Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sağol canım evet çoğu gitti sayılır

Ayyy o daha minnoş❣ normaldir yeni doğum yapmışsın ilk 6 7 ay haklısın şimdi hormonlar allak pullak
Kesin mi seminer olayı hiç duymadim
Evet,yazısını gördüm hatta program seklinde ne gün ne yapılacağı.İdareler de okul gruplarında paylasmislar.Her yasak kaldırıldıktan sonra seminerin olmaması tuhaf olurdu ama bu yaz dönemi seminerleri bence uzaktan yapılmalıydı.Sanirim fazla dikkat çeker diye risk almadılar.Yoksa seminer de dünya kurtarılmıyor.Sehir dışındaki öğretmen bulunduğu il ilçeden semineri alabilicekmis..Hayrolsun inşallah.İstanbulda çok ogretmenli okullarda sosyal mesafeli semineri nasıl basaricaklarsa...

Şurada güzel ve bizi dinleyecekleri yıllar sınırlı kıymetini bilmek lazım bugün kızıyorum diyor ki ben de anne olunca sana kızıcam
ayyyy alem bu çocuklar Bende parmak boya bulaştırdım yere anne ne kadar yaramazsın ya diyo

Hiçbirşey almadım

Evet balkondaydim ayyy hemen aklıma kışın olan deprem geldi çok geçmiş olsun kizlar allahım sen beterinden koru
Ne kötü bir yıl geçiriyoruz .
pazarda bugün barbunuanin kilosu 18 di
Seminerler bu sene online yada ağustosta yapılabilirdi

Benimde aklıma o geldi lohusaydım ve çok şiddetliydi yA üzerimde korku kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…