- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.501
inşallah güzel haberler alırsınız bize de haber verirsinizMerhaba kızlar okuyarak gelmeye çalıştım yoğundu bu hafta benim için dün aşılama yapıldı inşallah guzel sonuçlar alırız Allah isteyenlere içinde bizede nasip etsin ❤hayırlı sağlıklı evlatlar
Merhaba kızlar okuyarak gelmeye çalıştım yoğundu bu hafta benim için dün aşılama yapıldı inşallah guzel sonuçlar alırız Allah isteyenlere içinde bizede nasip etsin ❤hayırlı sağlıklı evlatlar
İnşallahhhh canım benim dualarımdasınMerhaba kızlar okuyarak gelmeye çalıştım yoğundu bu hafta benim için dün aşılama yapıldı inşallah guzel sonuçlar alırız Allah isteyenlere içinde bizede nasip etsin ❤hayırlı sağlıklı evlatlar
İnşallah teşekkür ederim veririm tabi akşamları burdayım yazamasam da okuyorum sürekli sizleriinşallah güzel haberler alırsınız bize de haber verirsiniz
Ya Ankara oldu ama 5.tabur 4tabur yerinde binası var bunların bina yok.Birisi izmire gitsinler diye önermiş hangi malsa.İzmiri aradı 2 yıl kendini buraya hazırla demiş tabur komutanı.Sonra ya Ankara olur yada izmire devam edersin demiş.İzmire atama yapmıyorlar Ankara görünüyor inş atama olur yada Ankara içi verirler.Ankara görünüp izmirde kalırsak lojmandan falanda yararlanamıyoruz.Cok saçma bir durumun içindeyiz.hiç anlamam bu şeylerden ama adamın tayini olmayan yere niye çıkarıyorlar anlamadim ki kurayla mi seçiliyo şehirlerya ankaraya ya izmire gidecen ne demek yani
Allah gönlüne göre versin inşMerhaba kızlar okuyarak gelmeye çalıştım yoğundu bu hafta benim için dün aşılama yapıldı inşallah guzel sonuçlar alırız Allah isteyenlere içinde bizede nasip etsin ❤hayırlı sağlıklı evlatlar
canım izmirde lojmanlar felan pek güzel değildir zaten çünkü genelde evler de eski ama pahali tabiYa Ankara oldu ama 5.tabur 4tabur yerinde binası var bunların bina yok.Birisi izmire gitsinler diye önermiş hangi malsa.İzmiri aradı 2 yıl kendini buraya hazırla demiş tabur komutanı.Sonra ya Ankara olur yada izmire devam edersin demiş.İzmire atama yapmıyorlar Ankara görünüyor inş atama olur yada Ankara içi verirler.Ankara görünüp izmirde kalırsak lojmandan falanda yararlanamıyoruz.Cok saçma bir durumun içindeyiz.
Buna kim ve ne zaman karar verecekAy inş gelin tabi çok sevinirimİçine ankaramı doğdu?Ben ne Ankara’ya ait hissediyorum kendimi ne İzmire☹
Kızzzz bitti merkür gerilemesi önümüzdeki hafta ama Başka gezegen geriliyor bu sefer sen hangi burçsunbenim oğlan yine çıldırttı beni ya adim atacak halim kalmadi enerjisi bitmiyo bide ağlıyo herşeye merkür mü geriliyo ay mi tutuluyo noluyo sa beni buluyo sabah ağlattı beni resmen sabır çekiyorum süreklistrawberry_cake sen kime tepki gösterdin eşine eşin nasıl tepki verdi annen nasıl tepki verdi illa insani deli edene kadar uğraşıyorlar ya
yengeç burcuyum canımKızzzz bitti merkür gerilemesi önümüzdeki hafta ama Başka gezegen geriliyor bu sefer sen hangi burçsun
Senin burçta oluyor olanlar zaten bak şuan bende izliyordum Aslan burcunda tam benim bu hafta yaşadıklarımı anlatıyor oha dedim dönüp dönüp izliyorum yenidenyengeç burcuyum canım
Hava serinledi missssKmsl Hnd güzel kızına başarılar diliyorum.yarın bende sınavda görevliyim 3.5 yıldan sonra öğrenci gorecegim pek bi heyecanlıyım
Cips demeyin yaa hele o pringles kırmızı olan varya ayyyy o tuzunu dilimde hissettim .
tuce_tuce kızlarında pek güzel❣
okyonus İzmir çok güzel bir şehir eşim izmiirli bende orda okudum eminim çok seversin
Evet kapı pencere kapattık.geceleri iyi gidiyor 2 gündür temmuz da böyle olsa ne güzel olur dimiiiHava serinledi missss
Asla olmaz keşke olsa varyaEvet kapı pencere kapattık.geceleri iyi gidiyor 2 gündür temmuz da böyle olsa ne güzel olur dimiii
amaniiin hemen bakıyorum bende durSenin burçta oluyor olanlar zaten bak şuan bende izliyordum Aslan burcunda tam benim bu hafta yaşadıklarımı anlatıyor oha dedim dönüp dönüp izliyorum yeniden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?