Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eşim diyor ki oğlum kendine gel sen sünnet oldun bilgin var dimi diyor sabah süt sağmıştım biberondan içmedi nasıl bir pimpirikli anlatamam aynı babası bu huyu beni sinir ediyor
aynı benim kız ama bana çekmiş benimkiOğlum babaya çekmiş Allahtan hiçbişey seçmiyor. İki huylu çocuğa nasıl dayanırdım.

aynı benim kız ama bana çekmiş benimkiOğlum babaya çekmiş Allahtan hiçbişey seçmiyor. İki huylu çocuğa nasıl dayanırdım.
Ay biraz önce karpuz kestim eşim diyor ki bıçak soğan kokuyormuş ben hiç böyle şeyler hissetmem beni sinir ediyor

Sağol canım evet tercihlerimizdeydi
hayırlı olsun canım eşim vanda okudu evlenince gezmeye gitmiştik güzel şehir van gölü süper benim içinde ayaklarını sok canım
Pahalı bir şehir
Van edremitte köfte yemiştik meşhur oranın köftesi tadı hala damağımda

Evet çok pahalıymış ankaradan arkadaş gittide 2 aya bir geliyor 2 ay burda kalıp gidiyor alışamadım herşey çok pahalı diye

Ay biraz önce karpuz kestim eşim diyor ki bıçak soğan kokuyormuş ben hiç böyle şeyler hissetmem beni sinir ediyor
Ayy bende öyleyim Meyve doğrayacaksam Ya da tatlı bişey, muhakkak bıcağın kokusuna bakarım Bir anım aklıma geldi. Ben küçükken annemle bir yakınımza giderdik akşam. Yaz akşamı ne zaman gitsek karpuz keserdi bize ama hep soğan kokusu gelirdi bıçaktan

Aynı ben
En ufak bir şey bile bana kokabilir
Çok yemek seçmem ama yemeğe farklı bir malzeme girsin yiyemem
Ya bende eşimde çok sabırsızız mesela oda öyle kızamıyorum emerken 30 saniye çekiyor hızlı süt gelsin istiyor . Sütü indiriyor çekip sonra bırakıyor ziyan ediyor böyle böyle kucakta emmiyor ben yanına yatıcam öyle emecekmiş valla yoruldum yA keçi sütü alıp suyla açıp vereceğim artık o olacak

Ayyyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…