Bugün ne aldin kaç tl harcadin

ben 1 yaşına kadar tuzlu şekerli bişi vermedim hiç halam tatli veriyodu kırklıyken kendi çocuğuna yazik oda insan diyodu
Cahillik işte. Tuz bebeklerin böbrek fonksiyonlarini bozuyor bende vermedim oglanda kizdada cok dikkat ediyorum ama bazı insanlara anlatmak mümkün değil böyle şeyleri. Yanlarında özen gösterince birde onlar elestiriyor.

Emmesinin onunla alakası yok ne yazıkki akşama kadar hiç birşey vermesen de emmiyor sadece uyku sersemi . Zaten 40 günlük bile değildi bu duruma düştük hala çabalıyorum. Sünnet oldu mesela 7 saat filan aç durdu en az yine emmedi . Sık besleme konusuna gelirsem bilmiyorum vicdanım durmuyor . Mesela gece 12 de emmiş sabah 5 te kalkıyor ve yine emmek birşey yemek istemiyor hala mı yok normal kocaman insan Bile acıkır. Böyle böyle sütüm azaldı yaşadığım stres yüzünden

Sağlık ocağıyla görüştünmu bu durumu mutlaka vardır bir önerileri?

Sağlık ocağıyla görüştünmu bu durumu mutlaka vardır bir önerileri?
Evet görüştüm hiç bir öneri yok ağlayarak eve geldim herşeyi yaptım herşeyi . Olay şu göğsümü hiç ağzına almıyor yada alıp sündürüp bırakıyor çekmiyor yani .

evet gülüyolardı bana hep ekmek felan hala yemez oğlum sebzede yemiyo ama kuru fasülye felan yeni yemeye başladı sebze de yer belki sonra

Evet görüştüm hiç bir öneri yok ağlayarak eve geldim herşeyi yaptım herşeyi . Olay şu göğsümü hiç ağzına almıyor yada alıp sündürüp bırakıyor çekmiyor yani .
Merhabalar, yanlış anlamazsanız bir önerim olacak bir emzirme danışmanı ile görüşseniz belki faydası olur. Çünkü çok çabalıyor ve üzülüyorsunuz bence emzirme danışmanı ile çözülebilir
İnstagramda bir kaç emzirme danışmanı vardı iyi denilen, online olarak da yardımcı oluyorlar. Özellikle bir tane çocuk Dr U var doçent hem de emzirme danışmanlığı yapıyor. İsterseniz biraz araştırın.
Dediğim gibi karışmak yada akıl vermek olarak söylemedim sadece bir fikir olsun diye.
Sevgiler..

Yoo estafullah çok teşekkür ediyorum ama artık bende emzirmek istemiyorum ne yazıkki içimdeki tüm istek bitti

Bu gözler 4 aylik çocuğa acılı sumakli Siirt dolması yedirenleri gördü. Bişey olmaz deniliyor ama ülkemizde bu kadar tansiyon diyabet böbrek rahatsızlığının olması çocukluk bebeklik dönemi yanlış beslenmeye dayanıyor.
Mesele bizim doktorumuz kaşık mama pirinç unu vs.asla verdirmiyir senin hamburger yiyip kilo almandan fark yok aynı kof kilo diyor
Bide çocuklar pandemı döneminde evde olmaarı da düzenlerini etkiledi.ben büyük kızımın bir uykusunu hep açık hava da yaptırirdim yaz kış fark etmeden eve gelince güzelce yerdi ama küçükte o şansım hiç olmadı.

Iyi aksamlar :)

20 tl oyun hamuru
5 tl baloncuk yapma oyuncagi
35 tl kuruyemis 500 gr
100 tl kiyma (66 tl kgsi. 100 liralik yaptirdim) dondurucuya...
76 tl market sebze meyve yogurt krem peynir
4.25 tam bugday ekmegi
25 tl oglen yemek yemistim.

Bu hafta yemek disinda pek baska bi harcama cikmaz.

6 TL harcadım form bisküvi aldım öğleden sonra çayın yanına yemek için bugün akşam çorba ıspanak yemegi salata tavuk vardı biraz onları yedik ben çok az yedim çünkü 4 gibi işyerinde sebze közlemesi soğan halkası mantar sote yedim ekmek hiç yemedim yarın diyete başlayalı 2 hafta oluyor 71.6 ile başlamıştım bakalım ne kadar verebildim istediğim gibi değil ama 3 kg bari vermiş olsam

Selam Kızlar
Günün harcaması marketten stokluk şampuan saç kremi deterjan, biraz da meyve sebze. Bir de A101’e kilim gelmişti 120*180 ondan aldım 30 tl idi. Toplam harcama 140 tl.

bebek beslenmesi konuşulmuş bazı okuduklarıma inanamadım 40 günlük 3 aylık bebeğe saçma sapan gıdalar verilmiş maalesef böyle yapan çok insan var.

benimle çok dalga geçtiler oğlumu organik besliyorum içinde katkı maddesi olan hiçbir şey yedirmiyorum diye.

O kadar mutluyum ki içim rahat 1.5 yaşına kadar içinde şeker tuz glikoz vs olan paketli hiçbir şey geçmedi boğazından. Emmedi mama içti ama onu bile en temiz içerikli olandan aldım hep.

şimdi yavaş yavaş dışarıdan dondurma çubuk kraker cips falan alıyoruz azar azar veriyorum o da artık görüp istediği için nefsi körelsin diye tadımlık veriyorum. Ve Çocuk bunları yerken bile Vicdan azabı çekiyorum sağlıksız Şeyler yiyor diye.

bazı çocuklara cidden üzülüyorum çok yanlış kişilere evlat oluyorlar

keşke senin bebeğin ben olsaydım tuce
Kremli masaj ohhh miss

Ne kadar doğru söyledin ya
Benim kızda anne sütü alamadı mamayla büyüdü ama ek gıdaya başlayınca hep kendim hazırladım hazır hiç bişey vermedim bir yere gittiysem kendi yaptığımı götürürdüm çocuk için uykusu geldiyse eve dönerdim
Çok konuştular benim içinde çok titizleniyormuşum falan filan hiç biri umrumda olmadı
Şimdi onların çocukları marketlerde yerlere yuvarlanıyor abur cubur için benim kız sevmez
Her yemektende yer çok şükür

Canım ya ben o markette kendini yerden yere atma olayına ben katılmıyorum ilk kızım çok akıllıydı markete girse bir tane birşey alır çıkardı hiç ağlamazdı

Ama küçük kızım saldırıyor ağlıyor yetiştirme tarzı çok etkili olmuyor maalesef bu konuda

Senin kız çok güzel yA yanımda olsa sarılırdım

keşke senin bebeğin ben olsaydım tuce
Kremli masaj ohhh miss
Hahahha valla bak organik Hindistan cevizi yağı İle yağlayıp masaj yapıyorum anneannem diyor ki çocuk mest olup bayılıyor uyanıp emmez tabi bir yeri de ağrımıyor ki uyuyor mutlu çocuk diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…