Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Valla bence de para var ya da deli cesareti var

Ayyyyy bugün tembellik yapıyorum valla

Hiç bir iş yapmicam kızı da uyuttum öyle boş boş uzanıyorum
Ben saat yedidem beri ayaktayım uyandığımdan beri deli gibi dolanıyorum ama ne yaptığım belli değil. Gerçi belli şu saate kadar oğlanın altını 3 kez kızın altını 3 kez oğlanımı karnını 3 kez kızın karnını iki kez doyurdum. Ona kos ona kos başım döndü valla zaten oğlan iki dkkda bir gelip birşey istiyor ayaklarima kara sular indi. Böyle yorulunca anneme öyle kinleniyorumki kadın yürüme mesafesinde oturuyor bir gün olsun merhamet edip şu kızıma bir el atayım demiyor ya milletin yanında da mukemmel anneyim diye geçiniyor. Bazen çok nefret ediyorum ondan.

Gerçekten işin çok zor strawberry. Allah kolaylık versin. Annene diyecek birşey bulamıyorum bu kadar yakınken bu kadar uzak kalması kırıcı gerçekten.

Haftanın birkaç günü birkaç saat bile olsa Oğlanı yada kızı Yada ikisini birden alsa ilgilense sana çok iyi gelirdi rahatlardın biraz.

yaşlı insanlardan çok birşey beklemiyoruz zaten ama birkaç saat bile ilgilense yeterdi psikolojik olarak rahatlardın

Cok yaşlı değil ya 50 yaşında. Bizim eve geldiginde yatiyor koltuga cocuklarin bana rahar vermiyor size gelince kafam şişiyor diyor birde şaka gibi. Bana yardım etmemesinden ziyade etrafa gösteriş yapıp mükemmel anne rolünü üstlenmesi sinirimi bozuyor. Bekarken annemi hic böyle bilmezdim hatta evlendikten sonrada bilmezdim evli olarak onunla aynı memlekete yerleşince gördüm iç yüzünü. Anlatacak çok şey varda neyse. Bildiğim tek şey var onun yaptığını ben asla yapmayacagim çocuklarıma.

İnşallah gidebilirsiniz tuçe, çok istiyorsun gitmeyi çünkü.

Aynı şeyi bende düşünüyorum. Sanırım market alışverişine göre şekillenecek. Evde soğan bile kalmadı çünkü
Evet canım çok istiyorum şuan sana gramse vereceğiz izne gitme desen kabul etmem izin derim düşün halimi

Kızıma hamileyken doktor kontrolüm vardı benim için çok önemli bir kontroldu. Akşamdan aramıştım kendisini oğlan daha bir buçuk yaşında falandı hastanede perişan olmasın diye sabah getirip sana bırakayım dedim tamam dedi. Sabah çıktım evden kapısına gittim kimse açmadı kapıyı. Aradım kendisini geldim diye babanla malatyaya gidiyoruz kahvaltiyi orda yapacagiz dedi. Ee soz vermiştin hani dedim haftasonu kocan evdeyken ona bırak git dedi. Benim için kopma noktalarından biri o olmustu. Eşim bir keresinde yüzüme vurdu annemin bu tutumunu annen senin için fedakarlık falan yapmaz dedi sana duyduğu merhameti bir koyunda yavrusuna duyuyor bu kadar daha fazlası yok annende dedi. O zaman çok ağrıma gitmişti ama yasadigim olaylar onu hakli cikardi ne yazikki.

Gerçekten yakın olup da ilgilenmemesi çok üzücü

Büyük kızımda annemle aynı binada oturuyorduk neredeyse kızımı ben büyütmedim nereye giderse annem götürüyordu ama kızım da çok akıllıydı

Küçük kızım da da yakın oturuyoruz bir işim filan olunca bırakıyorum bakıyor gezdiriyor parka götürüyor( şuanda pandemi den dolayı çıkartamıyor ama) ama gezmeye filan giderken götüremem kızın çok yaramaz diyor bende güvenemem zaten çok hareketli ama işim olduğunda yardımcı oluyor

Oğlun belki çok hareketli olabilir ondan bakmıyordur ama acil işinde filan yardım etmeli
Ya da kızınla ilgilenmeli ama işte yapmıyorsa diyecek bir şey yok

Kesinlikle çok zor.
Artık bir şeylerin sahibi olmak çok zor.
Artık insan isine bile güvenemiyor.
Bir belirsizlik var piyasada.
Bunlara rağmen özelde çalışan kesim Kredi çekiyor cayır cayır.
Valla pure biz devlet memuru olduğumuz halde yarın ülkenin durumu ne olacağı belli değil diye cekiniyoruz ama dediğin gibi insanlar bu ortam da bile alıyor.
Bende diyorum eşime artık ev alırsak arsa anlamayız arsa alırsak ev alamayız.su durumda işin elinden giderse diye düşünüyoruz o yüzden toprağa odaklandık

Aynı fikirdeyim canım.
Her şeye çok fazla zam geliyor maaşlara az geliyor diye hatta ben maaşıma dahi güvenemiyorum.

Eşin sana yardımcı oluyor mu sanki annengilin tutumunun bununla bir alakası var gibi

Aynen ya ablam altin isi olarak ne istediyse bende aynisini isteyecegim diyor. Insan biraz empati kurar karsi tarafin durumuna gore hareket eder. Cocugun isi gucude yok ayricw kizda ogrenci. Yurek yemisler valla.
Tam onu soracaktım.Kaç yaşıda bunlar ne iş yapıyorlar diye.Çocuk önce kendi ihtiyaçlarını karşılasın sonra evlenme derdine düşsün.Bu ne cehalet ya.Ayranı yok içmeye tahterevanla gidiyor Geçmi kalmışlar evlenmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…