- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.961
Her çocuğun karakteri farklıdır kesinlikle katılıyorum canımCanım ya ben o markette kendini yerden yere atma olayına ben katılmıyorum ilk kızım çok akıllıydı markete girse bir tane birşey alır çıkardı hiç ağlamazdı
Ama küçük kızım saldırıyor ağlıyor yetiştirme tarzı çok etkili olmuyor maalesef bu konuda
Teşekkür ederiz canımSenin kız çok güzel yA yanımda olsa sarılırdım
Evet oldu vallaTeşekkür ederiz canım
Abi bebek kocaman olmuştur bizde onu öpüyoruz
annen çok haklıHahahha valla bak organik Hindistan cevizi yağı İle yağlayıp masaj yapıyorumanneannem diyor ki çocuk mest olup bayılıyor uyanıp emmez tabi bir yeri de ağrımıyor ki uyuyor mutlu çocuk diyor
Annem diyor ki nasıl mutlu çocuk bu sevgi dolu çok şanslısın diyorannen çok haklı
Valla bende herkesi ve bebeklerini çok merak ediyorum ama hiç sesimi çıkarmıyorumTopikte neredeyse herkesin bebeklerini görmüş olmama ne diyorsunuz
Bak doğru söylüyorsun bende merak ediyorum esilayı görüyorum birtekValla bende herkesi ve bebeklerini çok merak ediyorum ama hiç sesimi çıkarmıyorum
Scss94 koş gel resim olayı ondan kaçmaz
Bak doğru söylüyorsun bende merak ediyorum esilayı görüyorum birtekinstagramda da ekli çok tatlış bir yiğeni var onu seviyorum
Bazen şurada seni ifşaaa edeceğim diye korkuyorum varyaSss adim gecmis
Hayal dünyamız genişliyor hep hayal ediyoruzBak doğru söylüyorsun bende merak ediyorum esilayı görüyorum birtekinstagramda da ekli çok tatlış bir yiğeni var onu seviyorum
Bazen şurada seni ifşaaa edeceğim diye korkuyorum varya
bende seninkiniTopikte neredeyse herkesin bebeklerini görmüş olmama ne diyorsunuz
Valla bende herkesi ve bebeklerini çok merak ediyorum ama hiç sesimi çıkarmıyorum
Foto zinciri oluşturalımhahaha valla ben o kadar söyledikten sonra özelden birbirine foto atıp hemen ardından bana atmayan olmayacaktır hiç sanmıyorum yapmazsınız öyle şeyler
Topikte neredeyse herkesin bebeklerini görmüş olmama ne diyorsunuz
Valla bende herkesi ve bebeklerini çok merak ediyorum ama hiç sesimi çıkarmıyorum
Hiç öyle şeyler izleyemem çok etkilenirim en ufak bir şeyden yaesra erolda cinci bi abla varya ay haberde görüp izledim dün nasıl korktum gece kabuslar çığlıklar
Seni gördükten sonra herkesin psikolojisi yerle bir olduBenim beybimi degil ama beni gördün. Sayilir mi?
Ben bi tekZeynolin44 i gördüm. Beni herkes gördü galiba
Ben isimlerinizi cok merak ediyorum. Neyse kituce_tuce var ne kadar acik bi ismi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?