Bugün ne aldin kaç tl harcadin

pure hazel arsayı nereden baktınız
Bizim buralarda arsa fiyatları çok uçuk ama yerler güzel 500-600 bin arası değişiyor dönümü
İmar gelecek yerler var oralarıda 1 milyondan başlıyor
Ama harika bağ evleri yaptırdı bir çok tanıdıklarım şahaneler bir gün gittiğimde resim çekip atarım burayada

Canım yazdım özelden

Selams 2 makina çamaşır attım bulaşık makinası boşalttım annemle konuştum . Akşama tavuk sote pilav ayran var . Buzluktaki son vişnemi nektar yaptım . Bebek uyudu yemeği yapayım . Eşim akşama su yoğurt çay zeytin alacak

Abi bebeğin üzerini değişene kadar delirdim tam 20 dk boyunca bez bağla el yüz yıka badi ve çorap değiştirmeye uğraştım saniye durmuyor anında çevredeki şeylere saldırıyor dönüyor dikişleri daha düşmedi tam elini atıyor korkutuyor beni . En son bi çığlık attım korktu durdu eşim Tesadüf bebek kamerasını açmış görmüş acıdım haline diye aradı bu çocuk kg filan alamaz alıştırdım kendimi hahahah sağlıklı olsun da diyorum emeklemeye Çalışıyor yakında ayağa kalkar evdeki çiçekleri ölüyorlar bende hep attım çünkü çiçek bakamam artık elini atar kaktüse filan

Zamanla rahat olmayı öğreniceksin tuce
Dediğin gibi sağlıklı olsun yeter
Emeklemeye başlayınca çok yaramazlık yapıcak daha
Kızım 1.5yaşında falandı misafirler için kulladığım çaydanlığı alt dolaplardan almış üst kısmının ibriğinin içine oyun hamuru doldurmuş yerine koymuş . Bir akşam misafir geldi çay demledim tam bardaklara dökücem akmıyor Allah Allah noluyor dedim eşim ver ben bakayım deyince anladık neler olduğunu

akıllı cocuk geri yerine de koymuuus

Ayyy çok tatlı yaaa yerim onu
Persantil de orta seviyede şuan kg biraz düşük P10 aralığında ona biraz kafa yoruyorum işte

Ayyy çok tatlı yaaa yerim onu
Persantil de orta seviyede şuan kg biraz düşük P10 aralığında ona biraz kafa yoruyorum işte
Şimdi baktım benim kız 6 aylıkken 6.570 miş
Biz hep geriden gittik kilo olarak senin abi bebek az mi bu kilodan
Şimdi gayet saglıklı bizim ki çok şükür

Şimdi baktım benim kız 6 aylıkken 6.570 miş
Biz hep geriden gittik kilo olarak senin abi bebek az mi bu kilodan
Şimdi gayet saglıklı bizim ki çok şükür
Yok az değil 7000 abi bebek zaten 3100 doğdu . Annem dedi ki kendi aşı kartına bak sen kaç kg dın Allah aşkına 10 aylık 7000 grammışım yazık anama iyi ölmemiş kadın beni büyüteceğim diye

Yok az değil 7000 abi bebek zaten 3100 doğdu . Annem dedi ki kendi aşı kartına bak sen kaç kg dın Allah aşkına 10 aylık 7000 grammışım yazık anama iyi ölmemiş kadın beni büyüteceğim diye
Abi bebekte annesine benziyor işte
Bende erken ve çok küçük doğmuşum sonra bende erken doğum yaptım ve 2200 doğup 2100 e inmişti kızım annemde bana hep dedi sende böyleydin hiç üzülme diye

Iyi akşamlar kızlar. Bugün yine yorucu bir gün gecirdim. Oğlan bugünde beni delirmeye ant içti sanki sabrımı sınamak için elinden geleni yapıyor. Bir çocuk bu kadarmi arıza çıkarmaya meyilli olur. Sağ salim aklımı oynatmadan buyuteyim başka birşey istemiyorum Kızda uyumamak için direniyor. Hamileyken her gün dua ettim huysuzlugu abisine çekmesin diye inşallah dualarım kabul olmuştur

Pure hangi şehirdesin sen?
Ayyy ne güzel Keşke benim eşimde yaptırsa. Hiç sevmiyor dövme işini. Bende 2 tane var bıraksa bi kaç tane daha yaptırırım. Yalnız 1 dövmeyle kalınmıyor genelde, eşin 2.yi falan yaptırırsa şaşırma
Geçmiş olsun canım.

Allah Yardımcın olsun canım
Bazen ikinci çocuğu çok istiyorum ama böyle senin yazdıklarını okudukça korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…