Bugün ne aldin kaç tl harcadin

@mutlu1988 tekrar hoşgeldin.
Birikimin müthiş bereketli olsun.
Kaça aldın.
Yarın belki bende ata lira alırım.
En son 1540dan almıştım
Tesekkurler hosbuldum ya ne guzel fiyattan almissin. Ben gecen hafta 2600 e aldim ata lirayi. Haftaya 1 gram daha alicam.nasipse. Bundan haric bir ceyrek ve 150 dolarim daha var. Insaallah artarak devam eder harcamam

Merhabalar, ben gelene kadar yine gün bitmiş
Eşime tişört siparis ettik $50 ödedik. Arkadaşımızın bebeğine $50 lik amazon hediye çeki aldık. Normalde yazın yol parası gezme yeme içme masrafimiz olurdu bu yıl o da yok ama çok harcama yaptık bu ay

Sabah kahvaltıdan sonra yürüyüşe çıktık. Gelince çilek receli yaptım iki kavanoz çıktı. Birini esimin iş arkadaşına göndereceğim bize çok iyiliği dokunuyor. Çinli aile umarim severler. Daha önce bize kahvaltiya gelmişlerdi her şeyden tattirmistik. Gecenlerde esimle Türk markete gitmişler marmarabirlik zeytin almış çocuk

Ben zaten dunden cok yorgundum, kizim da gece cok uyandı hic dinlenemedim. Hic enerjim yoktu. Eşim steak yaptı ben de salata. Kizimla babası son gunduz uykusunda ben de Türk kahvemi çikolatamı aldım oturdum.

30 dakikalık sultanlık sultanlıktır

Gunaydin kizlar ise gidiyorum
Dun esim Istanbula gitti biraz isi var 2 gune gelecek. Evimde kalacaktim ama yagmur simsek yari aklimi aldi gece 10da anneme gectim.
Evde hasar yok dolaplar calisiyor icli kofteleri kurtardik
Pek tadim yok sanki ama acilirim

Eşim kahvaltı istemedi süzme mercimek çorba istedi.
Soğan havuç kırmızı mercimek ve ilikli kemik suyu ekledim.
Sevgiyeyolculuk oglisine mercimek çorba veriyor musun canım.
Ben vereyim biraz diyorum
Bir kez verdim canım.
bende içine kuzu kıyma, havuç, patates ve soğan koydum.

Is yeri yine sakin bizim islerimiz cok dustu ya.
Birtek temmuzun ilk haftasi kipirti olur o kdr
Bir hafta yoktum ama sanki aylardir yokmusum gibi sifirlanmisim
Maddi anlamdada cok zorlanmayacagiz sanirim risk aldim ama cok ihtiyacimiz varmis o isiklar o manzara tuzlu suyun sifasi mucize gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…