Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Evi detaylıca süpürdüm sildim
Banyo WC temizledim
Çamaşır makinesine kazan temizliği yaptırdım kuruladım
Ev işi yapmak da acayip ter attırıyor Kızlar spor yapamayanlara düzenli ev temizliği tavsiye ediyorum suyum çıktı resmen

akşam yemeği kendime haşlanmış tavuk göğsü ve haşlanmış nohut, baharatlayıp yiyeceğim

oğlana tarhana çorbası köfte

bir de duş alırız oğlumla ve günü harcamasız kapatırız :)

Cokk yoruldum.
Ve yoruldugum hiçbir işe yaramadı
Oğlan pasta yap diye tutturdu. Alman pastası yapayım dedim.
Her şeyi hazırladım bir baktım yağlı kağıt bitmiş
Veeee tabii ki pandispanyayı çıkarırken parçalandı.
Bende o şekilde kremayı döktüm üzerine.
Yİyor şimdi.

Poğaça yaptım.
Hamuruna ayıklanmış ,zeytin peynir ,dereotu koydum.
Kırmızı pul biber kekik zeytinyağı
poğaçam güzel oldu

Teşekkür ederim canım ben soymuyorum
Tamam canım sağolasın bende soymadım zaten
Evet canım soymadan yaptım, soğumasını bekliyorum. Azcık denedim baya lezzetli birşey
Ay en istediğim şeyi söyledin bana şu an göbek çevresi yağını eritiyor
Olsun önemli olan tadı canım zaten. Misafire yapmıyorsun ya afiyet olsun miniğine.

Selamlar hanımlar

Bugün sabah erkenden piknik sepetini hazırladım eşime sürpriz yaptım yakınlarda bir parkımız var oraya gittik, sonra üçümüz dondurma yedik geldik. Ekonomik bir babalar günü kutlaması oldu

Dün ve bugün stokluk alışveriş yaptım, özellikle a101de kullandığım çoğu ürün indirime girmişti. En az 6 ay deterjan ve şampuan almam sanırım, toplam harcamam 187₺.

Merhaba bayanlar. Sizi firsat buldukca takip ediyorum. Yazmaya her zaman firsatim olmutor malesef. Bundan sonra yapabilirsem sizlerle beraber aylik birikim yapmak isrtyorum. 2 yila yakindir ucretsiz izindeyim. 1 yil daha devam.edicek insaallah.10 yillik ogretmenim. 2 cocugum var. 5 ay once araba konusunda fikir danismak icin yazmistim.hatirlarsaniz. Bu ayki bkrikimimin resmini ekliyorum. Herkesin birikimi bereketli olsun insaallah
Hedefim 3 yil sonra umreye gitmek nasip olursa

Eklentiler

• IMG-20200617-WA0021.webp
    71,3 KB · Görüntüleme: 64
oğlumla kendime kitap sipariş ettim 83 lira hepsiburada dan hemen kargoya verildi bile
Hangi kitapları aldın
Benimde sürekli kitap alasım var
4 kitabım var elimde bitirmem gereken sonra kitapçıya gitmek istiyorum ya kokusu bile çok hoşuma gidiyor saatlerce gezinmek istiyorum kitaplar arasında

Büyük temizlik yapılmışti zaten.
Ben de tüm evi süpürdüm sildim mutfağı düzenledim.
Çok yoruldum ama iyi oldu yarın temiz bir eve uyanmış olurum.
evde durdukça kendime iş çıkartıyorum sanırım
yerde çöp görsem sinirlerim bozuluyor önceden böyle değildim.

Hangi kitapları aldın
Benimde sürekli kitap alasım var
4 kitabım var elimde bitirmem gereken sonra kitapçıya gitmek istiyorum ya kokusu bile çok hoşuma gidiyor saatlerce gezinmek istiyorum kitaplar arasında
oğluşa aldıklarım kendime de Okyanusun Ötesindeki Yıldızlar kitabını aldım yazarın diğer bütün romanlarını okudum 600 sayfayı 1 hafta olmadan bitirmiştim akıcı baya romanları bu tarz romanları seviyorum hemen okuyabiliyorum akıcı olunca

Bereketli olsun

Bayılırım romanlara
Bir ara Fatih Murat arsaların bütün kitaplarını almıştım 1 gecede bitirdiğim olmuştu
Gelince oku banada haber ver güzelse bende alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…