- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.661
Tamam canım sağolasın bende soymadım zatenTeşekkür ederim canım ben soymuyorum
Evet canım soymadan yaptım, soğumasını bekliyorum. Azcık denedim baya lezzetli birşeyhayır soymuyoruz çünkü vitamini kabuğunda :) kabukları lif bakımından yüksek Çok faydalı. Robotta iyice çekince pütürsüz oluyor zaten.
Bu içecek tek başına kilo verdirmez ama çok güzel ödem attırıyor ve düzenli kullanımda göbek çevresinde yaĞ yakımına yardımcı oluyor
Olsun önemli olan tadı canım zaten. Misafire yapmıyorsun yaCokk yoruldum.
Ve yoruldugum hiçbir işe yaramadı
Oğlan pasta yap diye tutturdu. Alman pastası yapayım dedim.
Her şeyi hazırladım bir baktım yağlı kağıt bitmiş
Veeee tabii ki pandispanyayı çıkarırken parçalandı.
Bende o şekilde kremayı döktüm üzerine.
Yİyor şimdi.
Poğaça yaptım.
Hamuruna ayıklanmış ,zeytin peynir ,dereotu koydum.
Kırmızı pul biber kekik zeytinyağı
poğaçam güzel oldu
ooo ooohhh süper valla suya giresim geldiSelam kızlar haftasonu dağ tepe gezdik sessiz sakin yerlerde piknik yaptık
Şu an akşam keyfi yapıyoruz manzaraya karşı
Göl burası ve ben göl baraj suyundan çok korkarım ya tehlikeli geliyor bana ama kenarında piknik yapmaya bayılırımooo ooohhh süper valla suya giresim geldi
Bende korkarım kııız küçükken ayağımı sokardımGöl burası ve ben göl baraj suyundan çok korkarım ya tehlikeli geliyor bana ama kenarında piknik yapmaya bayılırım
Hangi kitapları aldınoğlumla kendime kitap sipariş ettim 83 lira hepsiburada dan hemen kargoya verildi bile
oğluşa aldıklarımHangi kitapları aldın
Benimde sürekli kitap alasım var
4 kitabım var elimde bitirmem gereken sonra kitapçıya gitmek istiyorum ya kokusu bile çok hoşuma gidiyor saatlerce gezinmek istiyorum kitaplar arasında
Merhaba bayanlar. Sizi firsat buldukca takip ediyorum. Yazmaya her zaman firsatim olmutor malesef. Bundan sonra yapabilirsem sizlerle beraber aylik birikim yapmak isrtyorum. 2 yila yakindir ucretsiz izindeyim. 1 yil daha devam.edicek insaallah.10 yillik ogretmenim. 2 cocugum var. 5 ay once araba konusunda fikir danismak icin yazmistim.hatirlarsaniz. Bu ayki bkrikimimin resmini ekliyorum. Herkesin birikimi bereketli olsun insaallah
Hedefim 3 yil sonra umreye gitmek nasip olursa
Bayılırım romanlaraoğluşa aldıklarım Eki Görüntüle 2652682 Eki Görüntüle 2652683 Eki Görüntüle 2652684 Eki Görüntüle 2652685 kendime de Okyanusun Ötesindeki Yıldızlar kitabını aldım yazarın diğer bütün romanlarını okudum 600 sayfayı 1 hafta olmadan bitirmiştim akıcı baya romanları bu tarz romanları seviyorum hemen okuyabiliyorum akıcı olunca
Kaç bin liracıkSalon için avize baktık bugün. Allahım bunlar nasıl fiyatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?