Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Banyoda tek başına ne yapıyor Ya geçen abi bebeğin banyoda videosunu çektim şuraya atsam varya gülmekten bayılırsınız çok komik garip garip tepkiler hahahaha
Küvetinin içinde oynuyor bende kapıda oturuyorum

Ahahahah gözümde canlandı bi an
Evet canım şerbet döktü 18 litrelik yağ tenekesi şuanda göremiyorum biraz beklicem bakalım biraz inşallah ayrışır

Hayırlı olsun inşallah

Bugün arkadaşlara izin yazdırdım 5 gün. Haftaya da rapor filan ayarlayacağım inşallah. Sonra da ücretsiz izin kullanacağım çok büyük ihtimal çünkü bu rahatlıkla bu hastalığın kolay kolay geçeceğini düşünmüyorum ben. Tek maaşla epey zorlanacağız hatta rapor aldığım sürede kenara para atabilirsem ondan da kullanırız bu süreçte ne yapalım sağlık olsun da

strawberry_cake ben de ailemden yana kendimi çoğu zaman şanssız hissediyorum ve eşim de farkında tabi ki. Ailemden öğrendiğim nasıl anne baba olmak istediğim değil nasıl olmamak istediğim oldu maalesef. Ama hep kendi küçük aileme bakıyorum kimseden bir beklentim yok ne eşimin ailesinden ne kendi ailemden. İleride ben de öyle olmak istemem.

Aslında beni en çok sinir eden annemin kendini olduğundan farklı göstermeye çalışması. Yaptigi en ufak iyligi balon gibi sisirip sisirip anlatiyor millete. Herkese bir lafi var herkese ahkam kesiyor ama kendine tek laf söyletmiyor. Yanıma her geldiğinde mutlaka beni eleştirecek birşey buluyor. Buda insanın sinirine dokunuyor. Ondan mümkün mertebe uzak durmak istiyorum artık beni daha fazla yipratmasina izin vermeyecegim. Gelip torunlarini sevmek istiyorsa gelsin ama benim ona karşı daha fazla iyi niyet göstermeye niyetim yok. Gitsin kimden memnunsa onunla yakın olsun.

Beni de en çok sinir eden değer vermeleri gereken en yakınlarına değer vermeyip başkalarına iyi görünme çabaları. Ama şöyle düşünüyorum beni büyüttüler baktılar bir şekilde şu an olduğum kişi olduğum yer onların sayesinde iyisiyle kötüsüyle tabi. O yüzden son raddeye kadar kalplerini kırmam ama zorlarlarsa beni dilim çok acı olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…