Bugün ne aldin kaç tl harcadin

inşallah güzel haberler alırsınız bize de haber verirsiniz

güzel haberlerini alırız inşallah dualarımız seninle ve isteyen herkesle

İnşallahhhh canım benim dualarımdasın

hiç anlamam bu şeylerden ama adamın tayini olmayan yere niye çıkarıyorlar anlamadim ki kurayla mi seçiliyo şehirler ya ankaraya ya izmire gidecen ne demek yani
Ya Ankara oldu ama 5.tabur 4tabur yerinde binası var bunların bina yok.Birisi izmire gitsinler diye önermiş hangi malsa.İzmiri aradı 2 yıl kendini buraya hazırla demiş tabur komutanı.Sonra ya Ankara olur yada izmire devam edersin demiş.İzmire atama yapmıyorlar Ankara görünüyor inş atama olur yada Ankara içi verirler.Ankara görünüp izmirde kalırsak lojmandan falanda yararlanamıyoruz.Cok saçma bir durumun içindeyiz.

benim oğlan yine çıldırttı beni ya adim atacak halim kalmadi enerjisi bitmiyo bide ağlıyo herşeye merkür mü geriliyo ay mi tutuluyo noluyo sa beni buluyo sabah ağlattı beni resmen sabır çekiyorum sürekli strawberry_cake sen kime tepki gösterdin eşine eşin nasıl tepki verdi annen nasıl tepki verdi illa insani deli edene kadar uğraşıyorlar ya

canım izmirde lojmanlar felan pek güzel değildir zaten çünkü genelde evler de eski ama pahali tabi ya valla kesin ne zaman belli olur acaba tayinin belli olduğuna sevinemediniz

Kızzzz bitti merkür gerilemesi önümüzdeki hafta ama Başka gezegen geriliyor bu sefer sen hangi burçsun

yengeç burcuyum canım
Senin burçta oluyor olanlar zaten bak şuan bende izliyordum Aslan burcunda tam benim bu hafta yaşadıklarımı anlatıyor oha dedim dönüp dönüp izliyorum yeniden

Eklentiler

• image.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 53
Kmsl Hnd güzel kızına başarılar diliyorum.yarın bende sınavda görevliyim 3.5 yıldan sonra öğrenci gorecegim pek bi heyecanlıyım
Cips demeyin yaa hele o pringles kırmızı olan varya ayyyy o tuzunu dilimde hissettim .
tuce_tuce kızlarında pek güzel❣
okyonus İzmir çok güzel bir şehir eşim izmiirli bende orda okudum eminim çok seversin

Hava serinledi missss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…