Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Nasıl özendim şu an ayağımda küçük yanımda büyük uyutmaya çalışırken Allah tadını bozmasın

Nasıl özendim şu an ayağımda küçük yanımda büyük uyutmaya çalışırken Allah tadını bozmasın

senede bir kez falan oluyor bu durum genelde yorgunluktan bayılıyorum çocuğu uyuturken ben de sızıyorum.

Tek çocukla böyleyim. hele ki sen gibi iki çocuklu arkadaşlarıma allahtan kolaylıklar diliyorum çok zor bir iş başarıyorsunuz yeriniz cennet

Tekken ben de öyleydim inan bir de o zaman etkinlikler filan havada uçunca her gece kızı uyuturken ondan önce uyuyordum şimdi hayatımızı idame ettirmeye çalışıyorum etkinlik olarak temizlik filan yaptırıyorum kızıma da

Bizde iki saattir oğlanı uyutmaya çalışıyoruz. Kız erken uyudu diye sevinirken oğlan onuda uyandırdı sağolsunun. Şimdide oğlan uyudu kiz ayakta

[/QUOTE] ayy benim oğlanda öyle bi konusuyo ki o konuşup anlattıkça acayip uykum geliyo hadi gel balkona gidelim banyo yapalim bi şeyler yapalım diyorum mecburiyetten

Eşin yanındaysa bir nebze iyi o da olmayınca hunilikmiş tam
Eşim yanimda ama huniyi o takacakti neredeyse bugün sağlam duran bendim az önce dayanamadı ofladi yatağa atti kendini. Biz anaların oflayıp kenara çekilme lüksümüz yok

ayy benim oğlanda öyle bi konusuyo ki o konuşup anlattıkça acayip uykum geliyo hadi gel balkona gidelim banyo yapalim bi şeyler yapalım diyorum mecburiyetten
[/QUOTE]
Senin oğlan da maşallah pek konuşkan canın sıkılmaz hiç

Benim oğlanın dün ayağı yandığı için bu sabah su toplamış balon gibi olmuş yarası. Anne ben sabah uyandım ayağıma top yapıştı diye anlatıyordu derdini
Kıyamam ya biraz da hareketli ya oluyor işte böyle şeyler çocukları tek parça büyütmek bile ayrı başarı valla

ayy benim oğlanda öyle bi konusuyo ki o konuşup anlattıkça acayip uykum geliyo hadi gel balkona gidelim banyo yapalim bi şeyler yapalım diyorum mecburiyetten
Senin oğlan da maşallah pek konuşkan canın sıkılmaz hiç
[/QUOTE]
hiç sorma bazen beynimin yandığını gerçek anlamda hissediyorum uyuyunca kulağımda bi çınlama çok yüksek sesle konuşur bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…