Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Görümcem oğlu 3 aylıkken yedirmeye başladı arı mamayı Kutu kutu sonra çocuk çok hızlı kg aldı be içindeki şekerden kaynaklıydı bence . Sonra da ben çocuğa çok iyi bakıyorum diye ortada gezdi

Bak aynısını yazdım bebek kilo alıyor ama şekerden yani ileride sorun bebege

Kaşık maması hipp veriyordum bende
Bende hippi güvenle kullanıyorum içeriği en temiz olan o gibi geliyor. Fiyati ucuk ama. Hero baby aldım deneme amaçlı çok şekerli geldi bana. Hippin hem kaşık mamaları hem kavanoz mamaları guzel. Oğlanda çok kullanmıştım. Kızda mümkün mertebe evde kendim hazırlamak istiyorum herşeyi ama bazen ihtiyaç olabiliyor ya hazır mamalara.

Bizim arkadaş veriyordu doktoru kızmış bebeğe yaptığın en büyük kötülük diye çok küçük yasta şeker obezite yapar demiş şişiriyormus bebeği.
Evet şimdi de yaşıtlarından çok büyük kıyafetler giyiyor çünkü aldı yani . 3 aylık bebeğe kaşık maması vermek nedir onu da anlamadım da . Bende öyle küçükken kaşık maması filan verseydim çocuk alışırdı şimdi böyle çırpınmazdım

Hero baby bende aldım ama garip cidden 75 cc ile yaptım onu da yemedi çöp oldu

Böyle şeylerde paraya takılma bence için rahat etsin önemli olan o.Zaten arada veriyormuşsun kurtarıcı olarak.

Boşver ileride cırpınacagımıza şimdi çırpınalım kolaya kaçmıyoruz.Et yedi sebze yesin at meyve yemedi onuda yesin öyle geçiyordu zamanım halada öyle.Ama içim rahat

Boşver ileride cırpınacagımıza şimdi çırpınalım kolaya kaçmıyoruz.Et yedi sebze yesin at meyve yemedi onuda yesin öyle geçiyordu zamanım halada öyle.Ama içim rahat
Şuan uyku sersemi ve ben yaptığım yemediği muhallebiyi yedirmeye çalışıyorum

benim arkadaşımda normal mamaya şeker atıp veriyodu

benim arkadaşımda normal mamaya şeker atıp veriyodu
Amaç ne acaba millet delirmiş yA . Ben yoğurt yemiyor diye tutup içine kendi yaptığım reçelden katıp tatlandırmıyorum bile içinde şeker var diye

Yaptığım muhallebi tabiki yenmedi düzgün emmedi uyumayı tercih etti böyle olunca psikolojim çöküyor işte . İzin olayını bu yüzden kafama takıyorum sanki izne gidince başım göğe erecek gibi. Kalkıp bir kahve yapayım 50 TL süt çayı aldık 23 TL de eşim iş yerine su aldı

Bu kadar takma kafana. Yanlış anlama ama belkide çok sık yedirdigin için yemek istemiyordur. Ac olsaydi muhallebiden yemeseydi bile emerdi. Demekki ac değil. Birde yemesi kadar uyumasida önemli büyümede en önemli faktörlerden biri uyku. Acıkınca uyanır annesi üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…