- 15 Nisan 2017
- 3.573
- 9.306
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.521
Eşimde farkında ona karşı pek bir hissiyatimin kalmadığının. Dün bana beni artık sevmiyorsun dedi. Aslinda seviyorum ama duygusal olarak bagim tamamen koptu kendisine karşı. Daha cok ev arkadasi ve ebeveylikten ibaretmis gibi geliyor iliskimiz. Cocuklara olan tahammulumun azalmasinda bununda etkisi vardir belki bilmiyorum. Ama benim çocukların yapilarida çok zor ya. Bu zamana kadar ne oğlumun ne kızımın kendi başina yattiklarini bilmem mesela. Onları yatırana kadar emdigim sut burnumdan geliyor. Oglumun uysal davranmasina nadiren sahit olmusumdur. Surekli aglar vaziyette herseye aksilik gosteriyor kizda asiri derecede kucaga duskun. Oglumun her alt degistirmesinde ter dokuyorum mesela agliyor yerlere atiyor kendini ve bunu her gün 4/5 defa yasıyoruz. Tuvalete gitmeyide kabul etmiyor. Banyosunu yaptirirken ayri sorun cikariyor. Kizi surekli ondan korumak zorunda kaliyorum zarar vermeye calisiyor. Arkamı dönsem aninda basina bir is getirmeye calisiyor. Oda laftan anlamiyor henuz cok kucuk. Ne bileyim ya annelik çok zormus. Çocuklarımı canımdan cok seviyorum ama ruhsal olarak fazla yiprandim sanirim.canım actigin konunuda okumuştum
Aslında mesele çocuk değil gibime geliyor bende 3 tane var
Eşinle duygusal bağınızı kurmaya çalışın yeniden o yönden kafan rahat olursa çocuklarına da daha rahat bakarsın sakin olursun oturup konuşun gerekirse destek alın hem sizin hemde çocukların daha huzurlu bir ortamda yaşaması için
Esim o anda yoktu evde anneme patladım. Kendimi çok kötü hissediyorum keşke tutsaydım kendimi ogluma ve kızıma o anı yasatmasaydım. Senin oğlunda zor bir çocuk sanırım böyle çocuklar insanı inanılmaz yıpratıyor ya. Sabir dayanmıyor bazen. Ben artık cevremde uysal çocuk görünce aptal gibi bakakalıyorum böyle çocuklardami vardı diye. Insallah nazarım degmiyordur gerçi masallah diyorum :)benim oğlan yine çıldırttı beni ya adim atacak halim kalmadi enerjisi bitmiyo bide ağlıyo herşeye merkür mü geriliyo ay mi tutuluyo noluyo sa beni buluyo sabah ağlattı beni resmen sabır çekiyorum süreklistrawberry_cake sen kime tepki gösterdin eşine eşin nasıl tepki verdi annen nasıl tepki verdi illa insani deli edene kadar uğraşıyorlar ya
Allah cok cok sabir versin ne diyebilirim kiEşimde farkında ona karşı pek bir hissiyatimin kalmadığının. Dün bana beni artık sevmiyorsun dedi. Aslinda seviyorum ama duygusal olarak bagim tamamen koptu kendisine karşı. Daha cok ev arkadasi ve ebeveylikten ibaretmis gibi geliyor iliskimiz. Cocuklara olan tahammulumun azalmasinda bununda etkisi vardir belki bilmiyorum. Ama benim çocukların yapilarida çok zor ya. Bu zamana kadar ne oğlumun ne kızımın kendi başina yattiklarini bilmem mesela. Onları yatırana kadar emdigim sut burnumdan geliyor. Oglumun uysal davranmasina nadiren sahit olmusumdur. Surekli aglar vaziyette herseye aksilik gosteriyor kizda asiri derecede kucaga duskun. Oglumun her alt degistirmesinde ter dokuyorum mesela agliyor yerlere atiyor kendini ve bunu her gün 4/5 defa yasıyoruz. Tuvalete gitmeyide kabul etmiyor. Banyosunu yaptirirken ayri sorun cikariyor. Kizi surekli ondan korumak zorunda kaliyorum zarar vermeye calisiyor. Arkamı dönsem aninda basina bir is getirmeye calisiyor. Oda laftan anlamiyor henuz cok kucuk. Ne bileyim ya annelik çok zormus. Çocuklarımı canımdan cok seviyorum ama ruhsal olarak fazla yiprandim sanirim.
Esim o anda yoktu evde anneme patladım. Kendimi çok kötü hissediyorum keşke tutsaydım kendimi ogluma ve kızıma o anı yasatmasaydım. Senin oğlunda zor bir çocuk sanırım böyle çocuklar insanı inanılmaz yıpratıyor ya. Sabir dayanmıyor bazen. Ben artık cevremde uysal çocuk görünce aptal gibi bakakalıyorum böyle çocuklardami vardı diye. Insallah nazarım degmiyordur gerçi masallah diyorum :)
Strawberry böyle bir patlama yaşacağın mesajlarından belliydi. Bir çözüm bulmadığın sürece bu tekrarlayabilir.Eşimde farkında ona karşı pek bir hissiyatimin kalmadığının. Dün bana beni artık sevmiyorsun dedi. Aslinda seviyorum ama duygusal olarak bagim tamamen koptu kendisine karşı. Daha cok ev arkadasi ve ebeveylikten ibaretmis gibi geliyor iliskimiz. Cocuklara olan tahammulumun azalmasinda bununda etkisi vardir belki bilmiyorum. Ama benim çocukların yapilarida çok zor ya. Bu zamana kadar ne oğlumun ne kızımın kendi başina yattiklarini bilmem mesela. Onları yatırana kadar emdigim sut burnumdan geliyor. Oglumun uysal davranmasina nadiren sahit olmusumdur. Surekli aglar vaziyette herseye aksilik gosteriyor kizda asiri derecede kucaga duskun. Oglumun her alt degistirmesinde ter dokuyorum mesela agliyor yerlere atiyor kendini ve bunu her gün 4/5 defa yasıyoruz. Tuvalete gitmeyide kabul etmiyor. Banyosunu yaptirirken ayri sorun cikariyor. Kizi surekli ondan korumak zorunda kaliyorum zarar vermeye calisiyor. Arkamı dönsem aninda basina bir is getirmeye calisiyor. Oda laftan anlamiyor henuz cok kucuk. Ne bileyim ya annelik çok zormus. Çocuklarımı canımdan cok seviyorum ama ruhsal olarak fazla yiprandim sanirim.
Esim o anda yoktu evde anneme patladım. Kendimi çok kötü hissediyorum keşke tutsaydım kendimi ogluma ve kızıma o anı yasatmasaydım. Senin oğlunda zor bir çocuk sanırım böyle çocuklar insanı inanılmaz yıpratıyor ya. Sabir dayanmıyor bazen. Ben artık cevremde uysal çocuk görünce aptal gibi bakakalıyorum böyle çocuklardami vardı diye. Insallah nazarım degmiyordur gerçi masallah diyorum :)
annen yanında kalsa biraz destek olurduEşimde farkında ona karşı pek bir hissiyatimin kalmadığının. Dün bana beni artık sevmiyorsun dedi. Aslinda seviyorum ama duygusal olarak bagim tamamen koptu kendisine karşı. Daha cok ev arkadasi ve ebeveylikten ibaretmis gibi geliyor iliskimiz. Cocuklara olan tahammulumun azalmasinda bununda etkisi vardir belki bilmiyorum. Ama benim çocukların yapilarida çok zor ya. Bu zamana kadar ne oğlumun ne kızımın kendi başina yattiklarini bilmem mesela. Onları yatırana kadar emdigim sut burnumdan geliyor. Oglumun uysal davranmasina nadiren sahit olmusumdur. Surekli aglar vaziyette herseye aksilik gosteriyor kizda asiri derecede kucaga duskun. Oglumun her alt degistirmesinde ter dokuyorum mesela agliyor yerlere atiyor kendini ve bunu her gün 4/5 defa yasıyoruz. Tuvalete gitmeyide kabul etmiyor. Banyosunu yaptirirken ayri sorun cikariyor. Kizi surekli ondan korumak zorunda kaliyorum zarar vermeye calisiyor. Arkamı dönsem aninda basina bir is getirmeye calisiyor. Oda laftan anlamiyor henuz cok kucuk. Ne bileyim ya annelik çok zormus. Çocuklarımı canımdan cok seviyorum ama ruhsal olarak fazla yiprandim sanirim.
Cnm annen ne cevap verdi haklısın dedi mi?Eşimde farkında ona karşı pek bir hissiyatimin kalmadığının. Dün bana beni artık sevmiyorsun dedi. Aslinda seviyorum ama duygusal olarak bagim tamamen koptu kendisine karşı. Daha cok ev arkadasi ve ebeveylikten ibaretmis gibi geliyor iliskimiz. Cocuklara olan tahammulumun azalmasinda bununda etkisi vardir belki bilmiyorum. Ama benim çocukların yapilarida çok zor ya. Bu zamana kadar ne oğlumun ne kızımın kendi başina yattiklarini bilmem mesela. Onları yatırana kadar emdigim sut burnumdan geliyor. Oglumun uysal davranmasina nadiren sahit olmusumdur. Surekli aglar vaziyette herseye aksilik gosteriyor kizda asiri derecede kucaga duskun. Oglumun her alt degistirmesinde ter dokuyorum mesela agliyor yerlere atiyor kendini ve bunu her gün 4/5 defa yasıyoruz. Tuvalete gitmeyide kabul etmiyor. Banyosunu yaptirirken ayri sorun cikariyor. Kizi surekli ondan korumak zorunda kaliyorum zarar vermeye calisiyor. Arkamı dönsem aninda basina bir is getirmeye calisiyor. Oda laftan anlamiyor henuz cok kucuk. Ne bileyim ya annelik çok zormus. Çocuklarımı canımdan cok seviyorum ama ruhsal olarak fazla yiprandim sanirim.
Çok teşekkür ederim cqnımKmsl Hnd güzel kızına başarılar diliyorum.yarın bende sınavda görevliyim 3.5 yıldan sonra öğrenci gorecegim pek bi heyecanlıyım
Cips demeyin yaa hele o pringles kırmızı olan varya ayyyy o tuzunu dilimde hissettim .
tuce_tuce kızlarında pek güzel❣
okyonus İzmir çok güzel bir şehir eşim izmiirli bende orda okudum eminim çok seversin
Merhaba kızlar okuyarak gelmeye çalıştım yoğundu bu hafta benim için dün aşılama yapıldı inşallah guzel sonuçlar alırız Allah isteyenlere içinde bizede nasip etsin ❤hayırlı sağlıklı evlatlar
İnşallah güzel haberler alırsınız bizede yaz mutlakaMerhaba kızlar okuyarak gelmeye çalıştım yoğundu bu hafta benim için dün aşılama yapıldı inşallah guzel sonuçlar alırız Allah isteyenlere içinde bizede nasip etsin ❤hayırlı sağlıklı evlatlar
Vizede bahçede babam mangal yapacak bugün tez zamanda eşimle ablamlarda katılır inş aramızaGünaydınaksiyonlu bir güne uyandık öğleden sonra mangala gidiyoruz oğlan ne yaparsa yapsın mecbur gidilecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?