Bugün ne aldin kaç tl harcadin

bu çocuk benim saçlarımı beyazlatan sabahın köründe kalkiyo hâlâ uyumadi bütün gün benle oyna benle oyna ağla.. bahçeye inmiyo uzak parka gidelim diye valla saç diplerim sızlıyo bağırma sakin ol bağırma sakin ol diyorum hep kendime beni hep parmağında oynatıyo yaa

Diyettesin açlıktanda sinir oluyorsun sen 2 halley ye çaya banarak valla dipçik gibi olursun

Sabah kaçta kalkıyor
Benim kız 8.30 gibi 9 gibi uyanıyor akşam 9 da başlıyor yatalım artık demeye 9.30 gibi uyuyor

Bence kıskançlığından yaptı
Valla benimle yarış içinde bende yazmadım artık senin çocuğun 9 aylık süründü benimki 6.5 aylık . Benim bebe doğduğu zaman kafasını tutuyordu senin ki 2 aylıktı arayıp bana ağlıyordun doktora mı götürsem acaba diye . Senine bebe 2 saat uyuyo benimki 30 dk . Ben ev kredimi bitirdim sen yeni başladın . neyse ya Üf

Sabah kaçta kalkıyor
Benim kız 8.30 gibi 9 gibi uyanıyor akşam 9 da başlıyor yatalım artık demeye 9.30 gibi uyuyor
8 de kalkiyo babasi giderken 7 bucuk gibi kalkiyo bazen eskiden 9 da uyuyodu 9 bucukta gidiyoruz yatağa kitap okuyoruz 80 kere okutuyo müzikle uyuyo 250 kerede aynı şarkıyı dinledik bu saat oldu yeni uyudu

8 de kalkiyo babasi giderken 7 bucuk gibi kalkiyo bazen eskiden 9 da uyuyodu 9 bucukta gidiyoruz yatağa kitap okuyoruz 80 kere okutuyo müzikle uyuyo 250 kerede aynı şarkıyı dinledik bu saat oldu yeni uyudu
Hangi müzik bende dinlemek istiyorum onu

sagopa dinliyoz yeni şarkısı yine rap seviyo cocugum bak uyuyunca da nasi yumuşadım birden
Benimde bebe yemek yiyince öyle oluyorum. Eşim diyor ki çocuk yemek yiyince en iyi oluyor dimi diyor evet yA diyorum lale devri günlerimiz başladı 3 gün yemek yer sonraki 3 gün yemiyor hep böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…