- 14 Kasım 2019
- 868
- 3.249
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #65.901
Eşin sana yardımcı oluyor mu sanki annengilin tutumunun bununla bir alakası var gibi
Yardımcı oluyor biraz eşim. Onunla bir alakası olduğunu zannetmiyorum annem zaten yardımcı olmayı seven biri değil.Eşin sana yardımcı oluyor mu sanki annengilin tutumunun bununla bir alakası var gibi
Şu günler bir an önce biter inşallah. Normalleşmeye kalksak bir dert yapmasak bir dert.Merhaba kızlar, güzel bir hafta olsun.
Ya salgın biz uyurken bitti de haberim mi yok? Instagramda goruyorum herkes eş dost gezme tozma piknikte. Maskeler boyunda. Bi de o sekilde durmadan foto hikaye atıyorlar. 50 gunluk bebekle durmadan gezen arkadaslar var. Burada bi arkadasim da mesaj atmis cocuklari alip parka gidelim mi sosyal mesafeli diye. Ben rahat hissetmiyorum kendimi henuz sosyallesmek icin hazır degilim dedim.
Canim cok sıkkın biz kendimizi bu kadar sıkıyoruz. Dışarı çıksak bile gelince dezenfekte duş kiyafet yıkanması bin tane iş. Kendimi gectim biz hasta olsak cocuk perişan olacak derdindeyim. Artık stres, öfke, sıkıntı, umutsuzluk fenalik geldi.
Canım beklenti içine girme o zaman diğer türkü sen üzülürsün , genelde kız anneleri yardım eder ya. Kimseye de anlatma o zaman onlar cevaben yaptıkları yardımı anlatır daha da buruk olursun. Boşver Allah evlatlarından güldürsün.Yardımcı oluyor biraz eşim. Onunla bir alakası olduğunu zannetmiyorum annem zaten yardımcı olmayı seven biri değil.
Banyoda tek başına ne yapıyor YaYeşil fasulye
Mercimekli bulgur pilavı
Cacık yaptım
Büyük kızım spora gitti
Küçük kızımda banyoda keyif yapıyor
Günün harcaması 25 tl
Haklisin canım. Amin inşallah :))Canım beklenti içine girme o zaman diğer türkü sen üzülürsün , genelde kız anneleri yardım eder ya. Kimseye de anlatma o zaman onlar cevaben yaptıkları yardımı anlatır daha da buruk olursun. Boşver Allah evlatlarından güldürsün.
Hoşgeldiniz biraz kendinizi tanıtır mısınızMerhaba arkadaşlar. Bende indirimleri takip edip birazda tasarruf yapıp köşeye 3 5 kuruş atmak istiyorum
OoooooEvli,çocuklu gaza gelmeden para biriktiremeyen. Kocası kendisinden daha tutumlu bir hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?