- 12 Ağustos 2019
- 2.943
- 9.067
- 158
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #68.081
Ergenken ben de dövmelere merak sarmıştım.
Şimdi asla cesaret edemem
Canım yazdım özeldenpure hazel arsayı nereden baktınız
Bizim buralarda arsa fiyatları çok uçuk ama yerler güzel 500-600 bin arası değişiyor dönümü
İmar gelecek yerler var oralarıda 1 milyondan başlıyor
Ama harika bağ evleri yaptırdı bir çok tanıdıklarım şahaneler bir gün gittiğimde resim çekip atarım burayada
Zamanla rahat olmayı öğreniceksin tuceAbi bebeğin üzerini değişene kadar delirdim tam 20 dk boyunca bez bağla el yüz yıka badi ve çorap değiştirmeye uğraştım saniye durmuyor anında çevredeki şeylere saldırıyor dönüyor dikişleri daha düşmedi tam elini atıyor korkutuyor beni . En son bi çığlık attım korktu durdueşim Tesadüf bebek kamerasını açmış görmüş acıdım haline diye aradı bu çocuk kg filan alamaz alıştırdım kendimi hahahah sağlıklı olsun da diyorum emeklemeye Çalışıyor yakında ayağa kalkar evdeki çiçekleri ölüyorlar bende hep attım çünkü çiçek bakamam artık elini atar kaktüse filan
Zamanla rahat olmayı öğreniceksin tuce
Dediğin gibi sağlıklı olsun yeter
Emeklemeye başlayınca çok yaramazlık yapıcak daha
Kızım 1.5yaşında falandı misafirler için kulladığım çaydanlığı alt dolaplardan almış üst kısmının ibriğinin içine oyun hamuru doldurmuş yerine koymuş . Bir akşam misafir geldi çay demledim tam bardaklara dökücem akmıyor Allah Allah noluyor dedim eşim ver ben bakayım deyince anladık neler olduğunu
Ayyy çok tatlı yaaa yerim onuZamanla rahat olmayı öğreniceksin tuce
Dediğin gibi sağlıklı olsun yeter
Emeklemeye başlayınca çok yaramazlık yapıcak daha
Kızım 1.5yaşında falandı misafirler için kulladığım çaydanlığı alt dolaplardan almış üst kısmının ibriğinin içine oyun hamuru doldurmuş yerine koymuş . Bir akşam misafir geldi çay demledim tam bardaklara dökücem akmıyor Allah Allah noluyor dedim eşim ver ben bakayım deyince anladık neler olduğunu
Şimdi baktım benim kız 6 aylıkken 6.570 mişAyyy çok tatlı yaaa yerim onu
Persantil de orta seviyede şuan kg biraz düşük P10 aralığında ona biraz kafa yoruyorum işte
Yok az değil 7000 abi bebek zaten 3100 doğdu . Annem dedi ki kendi aşı kartına bak sen kaç kg dın Allah aşkınaŞimdi baktım benim kız 6 aylıkken 6.570 miş
Biz hep geriden gittik kilo olarak senin abi bebek az mi bu kilodan
Şimdi gayet saglıklı bizim ki çok şükür
Abi bebekte annesine benziyor işteYok az değil 7000 abi bebek zaten 3100 doğdu . Annem dedi ki kendi aşı kartına bak sen kaç kg dın Allah aşkına10 aylık 7000 grammışım yazık anama iyi ölmemiş kadın beni büyüteceğim diye
Pure hangi şehirdesin sen?Büyükşehirde yaşadık gördük herşeyi.
Bundan sonrası için sessiz sakin ilçe istiyorum. Müstakil ev ,bahçe. Herşey elimizin altında olsun.
Baktığım yer çarşı merkeze yürüme mesafesinde. Arabayla 3-5dakika.
Ayyy ne güzelSelam Kızlar
dün beni çok şaşırtan birşey yaşadım :) eşim aradı oğlanla benim yakın zamanda çekilmiş fotoğrafımızı istedi. Bişi yaptıracam falan dedi güzel birşeye bastıracak Sandım bende.
meğerse dövme yaptıracakmış KolunaŞok oldum çünkü yıllardır dövme yaptırmak istiyorum eşim gerek yok Sıkılırsın falan diyor.
çocuğumuz olunca birlikte yaptırırız diye anlaşmıştık en son ama hiç gündemimizde yoktu.
kahvaltı yaptık eşim dövme yaptırmaya gitti vallabakalım nasıl olacak uzun sürer akşama ancak gelir
Geçmiş olsun canım.Tünaydın. Ancak bakabildim kızlar uyudu. Belim doğumdan bu yana ağrıyordu. Şimdi de zorladım galiba birkaç gündür. Bugün ne oturtabiliyorum ne kalkabiliyorum. Cocuğu beşiğine zor koydum. Geçmezse yarın doktora gitmeyi planlıyorum.
Allah Yardımcın olsun canımIyi akşamlar kızlar. Bugün yine yorucu bir gün gecirdim. Oğlan bugünde beni delirmeye ant içti sanki sabrımı sınamak için elinden geleni yapıyor. Bir çocuk bu kadarmi arıza çıkarmaya meyilli olur. Sağ salim aklımı oynatmadan buyuteyim başka birşey istemiyorumKızda uyumamak için direniyor. Hamileyken her gün dua ettim huysuzlugu abisine çekmesin diye inşallah dualarım kabul olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?