaya kadar dönüşümlü haftada 2 gün çalıştık ve o zaman bile birçok insanla temas halindeydik.Son bir haftada hepimiz tam mesaideyiz,odamız 9 kişilik ve hepimize sürekli vatandaş geliyor.Emin ol bizden daha iyi durumda olacaklar.Herkes işe başladı,herkes toplu halde yaşamaya çalışıyor.Adamlar masamın dibine kadar yaklaşıyor ve uzaklaşmalarını istemek zorunda kalıyorum.odamızda fiziksel ortam karşı masamda oturan iş arkadaşımla sosyal mesafeyi sağlayacak kadar ancak , ama dışardan gelip iş yaptırmak isteyen vatandaş ile, ben masada otururken tepemde durmaları şeklinde temas halinde olmak zorunda kalıyorum.En azından gelecek kişiler belli kişiler olacak öğretmenler açısından.Yani herkes işine dönmüşken, normal zamandaki gibi çalışmaya zorlanırken, öğretmenlerin seminere gitmemeleri doğru olmaz
benim eşimde kafelere avmlere kahvelere umuma açık yerlere gidiyo kurallara uyuluyomu diye kontrole gönderiyolarmısValla canım bende devlet memuruyum.son bir haftaya kadar dönüşümlü haftada 2 gün çalıştık ve o zaman bile birçok insanla temas halindeydik.Son bir haftada hepimiz tam mesaideyiz,odamız 9 kişilik ve hepimize sürekli vatandaş geliyor.Emin ol bizden daha iyi durumda olacaklar.Herkes işe başladı,herkes toplu halde yaşamaya çalışıyor.Adamlar masamın dibine kadar yaklaşıyor ve uzaklaşmalarını istemek zorunda kalıyorum.odamızda fiziksel ortam karşı masamda oturan iş arkadaşımla sosyal mesafeyi sağlayacak kadar ancak , ama dışardan gelip iş yaptırmak isteyen vatandaş ile, ben masada otururken tepemde durmaları şeklinde temas halinde olmak zorunda kalıyorum.En azından gelecek kişiler belli kişiler olacak öğretmenler açısından.Yani herkes işine dönmüşken, normal zamandaki gibi çalışmaya zorlanırken, öğretmenlerin seminere gitmemeleri doğru olmaz
telefi eğitimi olacak diyolardı iptal mi oldu acepSeminer isini bende dogru bulmadim. Toplantilar tamamen maskeli mesafeli olmali denirken, seminerlerde o kdr ogretmeni oturtacak alan varmi? Tam havalar isinmisken? Onemli olan bir arada olmamak bir toplanti minimum zamanda yapiliyorken seminer isi cok tehlikeli
Heleki 3 buyuk sehirde ayrica ozen gerekiyor ulasima ek yuk demek.
Madem ogrencilere telafi egitimi yapsalarmis ne farki var?
Bence bu durum öğretmenler için bir avantaj olacak.Normal zamanlarda seminerlerde belki standart şeyler işleniyordu, hatta katılım olmasada halledilecek şeylerdi belki.Ama şu an olağanüstü bir durum var ve bu durum devam edecek bir süre daha.Öğretmenler içinde seminer dönemi hem bu duruma alışmak için, hemde şartları duruma uygun hale getirmek için bir fırsat olacak bence.Bizim için dönüşümlü çalışma dönemi bu açıdan iyi olmuştu.Sonuçta sürekli online yada uzaktan iş yapamayacaklar.Ve bu kadar meslek grubu işlerine başlamışken öğretmenlerin hala uzaktan birşeyler yapmasını doğru bulmuyorum.Bunu dediğim gibi sürekli ortamdan izole olmaları mümkün olmayacağı için, en azından henüz öğrencilerle bir araya gelmeden kendilerini işyerlerine adapte etmeleri ve işyerlerinide bu açıdan değerlendirerek gerekli çalışmaları yapmaları için önemli bir dönem olarak görüyorum.Her yılki seminer mantığıla bakılmamalı benceBakanımız geçenlerde bizim ilimizde öğretmenlerle toplantı yaptı.Orda ilk dikkatini çeken şey birkaç öğretmenin yaklaşık birer metre gibi mesafelerde yanyana oluşuydu şarkı söylemek icin ve sosyal mesafe korunmuyor gibisinden konuşmuştu.Kucuk illerde sorun değil, benim okulum 10 ogretmenli.ama ortalama 60 ve daha üstü öğretmenli okullar var,öğretmenler odası bazinda dusununce.Ben bunları merak ediyorum süreçte.Ogretmenlerin seminere gitmemesi her şey normale girmisken çok fazla dikkat cekerdi ve daha fazla yuklenilirdi.Ama bu surecte öğretmenler çoğu şeyi uzaktan online yaptılar.Seminer de bu şekilde olabilirdi.Ki seminer programını görseniz,toplantılar hariç video izlemek bazinda.Ben katilmayacagim ücretsiz izindeyim,umarım bir an önce sağlıklı günlere kavuşuruz.
Depremi hisseden arkadaşlara çok geçmiş olsun..
Sonsuza kadar kaçamıycaz, bir şekilde topluma karışcaz, insan sosyal bir varlık sonuçta, tamamen izole olmamız imkansız.Kontrollü bir şekilde herşey olacak.İlk virüs geldiğindeki korkumuz, davranışlarımızla şimdiki aynımı?Markete gitmeye korkuyordum şahsen, sürekli online yapıyordum vs. Ama şimdi her ne kadar dikkat edilmiyor desekte dikkat ediyoruz, herkes ediyor.Arada tabiki çürük elmalar çıkacaktırbenim eşimde kafelere avmlere kahvelere umuma açık yerlere gidiyo kurallara uyuluyomu diye kontrole gönderiyolarmısbiz gitmesek nolacak yani eşim her gün gitmek zorunda
Çok farkı var canım .1 öğretmen 40 öğrenci nerdeyse.Seminerlerin yapılacağı mekanlar içinde mutlaka düzenleme yapılmıştır.Ülkenin kalan tüm meslek grupları tam zamanlı çalışmaya başlamışken, öğretmenlerin seminerlere gitmesi en fazla duruma yüzde 2 etki eder yoğunluk açısından.Şunada anlam veremiyorum öğretmenler tatil ediliyor konu oluyor, çalışmaya başlıyor konu oluyor.Öğretmenlikte bir meslek bunu ülkece kabul etsek, normal zamandada mesailerine, tatillerine yorum yapma gereği duymayız, böyle zamanlardada.Okullar henüz açılmıyor zaten.Seminer isini bende dogru bulmadim. Toplantilar tamamen maskeli mesafeli olmali denirken, seminerlerde o kdr ogretmeni oturtacak alan varmi? Tam havalar isinmisken? Onemli olan bir arada olmamak bir toplanti minimum zamanda yapiliyorken seminer isi cok tehlikeli
Heleki 3 buyuk sehirde ayrica ozen gerekiyor ulasima ek yuk demek.
Madem ogrencilere telafi egitimi yapsalarmis ne farki var?
Aynen sonuçta tüm kamu tam zamanlı mesaiye başladıbenim eşimde kafelere avmlere kahvelere umuma açık yerlere gidiyo kurallara uyuluyomu diye kontrole gönderiyolarmısbiz gitmesek nolacak yani eşim her gün gitmek zorunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?