Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Eşimde farkında ona karşı pek bir hissiyatimin kalmadığının. Dün bana beni artık sevmiyorsun dedi. Aslinda seviyorum ama duygusal olarak bagim tamamen koptu kendisine karşı. Daha cok ev arkadasi ve ebeveylikten ibaretmis gibi geliyor iliskimiz. Cocuklara olan tahammulumun azalmasinda bununda etkisi vardir belki bilmiyorum. Ama benim çocukların yapilarida çok zor ya. Bu zamana kadar ne oğlumun ne kızımın kendi başina yattiklarini bilmem mesela. Onları yatırana kadar emdigim sut burnumdan geliyor. Oglumun uysal davranmasina nadiren sahit olmusumdur. Surekli aglar vaziyette herseye aksilik gosteriyor kizda asiri derecede kucaga duskun. Oglumun her alt degistirmesinde ter dokuyorum mesela agliyor yerlere atiyor kendini ve bunu her gün 4/5 defa yasıyoruz. Tuvalete gitmeyide kabul etmiyor. Banyosunu yaptirirken ayri sorun cikariyor. Kizi surekli ondan korumak zorunda kaliyorum zarar vermeye calisiyor. Arkamı dönsem aninda basina bir is getirmeye calisiyor. Oda laftan anlamiyor henuz cok kucuk. Ne bileyim ya annelik çok zormus. Çocuklarımı canımdan cok seviyorum ama ruhsal olarak fazla yiprandim sanirim.
Esim o anda yoktu evde anneme patladım. Kendimi çok kötü hissediyorum keşke tutsaydım kendimi ogluma ve kızıma o anı yasatmasaydım. Senin oğlunda zor bir çocuk sanırım böyle çocuklar insanı inanılmaz yıpratıyor ya. Sabir dayanmıyor bazen. Ben artık cevremde uysal çocuk görünce aptal gibi bakakalıyorum böyle çocuklardami vardı diye. Insallah nazarım degmiyordur gerçi masallah diyorum :)

Allah cok cok sabir versin ne diyebilirim ki elbet buyuyecekler akillanacaklar ama sen yipranacaksin gönlün yaşlanacak. Anne olmak ne değişik bir sey en uc duyguları bir arada yaşıyoruz.

Çocukların küçük senin bu patlamani hatirlamazlar merak etme. Arada patlamak lazim. Yoksa acısı daha kotu çıkar, hem psikolojik hem de fiziksel olarak agir hastalık gecirebilirsin Allah korusun.

Bence cok iyi yapmışsın annene patlamayla. O senin annen bu hayatta başka kime patlayacaksin ki? İçine atma bu kadar.

Hatta bir kere de eşine patla. Patla ki senin de insan olduğunu, sırtına yüklenen her yükü susup tasiyacagini dusunmesinler. Hepimiz insanız hepimizin aciz anları vardır. Güçlü gorundukce maalesef kimse takdir etmiyor, aksine nasılsa bu her seyi yapar diye biraz daha yükleniyorlar

Strawberry böyle bir patlama yaşacağın mesajlarından belliydi. Bir çözüm bulmadığın sürece bu tekrarlayabilir.
burda her sıkıntını paylaştığında arkadaşlardan sana tavsiye geliyor. Örneğin temizlik konusunda.
lütfen ya kendine bir yardımcı al, yaa da alamıyorsan temizlik konusunu bu kadar kendine dert etme.
mesajlarımdan biraz sert görünüyor olabilirim ama gerçekten seni böyle görmek beni üzüyor. Ne kendine ne çocuklarına Lütfen bunu yapma.
Ben ise tam tersi bebeklerin herşeyi hissettiğini düşünüyorum. Gerginliğin sürekli onlara yansıyor.
Eşin dışarıya yemeğe gittiğinde sende dışardan kendine yemek ısmarla. Eşinden çocuklarla ilgili destek istemekten çekinme.
Evi temizleyecek zamanın olmadığında kendini üzmek yerine bugün de böyle olsun de. Bebeğim 9 aylık olmak üzere. hiç kendi kendine uyumaz, bezini bağlatmama izin vermez daha bunun gibi bir çok örnek sayabilirim. Sadece benim çocuklarım böyle deyip kendini üzme. Güzel yönlerinden bak biraz.
İlerde geriye dönüp baktığında keşke dememek için
herşeyi fırsata çevir, çocuklarınla güzel anılar biriktir

annen yanında kalsa biraz destek olurdu
Cocuklar herşeyi hissediyorlar canım ferah olmaya çalış her gün iş yapma dışarı çıkın ailecek zaman geçirin eşinde bir süre yalnız gezip tozmasın bir zahmet

Cnm annen ne cevap verdi haklısın dedi mi?
pedagog dan yardım almayı düşünebilirsin. Oğluna belli farkında olmadan başka duygular hissettiriyor olabilirsiniz sen yapmasan kocan yapıyordur belki. Allah yardımcın olsun.

Çok teşekkür ederim cqnım

strawberry_cake Sevgiyeyolculuk söylediklerine tamamen katılıyorum. Bir bak sabahtan beri bebek emzirip beslemeye çalışıyorum gece 3 te uyandı emmedi öyle yattık geceden beri emmediği için göğüslerim morardı emmiyor dedim biraz muz vereyim yemedi . Sütü biraz sağdım göğüslerimin ağrısı azalsın diye . Biberonla almadı eşim uyandı tabii ben ağladım abartma diyip durdu mesela birtek sen yaşamıyorsun bunları İnan hepimizde farklı versiyonları mevcut . Hayatı kendine kolaylaştırmaya bak . Zeynolin44 yukarıda söylemiş eşinle ilgili sorunlar yüzünden de geriliyorsun . Mesela bana öyle oluyor diyelim ki izne gidemiyoruz ben bunaldım çocuğa olan tahammülüm daha azalıyor gibi gibi

Günaydın kizlar.
Kalkamadik bir türlü. Kız bile uyudu o bile yorulmuş

Patates tostu yapacagim kahvaltıya.

Öğlene akşama menum
bamya
pirinç pilavı
Ayran
En sevdiğim

Dikkatli harcamaliyiz. Çok harcandı 4gunde.
Herşey inanılmaz pahalı adım atsak para.
Pandeminin zararı yine milletten çıkıyor zam zam.

İnşallah güzel haberler alırsınız, sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun canım

İnşallah güzel haberler alırsınız bizede yaz mutlaka

Günaydın kahvaltı yaptık makinaya çamaşır attım makina daha yıkanacak var mutfagı biraz daha toparlamak istiyorum sadece günlük tabak bardak kaşık çatal kalacak şekilde. Banyodaki tuvalet kağıtları vb şeylride koliye koymalıyız eşim tabakları sarmak için malzeme almaya gitcek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…