- 11 Mart 2013
- 33.753
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #65.641
Yaaaa bilmiyorum onu tühİnşallah canım eşimle konuştukta pek iç açıcı konuşmadı emir subayı olayı varmış onunla ilgili tekrar listeler incelenecek emirsubayları değişecekmiş öyle dedi
Şurada güzel ve bizi dinleyecekleri yıllar sınırlı kıymetini bilmek lazımhahah bizim de rutin uyuyunca bugün şunu dedi bunu dedi diye başlarım
Yeni ya ufaklık daha 2.5 aylık ondan kesin
Ayyy o daha minnoş❣ normaldir yeni doğum yapmışsın ilk 6 7 ay haklısın şimdi hormonlar allak pullakHaziran seminerleri okulda olucakmis öğretmen arkadaslar.22-30 Haziran tarihlerinde.Ben iznimi uzattım.Darisi seneye seminerlere
Canım vadesiz açtırdım tasarruf olarakHayırlı olsun canım faiz nasıl peki eğitim. Hesabı olarak mı açtırdın
Teşekkür ederim canım inşallah iyi gelecekHayırlı olsun canımbence Antalya hepinize iyi gelecek İstanbul'un kalabalığından iyidir her türlü.
İnşallah düşsün de alalım biraz
Evet,yazısını gördüm hatta program seklinde ne gün ne yapılacağı.İdareler de okul gruplarında paylasmislar.Her yasak kaldırıldıktan sonra seminerin olmaması tuhaf olurdu ama bu yaz dönemi seminerleri bence uzaktan yapılmalıydı.Sanirim fazla dikkat çeker diye risk almadılar.Yoksa seminer de dünya kurtarılmıyor.Sehir dışındaki öğretmen bulunduğu il ilçeden semineri alabilicekmis..Hayrolsun inşallah.İstanbulda çok ogretmenli okullarda sosyal mesafeli semineri nasıl basaricaklarsa...Ayyy o daha minnoş❣ normaldir yeni doğum yapmışsın ilk 6 7 ay haklısın şimdi hormonlar allak pullak
Kesin mi seminer olayı hiç duymadim
Şurada güzel ve bizi dinleyecekleri yıllar sınırlı kıymetini bilmek lazımbugün kızıyorum diyor ki ben de anne olunca sana kızıcam
EvetDeprem oldu kızlar
Evet, hissettik biz deDeprem oldu kızlar
Hiçbirşey almadım2020 birikim hedeflerimiz(2020 ocak-2020 Aralık)
1-pure hazel 25 tam altın.
2- @Umay- 12 çeyrek altın
3- @Esmaelif39 24 gram altin
4- @zerya271210 36gram altin
5- @kronikuykucu 40.000 TL
6-Kmsl Hnd 12çeyrek altin
7-Cedric1003 20 çeyrek altın
8- @Zeynep Gulru
20.000 dolar
9- @Alya_sura88 12 çeyrek altın 12gram altin
10- @kocelee 24ceyrek altin
11-tuce_tuce 72 ceyrek altin
12- @Sevgiyeyolculuk 20gr altin
13-strawberry_cake 20 gr altin
14- @okyonus 200 gr altın
15- @Biliyonsen 12gr altın
16- @nurofen11 12 çeyrek altın
17- @Bayatsaat 50gram altin
18- @NarinNarin 24 çeyrek altın, 1adet 5i bir yerde
19- Alya86 200 gram altın
20- @Kostebekpasta 12yarim altın
21- @huban1234 25 gram altın
22-Scss94 24 gram altın
23- @autumnn 30gram altin
24- @uzaklardabiz 6000dolar
25- @1917pinkterest pinkterest 8.000 tl
Nerdeeee
MalatyaNerdeeee
Evet balkondaydim ayyy hemen aklıma kışın olan deprem geldi çok geçmiş olsun kizlar allahım sen beterinden koruCedric1003 depremi hissettin mi
Benimde aklıma o geldi lohusaydım ve çok şiddetliydi yA üzerimde korku kaldıEvet balkondaydim ayyy hemen aklıma kışın olan deprem geldi çok geçmiş olsun kizlar allahım sen beterinden koru
Ne kötü bir yıl geçiriyoruz .
pazarda bugün barbunuanin kilosu 18 di
Seminerler bu sene online yada ağustosta yapılabilirdi
Nolmuşki o markette merak ettim.Kaç gündür yazıyorsunuzMarket siirtti bitirdi zatenartık açsalar bile satış yapamazlar inşallah batsınlar hakkım haram olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?