- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.481
Ah olan kadınlara oluyor erkeklerin 10 çocuğuda olsa aynılarBen napim yaaaaa geçen sene 58 kiloydum şuanda 73
Benim yerime yeme ben istemiyorumYeeeeeee kız benim yerime de yeeeee
HahahaOh ye tabi bende 40 kilo olsam leğene döker 2 paketi harmanlar kola eşliğinde yerdim ama 60 kiloyum
Bir arkadaşım var 3 çocuğu var 40 kilo bir kilo almış çok mutlu oluyorAh olan kadınlara oluyor erkeklerin 10 çocuğuda olsa aynılar
Anneme geldik kızlarla
Yarın kızımın sınavı var
20 tl markette harcadım
50 tl de tavuk aldım annemlere gelirken yarın mangal yaparız
İnşalllah canım benim
o ne demek kız iltifat mi ettin
He kızzzzz beğene beğene geliyono ne demek kız iltifat mi ettin
kızın ne sınavına girecek canım allah yardımcısı olsunİnşalllah canım benim
He kızzzzz beğene beğene geliyon
Canım yarın ki lgs ye girecek spor okulu için temmuz başı girecekkızın ne sınavına girecek canım allah yardımcısı olsunspor okulumuydu ben takla bile atamıyodum sporla hiç alakam olmadi olamadı
tatlıyı keki yapabilirim de altına para yok kiizKız benim canımda altın cekiyor
Ay inş gelin tabi çok sevinirimHahahaAnkara’ya yerleş sana geleceğiz aBi bebekle
aa doğru ya yarın sınav varCanım yarın ki lgs ye girecek spor okulu için temmuz başı girecek
Ooooooo ben küçüklen amuda a bile kalkıyordum
Kızım kickboks yapıyor
Ayyyy canım benim bende çok seviyorumEvet canım valla hepinizi okumaya çalışıyorum çok seviyorum hepinizi
ne zaman belli olacağı da mi belli değil insanları cıldırtmaya çalışıyolar kimse düşünmüyoAy inş gelin tabi çok sevinirimİçine ankaramı doğdu?Ben ne Ankara’ya ait hissediyorum kendimi ne İzmire☹
Evet canım büyüdüaa doğru ya yarın sınav var
abuu ne kadar büyümüş kızın yaa lgsye girecek
Canım yarın ki lgs ye girecek spor okulu için temmuz başı girecek
Ooooooo ben küçüklen amuda a bile kalkıyordum
Kızım kickboks yapıyor
Teşekkür ederim canım zaten okul çok yakın annemdeyizbaşarılar canım inşallah çok güzel geçerçok dikkatli olun gidip gelirken yanında kolonya sokabiliyorsa götürsün sınava. Normalde izin vermezler ama belki bu sene kolonyaya izim verirler. Dokunduğu yerlerden sonra eline sürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?