Bugün ne aldin kaç tl harcadin

En iyisini yaptın valla.
Çocuksuz olsak ben de giderdim.
Virüs tekrar patlayacak zaten sürekli tekrarlayacak.
Kafayı yemezsek iyidir.
Hepimizin kısa bir molaya ihtiyacı var aslında

En iyisini yaptın valla.
Çocuksuz olsak ben de giderdim.
Virüs tekrar patlayacak zaten sürekli tekrarlayacak.
Kafayı yemezsek iyidir.
Hepimizin kısa bir molaya ihtiyacı var aslında

Tarih olarak cok uygundu yazlikcilar gelmemis sinavlardan sonra dolar diyorlar cok kalabalik bir yerde secmedim
Calistigim 30 bin nufuslu yerde gecen hafta 200 vaka varmis bu bilinendir ya belirti gostermeyenler ne olacak buraya gelince yine korktum..
Bir sekilde ayakta kalmamiz gerekiyor sizde mangal yapin sahillere gidin biraz soluk alin

4 gün mangala gittik
Çok sakin yer tercih ettik.
Yapacak bir şey yok.

Spizella nasilsin seni gormek ne guzel
Bebis buyudumu
Bende 90 km yol yapiyorum cok zor cok sukurki toplu tasimada degilim yoksa ozellikle son 2 yil dayanamazdim galiba.

Spizella nasilsin seni gormek ne guzel
Bebis buyudumu
Bende 90 km yol yapiyorum cok zor cok sukurki toplu tasimada degilim yoksa ozellikle son 2 yil dayanamazdim galiba.

merhaba :) özlemişim sizi.
büyüdü sayılır 1.5 yaşında
mecburen kreşe gidiyor işe geldiğim için.
valla bebek yokken 3 vesait yapıp işe geliyordum, sonra servisle gelmeye başlamıştım ama her türlü zor.
arabayla daha rahatım onda da trafik beni bunalttı. her gün iş çıkışı yağmur yağıyor trafik kilit.
neyse ki taşınacağız inşallah

Insallah trafikten kurtulursun canim omur torpusu resmen
Seninle mi geliyor disarida ozel bir krestemi
Burnumda tuttu oralar benden selam soyle

Evet tatile o kadar ihtiyacımız var ki.. Hava güzel çocuklarla evde sıkışıp kaldık. Riskli grubum bir de. Şimdi bahçeli olan evlerin ne kadar önemli olduğunu anladık.
Maalesef virüsten kaçamayacağız mecburen hayat devam ediyor. şimdi evde kalsak ta okullar açılınca ne yapacağız diye düşünmeden de edemiyorum. Tabi öncesi Kurban bayramı..

Altın yükseliyor.

Günübirlik İstanbul'a gitmek zorunda kaldık.Sirf kv yüzünden.Neyseki gardimi almisim da pişman olacağım bir şey yaşamadım.7 ay aradan sonra ilk gidişti ve şehir bana o kadar tuhaf geldi ki.Kucuk bir şehirde yaşıyoruz Trakyada ve herkes kurallara aşırı uyuyor.Tehlike de pek yok.Ama tehlikenin kol gezdiği şehirde herkes dışarda.Eminim işi olduğu içinde değil,keyfi yavas yuruyusler.Asıl şok eden şey,ana yollarda yol kenarlarındaki yeşilliklerde insanlar piknik,mangal filan yapıyor.Oyle tek tukte değil.Baya kalabalık şekilde,güya mesafeyle Yaşıyorsunuz bu hayatı ey virüsü takmayanlar Neyseki şehrimize geri donduk,huzura erdik Dün 380 harcandı.Esime babalar günü hediyesi,kızıma ayakkabı,oyuncak.Bugun 0 harcama olur

Gecen yil cilek receli yapmistim ama tarifi hatirlamiyorum
Esim carsamba gelirse visne aldiricam
Haftasonu recel denemek istiyorum bi biz yiyoruz anneme yazik yaparim insallah
Cilek receli eylulde ama az kaldi simdi yemelik yapicam. Keske o tarifi bulsam icinden meyveleri aliyorduk ama sureleri hatirlamiyorum

Canım Trakya ya

Pazarda 215 tl harcadım. Halı fırçası, teras yıkamak için fırça, faraş, süpürge, büyük boy plastik saklama kabı iki tane, banyo tuvalet ovmak için fırça aldım. Domates, salatalık, enginar, kayısı, kiraz, mısır, istiridye mantarı, reçellik çilek aldım. Pazarın gözünü seveyim ya salkım domates 3 tl, salatalık 2.5 tl. Mis gibi hem de.

Şimdi eve geldim. Taze fasulye pişiriyorum ateşe koydum. Zoomdan toplantım var biraz. Bitince de çilek reçeli yaparım. Sonra da biraz eşya kolilemece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…