- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.701
En iyisini yaptın valla.Is yeri yine sakin bizim islerimiz cok dustu ya.
Birtek temmuzun ilk haftasi kipirti olur o kdr
Bir hafta yoktum ama sanki aylardir yokmusum gibi sifirlanmisim
Maddi anlamdada cok zorlanmayacagiz sanirim risk aldim ama cok ihtiyacimiz varmis o isiklar o manzara tuzlu suyun sifasi mucize gibi
En iyisini yaptın valla.
Çocuksuz olsak ben de giderdim.
Virüs tekrar patlayacak zaten sürekli tekrarlayacak.
Kafayı yemezsek iyidir.
Hepimizin kısa bir molaya ihtiyacı var aslında
4 gün mangala gittikTarih olarak cok uygundu yazlikcilar gelmemis sinavlardan sonra dolar diyorlar cok kalabalik bir yerde secmedim
Calistigim 30 bin nufuslu yerde gecen hafta 200 vaka varmis bu bilinendir ya belirti gostermeyenler ne olacak buraya gelince yine korktum..
Bir sekilde ayakta kalmamiz gerekiyor sizde mangal yapin sahillere gidin biraz soluk alin
Evet çok teşekkür ediyorum pürişimtuce_tuce kemik suyu yaptın mi
4 gün mangala gittik
Çok sakin yer tercih ettik.
Yapacak bir şey yok.
günaydın herkese, ben de tatil istiyorum ya
büyük şehirde yaşamak beni çok yordu
her gün kızımı kreşe götür işe gel kreşten al eve dön 70 km yol yapıyorum.
ömrümüz yollarda geçiyor çok sıkıldım.
İnşallah ya abi bebeği gördün müYaa oyle deme oyle guzel gunlerin olsunki hepsini unut hepsini
Spizella nasilsin seni gormek ne guzel
Bebis buyudumu
Bende 90 km yol yapiyorum cok zor cok sukurki toplu tasimada degilim yoksa ozellikle son 2 yil dayanamazdim galiba.
merhaba :) özlemişim sizi.
büyüdü sayılır 1.5 yaşında
mecburen kreşe gidiyor işe geldiğim için.
valla bebek yokken 3 vesait yapıp işe geliyordum, sonra servisle gelmeye başlamıştım ama her türlü zor.
arabayla daha rahatım onda da trafik beni bunalttı. her gün iş çıkışı yağmur yağıyor trafik kilit.
neyse ki taşınacağız inşallah
İnşallah ya abi bebeği gördün mü
Günübirlik İstanbul'a gitmek zorunda kaldık.Sirf kv yüzünden.Neyseki gardimi almisim da pişman olacağım bir şey yaşamadım.7 ay aradan sonra ilk gidişti ve şehir bana o kadar tuhaf geldi ki.Kucuk bir şehirde yaşıyoruz Trakyada ve herkes kurallara aşırı uyuyor.Tehlike de pek yok.Ama tehlikenin kol gezdiği şehirde herkes dışarda.Eminim işi olduğu içinde değil,keyfi yavas yuruyusler.Asıl şok eden şey,ana yollarda yol kenarlarındaki yeşilliklerde insanlar piknik,mangal filan yapıyor.Oyle tek tukte değil.Baya kalabalık şekilde,güya mesafeyleYaşıyorsunuz bu hayatı ey virüsü takmayanlar Neyseki şehrimize geri donduk,huzura erdik Dün 380 harcandı.Esime babalar günü hediyesi,kızıma ayakkabı,oyuncak.Bugun 0 harcama olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?