- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.201
Çok iyiye almışsın canım, bende sipariş verdimŞubeden aldım canım. 4 numarada 56 adeti 33 tl ye düşmüştü.
Abi bebişle biz geldik şuanyarın sabah 08;00 de abi bebek sünnet oluyor
kolaylıkla atlatır inşallahAbi bebişle biz geldik şuanyarın sabah 08;00 de abi bebek sünnet oluyor
Bereketli olsun canımHayırlı olsun. Bende bu gün aldım 615 den610 a say dedim vermedi. Aynı şehirdeniz bu arada
strawberry_cake gerçekten çok güzel bir bez.
Fiyatı çok güzelmiş.
Baktım ben buladim sitesinde
minikkoala hoşgeldin tekrardan.
Eviniz hayırlı olsun.
Peki aylık yine de Birikim yapacak misin.
tuce_tuce damatligini da görürsünüz inşallah canım
Mintimint çok şanslısın adanada yaşadığın için.
Altının da hayırlı olsun.
Hayırlı olsun Tuğçecim. Kolaylıkla atlatsın inşallah.
kolaylıkla atlatır inşallah
Çok teşekkür ediyorum kızlar inş sakin atlatırız biraz endişe ediyorum hayırlısıtuce_tuce hayırlı olsun, damatlığını da görün insallah.
Canım inşallahhhh hemencecik atlatırsınızHiç abartmıyorum doktordan geldiğimizden beri fenalık geçirdim orayı burayı toplageldik eşim buzluktan döner çıkarttı onu ısıtırken bebeği uyutmaya çalıştım hiç bir uyku ibaresi olmadı çok acıktım diye emzirip uyutmaktan vazgeçtim . Yemekten sonrada eşimin dağıttığı mutfağı topladım o sırada eşim ailesi ile konuştu. Sonra ütü yapayım ortadan kalksın dedim ütüye başladım bebek uyUmadığı için durdu duramadı . Ona çorba yedirdim duşa soktum daha birkaç parça ütü var şimdi emziriyorum uyuyor gidip ütüyü bitireceğim. Bulaşık makinası boşalacak . Eşim iş yerine gitti gelecek şimdi . Yarın için bebeğe yoğurt koyayım birde meyve olurda bizim deli emmek istemez filan aç kalır beni gerer . Gece de en son saat 4 te beslenmiş olacak emziririm birde kaşık maması yaparım yediririm aç kalmasın . Birde yarın için çantamı düzenlerim birde çay koyacağız ay yazarken yoruldum kızlar
Canım inşallahhhh hemencecik atlatırsınız
Sağ olun kızlar inşallahtuce_tuce allah kolaylik verein inşallah rahat atlatırsınız. Hayırlı olsun şimdiden. Meyve bitmişti oğlanla markete gittim pişman etti beni Markete 41 tl bıraktım elma, muz bir küçük kutu yoğurt oğlana meyveli sut ve yumusak seker aldim. Fakirler olsun diyorlar diye kızıyoruz ama malesef artik o raddeye gelindi su ulkede. Kıza meyve püresi yedirdim oğlanın bugünlerde hic iştahı yok. Bir tek sabah düzgün kahvaltısını yapıyor öğlen ve akşam hic birsey yemiyor bu akşamı da meyveyle geçiştirdi bir bardak sütte icirdim ama içim hic rahat degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?