- 15 Nisan 2017
- 3.573
- 9.306
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.181
Bende bakayım goon.Kızlar dün e-bebekte bez islak mendil mama oyuncak falan aldik kiza 175 tl tuttu. Oyuncagi oglan hemen kapti tabi ve su an ortada yok insallah balkondan asagi atmamistirgoon marka bezde indirim vardi alıp deneyeyim dedim çok hoşuma gitti dokusu ve kokusuz olması. Keşke daha önce deneseydim. Bugun ev islerine pek el atmadin yemekte yapmam lazım ama ne yapacağıma karar veremedim bIr turlu
Ayy zor olmaz mı aileler yardım etti gidip geldiler hergün gelen yardımcımız vardı virüsten önce. İnşallah geçecek bugünlerAyyyyy zor olmuyor mu yaaaa benim büyük 13 yaşında küçük 21 aylık ama küçük bizi mahvediyor
Bu arada küçüğüm bezi bıraktı sen ne zaman başlayacaksın
Ohhhhh canım yardımcı olması iyi olmuşAyy zor olmaz mı aileler yardım etti gidip geldiler hergün gelen yardımcımız vardı virüsten önce. İnşallah geçecek bugünler
Eylül de deneyeceğim 2 yaşına yakın olacak süper olmuş bezi bırakması yavrum da rahat eder sende.
Diyete başladık. Dimi yok geceydi hatırlamıyorum yokOhhhhh canım yardımcı olması iyi olmuş
Evet ya kızımın teni çok hassas sürekli kaşınıp çiziyordu şimdi çok iyi oldu
Kız hani içliköfte den sonra başlayacaktınDiyete başladık. Dimi yok geceydi hatırlamıyorum yokben başladım gibi çok şu içtim daha fazla hareket ettim
Şubeden aldım canım. 4 numarada 56 adeti 33 tl ye düşmüştü.Bende bakayım goon.
Şubeden mi aldın. Sipariş mı verdin
Ayıptır söylemesi akşam yicemKız hani içliköfte den sonra başlayacaktın
Biz bugün dışardan yicektik annem çağırdı
Yarın dışardan yer sonraki gün başlarım
Sabah tartıldın mı
ben başladım umarım akşam bozmam :)Ayıptır söylemesi akşam yicemama gün içinde az yedim bol su içtim bide kahve yanında çikolata yemedim diyete başlamış sayılırım yanii
Yok yok bozma yapacağız bu işiben başladım umarım akşam bozmam :)
haftalık hedef koysak iyi olur ben bu hafta için 2 kg düşünüyorum ödem gider sonraki haftalar 1-1.5 kg arası versem çok iyi olurYok yok bozma yapacağız bu işi
İlk 2 hafta 2 kilo olsun sonra 1.5 olsun çünkü ilk haftalar daha çabuk giderhaftalık hedef koysak iyi olur ben bu hafta için 2 kg düşünüyorum ödem gider sonraki haftalar 1-1.5 kg arası versem çok iyi olur
tamam yürüyüş yapmıyorum ama onuda yaparım fırsat buldukçaİlk 2 hafta 2 kilo olsun sonra 1.5 olsun çünkü ilk haftalar daha çabuk gider
hayırlı olsun şimdiden çabuk toparlar inşallah izne çıkmadan iyileşmiş olurAbi bebişle biz geldik şuanyarın sabah 08;00 de abi bebek sünnet oluyor
Canım hadi hayırlı olsun. Şimdiden geçmiş olsunAbi bebişle biz geldik şuanyarın sabah 08;00 de abi bebek sünnet oluyor
hayırlı olsun şimdiden çabuk toparlar inşallah izne çıkmadan iyileşmiş olur
Sağ olun kızlarCanım hadi hayırlı olsun. Şimdiden geçmiş olsun
Hayırlı olsun. Bende bu gün aldım 615 denSelammmm
Kızlarla anneme geldik bugün burda kalacaz
Çeyrek aldım 610 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?