- 2 Mayıs 2020
- 2.645
- 3.649
- 133
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.221
Teşekkür ederim canım❤@Mintimint[/USER .!.:çok şanslısın adanada yaşadığın için.
Altının da hayırlı olsun.
Bereketli olsun canım
Hoşgeldin hemşommmm❤❤❤❤
Hayırlı olsun Tuce. Sağlıkla atlatın inşallah.. Bizde 2 buçuk aylıkken yapmıştık.Abi bebişle biz geldik şuanyarın sabah 08;00 de abi bebek sünnet oluyor
Hoşgeldiniz telaştan yazmamışım özür dilerimTeşekkür ederim canım❤
Hoşbuldum hemşomm❤❤❤
Ne kadarda toparlanmıştıHayırlı olsun Tuce. Sağlıkla atlatın inşallah.. Bizde 2 buçuk aylıkken yapmıştık.
Teşekkür ediyorum zeryacım biz 3 aylık yaptıracaktık korona patladı kaldıtuce_tuce tucecim damatlığını da görürsün inşallah.
Küçükken çok daha kolay iyileşiyor umarım öyle olur.
O kadar pişmanım ki yaptırmadığıma Hep araya birşeyler girdi kaldı bizimkisi.
canım hemen toparlanıyo merak etme sıcak ya bez bağlamazsın yapsın her yereTeşekkür ediyorum zeryacım biz 3 aylık yaptıracaktık korona patladı kaldı
Bizimki lokal anestezi oldu. Sünnetten çıktığında iyiydi. ama anestezinin etkisi azalınca çok ağladı. Tabi ağrı kesici veriyor doktor. Hemen verdik. Belli aralıklarla veriyosun. O da uyku yapıyor bolca.Öylelikle ilk gün geçiyor.Ne kadarda toparlanmıştı
Doktor bugün diyor ki bu herif neden böyle bakıyorYürüyusumu yaptım bubsaat oldu hava hala bogucu. Altın kızlardık şimdi diyetci kızlar olduk
tuce_tuce nice güzel günlerini görün yavrunuzun toparlanır hemen inşallah abi bebekti adam bebek olur artık
Ağrısı geçsin yeterİyileşmesi o kadar kısa değil ama toplamda 1 ayı falan buluyor sanırım.
Ayyyy hadi bakalım saatlere uydun muAyıptır söylemesi akşam yicemama gün içinde az yedim bol su içtim bide kahve yanında çikolata yemedim diyete başlamış sayılırım yanii
Estağfurullah ne özürü canım. Çok hoşbuldumHoşgeldiniz telaştan yazmamışım özür dilerim ☺
Allah yardımcınız olsunAğrısı geçsin yeter
Kuzum benim yaaaDoktor bugün diyor ki bu herif neden böyle bakıyorbizimki insan görünce kalıyor
Bazen üzülüyorum yazık yaKuzum benim yaaa
Akşam 6 da yedim şimdide yoğurt kurumü yiyorum sabah da 8 9 gibi kahvaltitam 16 saat olmuyorAyyyy hadi bakalım saatlere uydun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?