Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ne almayı planlıyorsun purecim bereketli olsun birde bebeğine yaptığın kemik suyunu tarif edersen çok memnun olurum
Canım dana kemiği al ilili kısımlarından.
Soğuk suya koy birkaç saat beklet kanlı suyunu arada bir dök.
Sonra tekrar iyice yıka.
büyük bir tencereye koy üzerini geçecek kadar su ekle. (Suyu fazla olsun,azalıyor)
İçine 1 yemek kaşığı kadar da sirke koy.
. Ocağın altını en kısa getir mum alevi gibi.
6 saat kaynasın.
Muhteşem oluyor.

Canan Karatay çok öneriyor biliyorsun.
Her sabah eşimle ben dışarı çıkmadan evvel bir birer bardak içeriz diyor

Aynen bende Böyle yapıyorum tamam saati benim için önemliydi teşekkür ediyorum

Selam herkese
Kaç gündür hiç harcamam olmadı. Çok mutluyum
Kiraya verilecek bir evimiz var. Emlakçı bu aralar tutulur bence, arayan soran çok dedi. Bakalım inşallah tutulur. Kredi borcu bize kaldı sırf yoksa. Öbür türlü kirasının üzerine koyup kredisini ödüyorduk.

Slm kızlar
3 kilo süt ile yoğurt mayalayacağım.
Akşama karışık kızartma yaparak jübilemi yapıp ben de spor ve diyete başlıyorum aç karına 62 kilo olmuşum
90tl Markete Ve 200TL kasaba gittik
290tl harcadık
135tl zaradan pantolon aldım.
h&m den aldığım bebek mavisi krep elbise 36 beden ve içine girsem de kötü durdu iade edeceğim.

Kız uyudu bende dinleniyorum biraz annemlerdeyiz daha birazdan ablamlarda gelecek

Menüde lahmacun ve peynirli pide var

Kızım kuaföre gitti günün harcaması 25 tl
Menü çok güzel, afiyet olsun şu yeşil içecekle ilgili sorum var. Bunların kabukları soyulcak mı elmanın ve salatalığın yani?

Merhaba kızlar bende çok yorgunum havalardan mı bilmiyorum hiç iş yapasım yok ama mecburen yaptık eşimle mutfagı bitirdik sayılır sadece yiyecek kadar tabak vb bıraktık kavanozlar kaldı onları büyük kolilere koyarız dedik. Dün eşim markete gitti evde sebze meyve kalmamıştı kaşar peynir yumurta çeri domates normal domates havuç ıspanak salatalık maydonoz şeftali erik kiraz almış 85 ödemiş. Ekmek çocuklara dondurma karpuz benim için çavdar ekmek orayada 50 ödemiştir. Tabakların kalanını sarmak için malzeme aldı 10 tl

240 tl benzin
17 tl firin 3 cavdar ekmegi 2 simit 2 acma 2 pogaca
2 kahve starbuckstan uygulamamdaki ikram hakkindan ücretsiz
80 tl market sigara kagot havlu tuz kavun yogurt domates salatalik kapya yesil biber kola cekirdek cikolata
15 tl köy kahvesinden butun ekmek tost 6 cay

Arsayi begendik ama tapusuna babam bakicak ok derse aliriz. Ilk arsa deneyimimiz tedirginlik var

Menü çok güzel, afiyet olsun şu yeşil içecekle ilgili sorum var. Bunların kabukları soyulcak mı elmanın ve salatalığın yani?

hayır soymuyoruz çünkü vitamini kabuğunda :) kabukları lif bakımından yüksek Çok faydalı. Robotta iyice çekince pütürsüz oluyor zaten.

Bu içecek tek başına kilo verdirmez ama çok güzel ödem attırıyor ve düzenli kullanımda göbek çevresinde yaĞ yakımına yardımcı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…