- Konu Sahibi pure hazel
-
- #66.701
canım gözün aydın keşke manisa çıkaydı yaaSenin güzel haberlerini bekliyoruz canım inş açılır izniniz
canım hayırlı olsun Van da bence rahat olursunuz inşallahh ailenden baya uzağa gideceksin alışıyo ama insan bi şekildeBilmiyorum canım çok yoğunlarmış tayinlerle bakıyoruz dedi aradı birsürü ses geliyordu.
Evet aynen katılıyorum, hayırlı olsun
Afiyet olsun canımmmmmmmİyi akşamlar
Şu sivrisineklerle başımız dertte, ses var ama görüntü yok
ahh bir yakalarsammm
1 lt kola, iki adet muz ve İki ekmek aldık.
Tepsi kebabı yaptım ilk kez, çok beğendik
A Alya_sura88 teşekkür ederim tarif için
Vayyyyy Ankara Mı süper hayırlı olsunAnkara’ya çıktıHep Hakkımızda hayırlısı neresi ise o olsun dedim buymuş hayırlısı.En azından İstanbul’a düşmedik.
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin ve sevimcime ortak olduğun içinİnan senin adına o kadar sevindim ki eşinle ayrı kalisini çocuğunun özlemini anlattıkça hep sana dua ediyordum tek ben değil bence burda ki herkes.
Gozunaydin yeni hayatın minik ailene huzur mutluluk getirsin
Oluruz inşVayyyyy Ankara Mı süper hayırlı olsunkomşu oluruz belki
Bizim bir ayağımız Ankara daOluruz inşTercih dışı vermişler ama en azından kaydırma birlik değil Ailece olacağımız bir şehir
Van için kesin görülmesi lazım diyorlar birde Diyarbakır öyle cidden çok güzel şehir Ankara kadar gelişmiş yollar filanHerkese iyi haftasonları
Penguen canım ankaradan gitmenize üzüldüm ama Van doğunun parisi derler gidince bizim yerimize de gezilmedik yer bırakma. Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?