- Konu Sahibi pure hazel
-
- #73.841
Biz de ayni. Dugun esya her sey ama her seyi kendimiz yaptik. Annem.babam sagolsun nisanimi ve ceyizimi yaptilar. Hazirlamisti annem zaten yillar once. Durumlari maddi olarak iyi degil sirf bubyuzden dusunuyorum.biraz yardim.etmeyi. o da ev alirlarsa. Yani inanin normal.bir gecimleri olsa hic dusunmezdim ve kendileri halletsin derdim. Aslinda disardan bakildiginda bizden hicbirsey talep edilmemesi ve alinmmasi lazim. Ne varsa kendimiz cabaladik. Ve cok sukur her seyimiz oldu. Allah yardim etti.Biz sıfırdan başladık eşimle iki memur. Düğünümüz yapıldığında evimiz eşyamız hiç birşeyimiz yoktu. Bide tam düğünden 15 gün önce tayin olduk il dışına. Hiçbişey hazırlık yapamadık kendimiz de.Eşimin abisi bizden 2 yıl önce evlendi. Ailesini aşırı borca sokmuş. Hala onların borçlarını ödüyorlardı. Eşim de ailesine yardım etti biz evlenene kadar borçlarını ödedi.Hiç birikimi yoktu. Öyle olunca bende aileme hiçbişey yaptırmadım. Bende anneme para gönderirdim bekarken. Annecim biriktirmiş. Anne düğün masraflarına harcayın o parayı dedim. 2 ayrı şehirde düğün yaptık mecburen.Düğünden sonra evimizi tuttuk.Kredi çektik eşyamızı aldık. Sonra araba ev vs. yaptık çok şükür 8 yıllık evliyim herşeyim var Allaha şükür.
Dolayısıyla benden eş ailesi hiçbirşey isteyemez. Yapmam yapamam
Sürekli bir beklenti içine giriyorsa bence hiç verme ne yaparsa yapsın iyilikten maraz doğar.Seninde evladın var onu düşünmek zorundasın boşverValla sanirim.beklenti.hix bitmeyecek omur boyu devam.edecek. zaten basta benim tavrimi.anlamasalar daha da yuklenirlerdi eminim. Ozellikle.kv beklenti icerisinde.
Acikca soylemese de kv icinden diyor eminim. Ev aldilar araba aldilar vs e durumlari musait bzie de alsinlar. Tabiki kimseye birseyi bastan sona alip hediye edemem. Ben sadece esime ev alirlarsa yardim etmek istersen 20 30 verelim dedim.Ben anlamadım 20-30 bin vericeksiniz bir taraftanda evi hediye etmenizi mi bekliyorlar yani evi siz mi alıcaksınız kayınvalidenize tamamen sizin ödemenizi mi bekliyorlar
Valla sanirim.beklenti.hix bitmeyecek omur boyu devam.edecek. zaten basta benim tavrimi.anlamasalar daha da yuklenirlerdi eminim. Ozellikle.kv beklenti icerisinde.
Evet bir yanim.boyle soyluyor benim de ama.bir yanim da diyorki benim anne babam ayni durumda olsun ben de yardim etmek isterdim. Esim icin yapmak istiyorum.basta. Alalh rizasi icin. Zaten bunu yaparsak artik.baska.hicbirsey yapamam. Ya ne bileyim tavirlari bir tuhaf. Ev aldik arava aldik zorla hayirli olsun dedirttik. Demediler bile. Ozellikle kv. Bu da bana ister istemes baska.seyler dusunduetuyorSürekli bir beklenti içine giriyorsa bence hiç verme ne yaparsa yapsın iyilikten maraz doğar.Seninde evladın var onu düşünmek zorundasın boşver
Valla aybisini yasadik. 3 yil.once kardesine kredi cekilecekti. Esim odemeyeceklerini bildiginicin valla ev kredim.var bana vermezler zaten dedi. Halbuki esimin geliri iyi istese tabiki verirlerdi ama bikiyoruzki ger donusu yok o paranin. Bir de ortanca surekki yer icer gezer. Bekar. Bu da zoruma gidiyor. Neden bizden beklyorsunuz sadexeBosver salaga yat
Bayramdan once her telefonda esimin kardesine kredi cektireceklerini anlattilar. Bayramda konusuruz dediler. Cocuk daha okuyor sigortasiz herkes ona cikamayacagini bilir ztn.
Bayrama 2 gun kala araba aldik Ilk 2 gun kv hayirli olsun bile demedi donup kaldi.
Bayrama gittik 13 14 bin liralik araba bulmus onu alicam dedi. Motorunda sorun yokmus, eski model opel vectra. Kp usta arabadan anlar isini halletmis. Kredi konusu sonsuza kadar kapandi. Benden isteyeceklerine o kdr emindimki. Kiz kardesi bile arayip ufak olana kredi cektireceklermis napsakki dedi durdu.
Salaga yat gerisini bosver
Tavuk şiş iyi fikir. Cok uzun zamandır yapmadın. Aklımda olsun. Bende dünden kalan karnıyarık pşkav var. Fazlaca yaptım iki günlük olsun diye. Semizotu salatası yaparım bi tek. O kadar.Günaydın 7 de uyandık irmikli kahvaltıya oturduk tabiki çok az yedi birkaç kaşık beni sinir ediyor . Üzerine düşmeyeceğim artık yerse yer yemezse keyfi bilir aç kalacak hali yok ağlasın ne yapayım. Az ütüm vardı dünden onları kaldırdım bebeğin Altını üzerini değiştim Şimdi uyudu . Emzirmeyeceğim de kalksın düzgünce yumurtasını peynirini yesin .akşama tavuk şiş ve sebzeli şehriye pilavı var menümde
Merhaba bayanlar. Gunaydin hayirli cumalar
Sohbetinizi keyifle okuyorum. Birikimleriniz bereketli olsun. Arada da yaziyorum bilmem hatirlar misiniz.Ben de her ne kadar biriktirmeknistesem de masraflar cok.Surekli.bir sey cikiyor. Ben ogretmenim 2 yildir ucretsiz izindeydim.Haziranda basladim goreve. Duruma gore eylulde tekrar ayrilabilirim. Hazoran maasimla 1 ata altin almistim 2700 liradan.Bakalim.ne zaman kismet olacak arttirmak. Aslinda benim size danismak istedgim birsey var. Biz dugunumuzu bastan sona kendimiz yaptik. Hatta dugun takilarimdan bir kismini esimin ailesine verdik. Esim.bama sordu ve rizami adi. Cok zor durumdalardi iflas etmislerdu..neyse 10 yillik evliyiz. 2 3 senw icinde ev alma durumlari olabilir. Su an kiradalar. Ev alirken 20 30.bin neyse biz de yardim edelim.diyorum.esime. yani anne babasi sonucta. Ama ozellikle.kv nin sanki evi hediye etmemizi bekledigininhissediyorum. Babasinin borclari var sabki.bizden odememiz vekleniyor vs vs. Acikca soylenmiyor ama.ben hissediyorum. Akrabalarindan acikca soyleyebler de oldu
Neyse cok uzun oldu kusura bakmayin
Siz olsaniz bu ev meselesinde nasil tavie takinirsiniz? Yani bu 20 30.bini verme konusunda? Bu arada 400 bin degerinde bir ev ,230 bin degerinde bir arabamiz var. Ev bircsuz ,arabanin borcu devam ediyor
Ev alıp hediye etmem asla diğer kardeşler taşın altına neden elini koymuyorlarEvet bir yanim.boyle soyluyor benim de ama.bir yanim da diyorki benim anne babam ayni durumda olsun ben de yardim etmek isterdim. Esim icin yapmak istiyorum.basta. Alalh rizasi icin. Zaten bunu yaparsak artik.baska.hicbirsey yapamam. Ya ne bileyim tavirlari bir tuhaf. Ev aldik arava aldik zorla hayirli olsun dedirttik. Demediler bile. Ozellikle kv. Bu da bana ister istemes baska.seyler dusunduetuyor
Valla aybisini yasadik. 3 yil.once kardesine kredi cekilecekti. Esim odemeyeceklerini bildiginicin valla ev kredim.var bana vermezler zaten dedi. Halbuki esimin geliri iyi istese tabiki verirlerdi ama bikiyoruzki ger donusu yok o paranin. Bir de ortanca surekki yer icer gezer. Bekar. Bu da zoruma gidiyor. Neden bizden beklyorsunuz sadexe
Evet yA doğru haklısın anaokulu biraz daha çocuklar korumaz ya bi öyle düşündüm ben . Bize bulaşması an meselesi zatenTugay virüs kaynıyor seninle Siirt starbuck ta buluşup kahve içelim
Sen İzmir’e geleceksin canım denize karşı içeceğiz❤
Gel tabi tatlıda yerizBen de gelebilir miyim kahveye siirt izmir farketmez ikisine de gelirim sizin için
Ooo gitti diyet ama sizin için değerGel tabi tatlıda yeriz❤
zerya271210 ayakkabı olayını çok iyi yapmışsın ben de artık öyle yapıyorum geçen sene okul için özenip iyi ayakkabı alıyordum sözde teneffüste arkadaşlarıyla futbol vs oynuyor ayakkabı 1 ay dolmadan yırtılıyordu.
Gelmediğiniz hataBen de gelebilir miyim kahveye siirt izmir farketmez ikisine de gelirim sizin için
En çok kimi seviyorsunGelmediğiniz hataburayı sizi çok seviyorum. Burada ban yiyince eşim hemen fark ediyor ban yemişsin yine diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?