- 15 Nisan 2017
- 3.573
- 9.306
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #67.941
Cahillik işte. Tuz bebeklerin böbrek fonksiyonlarini bozuyor bende vermedim oglanda kizdada cok dikkat ediyorum ama bazı insanlara anlatmak mümkün değil böyle şeyleri. Yanlarında özen gösterince birde onlar elestiriyor.ben 1 yaşına kadar tuzlu şekerli bişi vermedim hiç halam tatli veriyodu kırklıyken kendi çocuğuna yazik oda insan diyodu
Emmesinin onunla alakası yok ne yazıkki akşama kadar hiç birşey vermesen de emmiyor sadece uyku sersemi . Zaten 40 günlük bile değildi bu duruma düştük hala çabalıyorum. Sünnet oldu mesela 7 saat filan aç durdu en az yine emmedi . Sık besleme konusuna gelirsem bilmiyorum vicdanım durmuyor . Mesela gece 12 de emmiş sabah 5 te kalkıyor ve yine emmek birşey yemek istemiyor hala mı yok normal kocaman insan Bile acıkır. Böyle böyle sütüm azaldı yaşadığım stres yüzündenBu kadar takma kafana. Yanlış anlama ama belkide çok sık yedirdigin için yemek istemiyordur. Ac olsaydi muhallebiden yemeseydi bile emerdi. Demekki ac değil. Birde yemesi kadar uyumasida önemli büyümede en önemli faktörlerden biri uyku. Acıkınca uyanır annesi üzme kendini.
Tövbe tövbe yA birşey yazarım da olmaz şimdiamaç kilo alsın daha cok içsindi
Sağlık ocağıyla görüştünmu bu durumu mutlaka vardır bir önerileri?Emmesinin onunla alakası yok ne yazıkki akşama kadar hiç birşey vermesen de emmiyor sadece uyku sersemi . Zaten 40 günlük bile değildi bu duruma düştük hala çabalıyorum. Sünnet oldu mesela 7 saat filan aç durdu en az yine emmedi . Sık besleme konusuna gelirsem bilmiyorum vicdanım durmuyor . Mesela gece 12 de emmiş sabah 5 te kalkıyor ve yine emmek birşey yemek istemiyor hala mı yok normal kocaman insan Bile acıkır. Böyle böyle sütüm azaldı yaşadığım stres yüzünden
Evet görüştüm hiç bir öneri yok ağlayarak eve geldim herşeyi yaptım herşeyi . Olay şu göğsümü hiç ağzına almıyor yada alıp sündürüp bırakıyor çekmiyor yani .Sağlık ocağıyla görüştünmu bu durumu mutlaka vardır bir önerileri?
evet gülüyolardı bana hep ekmek felan hala yemez oğlum sebzede yemiyo amaCahillik işte. Tuz bebeklerin böbrek fonksiyonlarini bozuyor bende vermedim oglanda kizdada cok dikkat ediyorum ama bazı insanlara anlatmak mümkün değil böyle şeyleri. Yanlarında özen gösterince birde onlar elestiriyor.
benim oğlumla aynı ayda doğdular o pide yiyodu 3 aylıkkenTövbe tövbe yA birşey yazarım da olmaz şimdi
Merhabalar, yanlış anlamazsanız bir önerim olacak bir emzirme danışmanı ile görüşseniz belki faydası olur. Çünkü çok çabalıyor ve üzülüyorsunuz bence emzirme danışmanı ile çözülebilirEvet görüştüm hiç bir öneri yok ağlayarak eve geldim herşeyi yaptım herşeyi . Olay şu göğsümü hiç ağzına almıyor yada alıp sündürüp bırakıyor çekmiyor yani .
Yoo estafullah çok teşekkür ediyorum ama artık bende emzirmek istemiyorum ne yazıkki içimdeki tüm istek bittiMerhabalar, yanlış anlamazsanız bir önerim olacak bir emzirme danışmanı ile görüşseniz belki faydası olur. Çünkü çok çabalıyor ve üzülüyorsunuz bence emzirme danışmanı ile çözülebilir
İnstagramda bir kaç emzirme danışmanı vardı iyi denilen, online olarak da yardımcı oluyorlar. Özellikle bir tane çocuk Dr U var doçent hem de emzirme danışmanlığı yapıyor. İsterseniz biraz araştırın.
Dediğim gibi karışmak yada akıl vermek olarak söylemedim sadece bir fikir olsun diye.
Sevgiler..
keşke senin bebeğin ben olsaydım tuceBen sabah 09:00 gibi yumurta sarısı ve lor ile omlet yapıyorum zeytin veriyorum ağzına minik minik eline salatalık . Sonra emip ilk uykusuna yatıyor 10:30 civarı .uyandıktan 1 saat sonra gibi bir sebze yapıyorum kabak olabilir patates gibi gibi . Onu minik minik doğruyorum bulgur veya irmik veya pirinç zeytinyağı ilik suyu ve su ile pişiriyorum 1 çay bardağı oluyor onun yarısını yiyor ancak veya tarhana çorbası yapıyorum bazende yoğurt çorbası . Sonra 2. Uyku saati geliyor uyurken emziriyorum. Uyanınca saat 16:00 gibi meyve saati yapıyorum hergün farklı birşey veriyorum karpuz , nektar muz gibi 1 yemek kaşığı kadar yoğurt veriyorum pek yemiyor . Mama sandalyesinde eline veriyorum. Sonra 17:00 gibi 3. Uyku saati oluyor uyurken emiyor yine . Saat 19:00 Da gece maması saati geliyor . 1 çay bardağı su 1 yemek kaşığı irmik , 1 tatlı kaşığı pirinç unu , 1 tutam yulaf pişiriyorum . İçine bir gün gün kurusu ( işlenmemiş kuru kayısı ) bir gün hurma veya kuru üzümü suda bekletiyorum. Blendara muhallebiyi alıyorum içine minik muz ve işte üzüm mü kayısı mı ne koyacaksam koyup karıştırıp baya çaba sarf ederek yediriyorum. 19:30 duş alıyor kremlenip masaj yapıp emip uyuyor .
Ne kadar doğru söyledin yaSelam Kızlar
Günün harcaması marketten stokluk şampuan saç kremi deterjan, biraz da meyve sebze. Bir de A101’e kilim gelmişti 120*180 ondan aldım 30 tl idi. Toplam harcama 140 tl.
bebek beslenmesi konuşulmuş bazı okuduklarıma inanamadım 40 günlük 3 aylık bebeğe saçma sapan gıdalar verilmişmaalesef böyle yapan çok insan var.
benimle çok dalga geçtiler oğlumu organik besliyorum içinde katkı maddesi olan hiçbir şey yedirmiyorum diye.
O kadar mutluyum ki içim rahat 1.5 yaşına kadar içinde şeker tuz glikoz vs olan paketli hiçbir şey geçmedi boğazından. Emmedi mama içti ama onu bile en temiz içerikli olandan aldım hep.
şimdi yavaş yavaş dışarıdan dondurma çubuk kraker cips falan alıyoruz azar azar veriyorum o da artık görüp istediği için nefsi körelsin diye tadımlık veriyorum. Ve Çocuk bunları yerken bile Vicdan azabı çekiyorum sağlıksız Şeyler yiyor diye.
bazı çocuklara cidden üzülüyorum çok yanlış kişilere evlat oluyorlar
Canım ya ben o markette kendini yerden yere atma olayına ben katılmıyorum ilk kızım çok akıllıydı markete girse bir tane birşey alır çıkardı hiç ağlamazdıNe kadar doğru söyledin ya
Benim kızda anne sütü alamadı mamayla büyüdü ama ek gıdaya başlayınca hep kendim hazırladım hazır hiç bişey vermedim bir yere gittiysem kendi yaptığımı götürürdüm çocuk için uykusu geldiyse eve dönerdim
Çok konuştular benim içinde çok titizleniyormuşum falan filan hiç biri umrumda olmadı
Şimdi onların çocukları marketlerde yerlere yuvarlanıyor abur cubur için benim kız sevmez
Her yemektende yer çok şükür
Senin kız çok güzel yA yanımda olsa sarılırdımNe kadar doğru söyledin ya
Benim kızda anne sütü alamadı mamayla büyüdü ama ek gıdaya başlayınca hep kendim hazırladım hazır hiç bişey vermedim bir yere gittiysem kendi yaptığımı götürürdüm çocuk için uykusu geldiyse eve dönerdim
Çok konuştular benim içinde çok titizleniyormuşum falan filan hiç biri umrumda olmadı
Şimdi onların çocukları marketlerde yerlere yuvarlanıyor abur cubur için benim kız sevmez
Her yemektende yer çok şükür
Hahahha valla bak organik Hindistan cevizi yağı İle yağlayıp masaj yapıyorumkeşke senin bebeğin ben olsaydım tuce
Kremli masaj ohhh miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?