Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tum meslek gruplari sure gelen islerine donmeye basladi evde olan cok az kesim kaldi ogretmenler agustosta da cagrilabilirdi bir zaman butunu halinde baslarlar derslerine devam ederlerdi bu kdr kritik bir donemde disari cagrilmalari sadece bos okullara gitmedikleri icin gordukleri tepkiden
Yogunluk bence yuzde 2 bazinda degil 1 kisi bile hasta olsa ki olmamasi imkansiz cok kotu bir durum hele ki vefat yasanirsa ..
Ogretmenler evde calisiyor belki benim su anki halimden cok calisiyor. Bu kdr kritik bir zamanda 1 hafta sokaga cekmek biraz korkutucu ve uzucu cogu uzak sehirde kucuk bebek cocuk varsa 1 haftalik bakici / kres / ailemi gelecek sorunu da olustu
Ben biz basladik onlarda gitsin diyemiyorum ztn acikcasi biraz isler toparlansin diye cagrildigimizi da konusuyoruz isler kotuye giderse cok ara vermemis oluruz iyiye giderse evde kalmak yeterli

O kadar güzel dediniz ki."Biz başladık onlar da gitsin diyemiyorum"
Zira bu söylem" ben yaptım o da yapsın" demek .Ve evet çok çalışıyorlar bence.Kucuk bir bebeğim var göreve devam ediyor olsaydim evden böyle bir yoğunlukla çalışmayı kaldiramazdim.Her okul yaptı mı yapıyor mu bu eğitim işini bilmiyorum,yapanlar bazında söylüyorum.
Bir de hazır konu ogretmenlerken pure hazel bu dönemde verilen ek dersine hiç dokunmayip ihtiyacı olana verdiğini soylemisti.Sirasi değil ama böylesi güzel bir düşünce içinde tesekkurumu ileteyim.Hak eden hakettigiyle karşılaşıyor ve hak ettigi şekilde yaşıyor,yaşatıyor.
Her meslek grubuna saygım sonsuz.Ogretmenlerin alanı çocuklar.Onlar varsa varız,yoksa nasıl olalım?
İyi geceler Yarın alışveriş gunumuz,buraya tutar giricem biraz eksik listesi yapayım

Bende ogretmenlik okumus ogrencilerime ozel ders verirken cok guzel anilar yasamis sonra tamamen maddi konular ve ailemin yaninda cakili kadro calismak istedigim icin belediyede goreve baslamis biriyim. 9 yil oldu artik kurdu oldum gun geldi kalem oynatmadim gun geldi tuvalete bile gitmedim
2 is arasindaki farki biliyorum ve aslinda sonradan 40 dk ders anlatamayacagimi fark ettim yada veli okul ogrenci uclusunun beni cook yoracagini. Her isin zorlugu var her isin acemiligi var bugunlerde hepimiz herseyin acemisiyiz Allah tez zamanda geride biraktirmayi nasip etsin..
Benim bir yakinim doguma gitmeden onceki gun seminere zorla cagrilmisti ve riskli gebeydi acil doguma alindi. Seminer veren kisi hemen gormus sahneye cagirmis durumu sormus alkislatmis ve evine gondermisti onu oraya surukleyen milli egitime gore semineri almasi sartti. Dogum raporu hastalik raporu degilmis

Iyi geceler kizlar diyeyim artık

Gecen hafta büyük market alışverişi yapmıştık aslinda ama ucretsiz teslimat denk getirince bugün de yaptık, o da baya kapsamlı oldu $140 ödedik.

Gelen malzemeleri sterilize ettim, buzdolabini organize ettim, yaz olunca kola, su vs sığdırmak cok zor oluyor, baya yoruldum. Sterilizasyon işine girmişken evi de bi süpürüp sildim.

Haftalık yemek plani yaptık
- Bugün tavuk, bulgur pilavı, salata yaptım. Diğer günler:
- Köfte, patates, yoğurtlu kereviz salatası
- fırında sebzeli somon
- et yahni
- terbiyeli tavuk çorbası, mücver
- yumurtalı ıspanak, peynirli makarna
- herhangi bir bakliyat

Kızıma kıyma + bulgur/pirinç/mercimek + birkaç sebze şeklinde kombinasyonlar yapıyorum.

Yarin eşim işe gidecek, gelecek hafta için hazirlik ve organizasyon yapacaklar. Uzun süre sonra kizimla evde tek kalacağız bakalim yeter ki sağlık ve iş olsun.

benim eşimde kafelere avmlere kahvelere umuma açık yerlere gidiyo kurallara uyuluyomu diye kontrole gönderiyolarmıs biz gitmesek nolacak yani eşim her gün gitmek zorunda
Çünkü polis ve askerin hep en öne atılma durumu var bir olay olunca sanki ölmek için bu işleri seçmişler gibi.

merhaba kizlar, pazartesi ise basliyorum, aylik tren kartimi aldim, 340$ odedim, 125$ is yerimden ulasim ucreti yardimi olarak geri alacagim.
Bugun kizimin ilk yasiydi, pasta yaptim.
Oglum inanilmaz huysuzdu bugun, kizin dogum gunu oldugu icin ilginin ona kaydigini dusundu galiba, Allah bize bolca sabir versin, cocuk buyutmek ne zormus, sayisiz sinavlar, projeler, 2 tez hicbiri beni bu kadar yormadi galiba.
Biraz acilsin diye, oglanla maske takarak yakindaki kucuk Arap marketine gittik, kahvaltilik ve bakliyat aldim biraz, 65$ tuttu. Dukkanin sahibi ogluma lolipop ve sekerli sakiz verdi, insanlara ben bunlari yemesini istemiyorum diyemiyorum ama artik icimden yemesin diye nasil gecirmissem sekeri elinden dusurdu, buzdolaplarinin arkasina yuvarlandi, sakizi da yolda kaybetti galiba. Bu arada hic seker yemesin demem, cocuktur tabi yiyecek ama gunluk hakkini evde doldurmustu, ondan yemesini istemedim.

Eğer eşim işe başlarsa iş yeri çok uzak benzinli ya.dizel araç alsak mı diye düşündük.ama çok pahalandı her şey maalesef.

Mutlu yaşları olsun canım kızının❤❤❤❤

Canım dediğin yoğurt bundan mıydı E Esila09

Eklentiler

• C63D59E1-A4A0-4A78-B603-E77D3A7D150E.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 25
Günaydın babamız nöbete gitti bizde evdeyiz bugün bugün mutfağı temizleyeceğim inşallah . Birtek salonum kalıyor salı günü de orayı hallettim mi büyük temizliği bitirmiş oluyor. Perşembe günü çamaşır yıkarım ütü yaparım cuma gündüz valiz hazırlar akşama yola çıkarız diye umut ediyorum inşallah

Günaydın kızlar. Sabahın altisindan beri ayaktayız yine oğlanın zirziriyla başladık güne daha yeni sakinledi. Kızda huysuzdu karnini doyurdum banyosunu yaptırdık yatirdim. Oğlana kahvaltısını verdim onuda yikayacagim biraz sonra. 3 saattir ayaktayım bir bardak su içmeye yeni firsatim oldu. Mutfagim iki gündür savas alani gibi bir turlu temizlemeye firsatim olmadi. Mutfagin o halini gördükçe daha çok moralim bozuluyor. Son zamanlarda psikolojik olarak gerçekten iyi olmadigimi hissediyorum tukenmislik sendromuna girmekten korkuyorum. Allah kimseyi darda birakmasin.

Neden eve bir yardımcı almıyorsun maskeyi taksın kendini dezenfekte etsin senin evi bi derleyip toplasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…