- 11 Mart 2013
- 33.748
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.119
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.461
Teşekkür ediyorum canım daha fazlası size inşallah oğluna geçmiş olsuncanım çok güzel görünüyor bereketli olsun allah daha çok versin
Fark ettim varya onu aha dedim bir sürü fatura gelir şimdi kmsl yeElektrik faturaaını bekliyorum kızzzzzzz
Bu ay 7 gün klima çalıştırdım gece gündüz ama haftaya tam sürat başlarızFark ettim varya onu aha dedim bir sürü fatura gelir şimdi kmsl ye
Bizde başlıyoruz ama bebeğe dokunacak diye korkuyorum gündüz açmak istemiyorum bi ayarlayamadım .Bu ay 7 gün klima çalıştırdım gece gündüz ama haftaya tam sürat başlarız
Canım benim kızlar doğuştan yangınlar hiç dokunmadı şimdiye kadar azıcık terleseler uyumaz ağlar küçük kızım klima yanınca hemen dalar uykuya bende çok yangınımdırBizde başlıyoruz ama bebeğe dokunacak diye korkuyorum gündüz açmak istemiyorum bi ayarlayamadım .
Valla öyle bulamaç gibi yemiyor benim bebe çok denedim 2 kez bebe bisküvisi yaptım hatta . Yoğurtta şöyle oluyor gece uyuyor emmiyor. Sabah 5 te kalkıyor ve emmiyor ama ben aç olduğunu biliyorum o yüzden birşey vermek gerekiyor . Normalde 5 te kalkıyor diyelim 7 de geri uyuyoruz O ara emiyor 9 gibi kalkıyoruz o zaman yumurta peynir ile kahvaltı yapıyor . O aradaki 2 Saat bana aç kalmış düşüncesi geldiği için birşey vermem gerekiyortucecim sabah yoğurt yerine bisküvili pekmezli falan bi kahvaltı versen tatlı olunca yer. Bide yoğurdu sade yemeyebilir muz yada başka meyveyle tatlandırabilirsin.
Gece sorun yok gündüz oynarken yerde oluyor da klima çarpar mı diyorum alışacağız bakalımCanım benim kızlar doğuştan yangınlar hiç dokunmadı şimdiye kadar azıcık terleseler uyumaz ağlar küçük kızım klima yanınca hemen dalar uykuya bende çok yangınımdır
Sıcaklığını kontrol edersin zaten gece yatarken ince uzun kollu pijama giydirirsin
Yok canım bişey olmaz ben her zaman 25 de çalıştırıyorum iyi oluyorGece sorun yok gündüz oynarken yerde oluyor da klima çarpar mı diyorum alışacağız bakalım
10 çeyrek bir aradaKızzz 2.5 luk altın ne ben onu bilmiyorum ondan sordum
Şimdi kızlar gözümün önünde 1 paketi gömdüler ama yemedimÖğlen kabak yemeği yoğurt sütlaç yedim.Aksam üzeri kıymalı patates yemeğe makarna yoğurt yedim.Süt kaynatıyorum süt içecegım suan bir paket cips açıp gömülesim var ama diyetteyim azda olsa yediklerimi kestim arttırarak devam edecegım
Şuan cips yiyorumŞimdi kızlar gözümün önünde 1 paketi gömdüler ama yemedim
Oh ye tabi bende 40 kilo olsam leğene döker 2 paketi harmanlar kola eşliğinde yerdim ama 60 kiloyumŞuan cips yiyorum
Aferin bak iradelisinŞimdi kızlar gözümün önünde 1 paketi gömdüler ama yemedim
Ben napim yaaaaa geçen sene 58 kiloydum şuanda 73Oh ye tabi bende 40 kilo olsam leğene döker 2 paketi harmanlar kola eşliğinde yerdim ama 60 kiloyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?