- 11 Mart 2013
- 33.750
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.681
Sadece uyurken emziriyorum 3 saatte bire denk geliyor uykuya dalacağı zaman ancak . Valla ben hiç birşey anlamıyorum İnan ki . Gece de uyanmıyor emmek içinEmiyor mu peki. Belki de aldığı süt ona yeterli geliyordur.
Güzelce yerleşin inşallah kaydırma birlik değil dimi eşime sordum bilemediSağol canım gelin gelin bize gelirsiniz beraber gezeriz
Bir ara bizimki de emmek istemiyordu, yatağa yatırınca emiyordu, resmen keyiften yapıyorduYa bende eşimde çok sabırsızız mesela oda öyle kızamıyorum emerken 30 saniye çekiyor hızlı süt gelsin istiyor . Sütü indiriyor çekip sonra bırakıyor ziyan ediyor böyle böylekucakta emmiyor ben yanına yatıcam öyle emecekmiş valla yoruldum yA keçi sütü alıp suyla açıp vereceğim artık o olacak
Kızımda 3. aydan sonra öyleydi 4.ayda da yoğunlaştı bu durumu.Ama 6.ayda geçti gibi oldu Tuğçe.Suan 8 aylık ve kendi geliyor yanıma,emmek istediğini davranissal olarak belirtiyor.4.ayda pes etseydim,ki çoğunlukla ağlayarak yapıyordum bunu.Suanin güzelliğini bilemezdim.Gecicek inşallah abi bebeğin nazi..Sadece uyurken emziriyorum 3 saatte bire denk geliyor uykuya dalacağı zaman ancak . Valla ben hiç birşey anlamıyorum İnan ki . Gece de uyanmıyor emmek için
Bu emdi emmedi mevzusu ne zaman son bulacak acaba ben çok sıkıldım çünkü. Şuan emmeyi bıraksa mama da almıyor nasıl beslenecek ? Ayrıca emzirmesem bu kadın neden birşey vermiyor demiyorBir ara bizimki de emmek istemiyordu, yatağa yatırınca emiyordu, resmen keyiften yapıyordu
Bende ağlıyorum aynen eşim abartma diyor valla ağzına alıp düzgün çekmediği içim süt azaldı böyle böyle arz talep olmadığı içim üretim de azKızımda 3. aydan sonra öyleydi 4.ayda da yoğunlaştı bu durumu.Ama 6.ayda geçti gibi oldu Tuğçe.Suan 8 aylık ve kendi geliyor yanıma,emmek istediğini davranissal olarak belirtiyor.4.ayda pes etseydim,ki çoğunlukla ağlayarak yapıyordum bunu.Suanin güzelliğini bilemezdim.Gecicek inşallah abi bebeğin nazi..
Çok huzursuz değilse, keyfi yerindeyse Üzme kendini. Aç olsa ağlar, uyumazdı. Oğlum ilk doğduğunda sütüm gelmedi hemen, holle mamayı kullandık bir süre, eczanelerde bulunuyor.Sadece uyurken emziriyorum 3 saatte bire denk geliyor uykuya dalacağı zaman ancak . Valla ben hiç birşey anlamıyorum İnan ki . Gece de uyanmıyor emmek için
Valla ağlamıyorÇok huzursuz değilse, keyfi yerindeyse Üzme kendini. Aç olsa ağlar, uyumazdı. Oğlum ilk doğduğunda sütüm gelmedi hemen, holle mamayı kullandık bir süre, eczanelerde bulunuyor.
Yaa ne güzel işte demekki karnı tokValla ağlamıyorbeni sinir ediyor ne mamalar aldım hipp Aptamil sma golden gold bebelac hepsi ay çöp yada birine hediye oldu
Ay hayır tabiki abi bebeğeYaa ne güzel işte demekki karnı tok
Bu arada demin ki mesajında bana mı kızdın anlamadım
Bilmiyorum canım çok yoğunlarmış tayinlerle bakıyoruz dedi aradı birsürü ses geliyordu.Güzelce yerleşin inşallah kaydırma birlik değil dimi eşime sordum bilemedi
Eşim diyor ki bilerek cuma bu saatte açıklanıyor ki hafta sonu kimse ile muhattap olmamak içinmişBilmiyorum canım çok yoğunlarmış tayinlerle bakıyoruz dedi aradı birsürü ses geliyordu.
Senin güzel haberlerini bekliyoruz canım inş açılır izninizPazartesi uygulama emiri yayınlanır bakalım ayrılış katılış nasıl olacakiçimden bir ses hafta içi izne gideceğiz diyor salonu temizlemedim valla hiç istemiyorum yapmakta ne olacaksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?