Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizde başlıyoruz ama bebeğe dokunacak diye korkuyorum gündüz açmak istemiyorum bi ayarlayamadım .
Canım benim kızlar doğuştan yangınlar hiç dokunmadı şimdiye kadar azıcık terleseler uyumaz ağlar küçük kızım klima yanınca hemen dalar uykuya bende çok yangınımdır

Sıcaklığını kontrol edersin zaten gece yatarken ince uzun kollu pijama giydirirsin

tucecim sabah yoğurt yerine bisküvili pekmezli falan bi kahvaltı versen tatlı olunca yer. Bide yoğurdu sade yemeyebilir muz yada başka meyveyle tatlandırabilirsin.
Valla öyle bulamaç gibi yemiyor benim bebe çok denedim 2 kez bebe bisküvisi yaptım hatta . Yoğurtta şöyle oluyor gece uyuyor emmiyor. Sabah 5 te kalkıyor ve emmiyor ama ben aç olduğunu biliyorum o yüzden birşey vermek gerekiyor . Normalde 5 te kalkıyor diyelim 7 de geri uyuyoruz O ara emiyor 9 gibi kalkıyoruz o zaman yumurta peynir ile kahvaltı yapıyor . O aradaki 2 Saat bana aç kalmış düşüncesi geldiği için birşey vermem gerekiyor

Gece sorun yok gündüz oynarken yerde oluyor da klima çarpar mı diyorum alışacağız bakalım

Kızlar 205 TL eşim markette harcadı haftalık alışverişi yaptı birde yarın yasak bitince pikniğe gideceğiz onun için alışveriş . 1 kg kıyma, 2 tavuk köfte harcı 2 paket kahve mangal kömürü , 700 gram kaşar , domates patates soğan , kuşbaşı , buz poşeti kola filan. Yarın birde ilikli kemik siparişi verdik abi bebeğim için kaynatacağım

Şimdi kızlar gözümün önünde 1 paketi gömdüler ama yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…