- Konu Sahibi pure hazel
-
- #65.801
Nasıl özendim şu an ayağımda küçük yanımda büyük uyutmaya çalışırkenİşlerim bitti duşumu aldım yemeğimizi yedik oğlanı uyuttum
Türk kahvesi ve soda içiyorum balkonda,oh dünya varmış :)
Birazdan da netflix’den biraz dizi izlerim.
Yorucu ama güzel bir gün oldu.
iyi akşamlar herkese
Nasıl özendim şu an ayağımda küçük yanımda büyük uyutmaya çalışırkenAllah tadını bozmasın
Tekken ben de öyleydim inan bir de o zaman etkinlikler filan havada uçunca her gece kızı uyuturken ondan önce uyuyordumsenede bir kez falan oluyor bu durumgenelde yorgunluktan bayılıyorum çocuğu uyuturken ben de sızıyorum.
Tek çocukla böyleyim. hele ki sen gibi iki çocuklu arkadaşlarıma allahtan kolaylıklar diliyorum çok zor bir iş başarıyorsunuz yeriniz cennet
Bizde iki saattir oğlanı uyutmaya çalışıyoruz. Kız erken uyudu diye sevinirken oğlan onuda uyandırdı sağolsunun. Şimdide oğlan uyudu kiz ayaktaNasıl özendim şu an ayağımda küçük yanımda büyük uyutmaya çalışırkenAllah tadını bozmasın
Eşin yanındaysa bir nebze iyi o da olmayınca hunilikmiş tamBizde iki saattir oğlanı uyutmaya çalışıyoruz. Kız erken uyudu diye sevinirken oğlan onuda uyandırdı sağolsunun. Şimdide oğlan uyudu kiz ayakta
ayy benim oğlanda öyle bi konusuyo ki o konuşup anlattıkça acayip uykum geliyo hadi gel balkona gidelim banyo yapalim bi şeyler yapalım diyorum mecburiyettenTekken ben de öyleydim inan bir de o zaman etkinlikler filan havada uçunca her gece kızı uyuturken ondan önce uyuyordumşimdi hayatımızı idame ettirmeye çalışıyorum etkinlik olarak temizlik filan yaptırıyorum kızıma da
Eşim yanimda ama huniyi o takacakti neredeyse bugün sağlam duran bendimEşin yanındaysa bir nebze iyi o da olmayınca hunilikmiş tam
Aynen öyle gerçekten eşim de kendine balkonda tamirat tadilat buluyor onla uğraşıyor bazen özeniyorum valla onaEşim yanimda ama huniyi o takacakti neredeyse bugün sağlam duran bendimaz önce dayanamadı ofladi yatağa atti kendini. Biz anaların oflayıp kenara çekilme lüksümüz yok
Isin icinden siyrilmak icin guzel bir yöntemAynen öyle gerçekten eşim de kendine balkonda tamirat tadilat buluyor onla uğraşıyor bazen özeniyorum valla ona
Kıyamam ya biraz da hareketli ya oluyor işte böyle şeylerBenim oğlanın dün ayağı yandığı için bu sabah su toplamış balon gibi olmuş yarası. Anne ben sabah uyandım ayağıma top yapıştı diye anlatıyordu derdini
Aynen dört dönüyoruz etraflarında başlarına birşey gelmesin diye.Kıyamam ya biraz da hareketli ya oluyor işte böyle şeylerçocukları tek parça büyütmek bile ayrı başarı valla
Senin oğlan da maşallah pek konuşkan canın sıkılmaz hiçayy benim oğlanda öyle bi konusuyo ki o konuşup anlattıkça acayip uykum geliyo hadi gel balkona gidelim banyo yapalim bi şeyler yapalım diyorum mecburiyetten
Aynen düşünme fırsatımız olmuyor hiçhiç sorma bazen beynimin yandığını gerçek anlamda hissediyorum uyuyunca kulağımda bi çınlama çok yüksek sesle konuşur bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?