- 7 Ocak 2018
- 27.584
- 80.066
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.381
Bence kıskançlığından yaptıŞoka girdim kızzzpazartesi günleri genel sil süpür toz al banyo wc kireç çözücü yapacak halı silecek kısaca kirli olan yerleri temizleyecek dedim . Aklında dalga mı geçiyor nedir
bişi olmaz ki koyu renk çokta riskli olmaz iki kutu al girmeyen yer olursa tekrar boyarsın Ben yanında olaydım boyardımYok şekerim kendim hiç boyamadım cesarette edemem hiç beceremem öyle şeyleri
Diyettesin açlıktanda sinir oluyorsun sen 2 halley ye çaya banarak valla dipçik gibi olursunbu çocuk benim saçlarımı beyazlatan sabahın köründe kalkiyo hâlâ uyumadi bütün gün benle oyna benle oyna ağla.. bahçeye inmiyo uzak parka gidelim diye valla saç diplerim sızlıyo bağırma sakin ol bağırma sakin ol diyorum hep kendime beni hep parmağında oynatıyo yaa
anaa demi ya valla bak hiç aklıma gelmedi o normalde sakinleşip yanina giderdim hemen bu sefer sinirim geçmediDiyettesin açlıktanda sinir oluyorsun sen 2 halley ye çaya banarak valla dipçik gibi olursun
Açsın işte kızım şekerin düşmüştüranaa demi ya valla bak hiç aklıma gelmedi o normalde sakinleşip yanina giderdim hemen bu sefer sinirim geçmedi
Sabah kaçta kalkıyorbu çocuk benim saçlarımı beyazlatan sabahın köründe kalkiyo hâlâ uyumadi bütün gün benle oyna benle oyna ağla.. bahçeye inmiyo uzak parka gidelim diye valla saç diplerim sızlıyo bağırma sakin ol bağırma sakin ol diyorum hep kendime beni hep parmağında oynatıyo yaa
Valla benimle yarış içindeBence kıskançlığından yaptı
hayatta yememAçsın işte kızım şekerin düşmüştürEn kötü Nutella sür ekmeğe ama kalınca bir tabaka sür birde süt koy bir bardak oh
Bizde mi böyle olacağız ya abi bebekleanaa demi ya valla bak hiç aklıma gelmedi o normalde sakinleşip yanina giderdim hemen bu sefer sinirim geçmedi
8 de kalkiyo babasi giderken 7 bucuk gibi kalkiyo bazenSabah kaçta kalkıyor
Benim kız 8.30 gibi 9 gibi uyanıyor akşam 9 da başlıyor yatalım artık demeye 9.30 gibi uyuyor
benim ki doğduğundan beri böyle ki 4Bizde mi böyle olacağız ya abi bebekle
eline sağlık canımCanım turşularım
Hangi müzik bende dinlemek istiyorum onu8 de kalkiyo babasi giderken 7 bucuk gibi kalkiyo bazeneskiden 9 da uyuyodu 9 bucukta gidiyoruz yatağa kitap okuyoruz 80 kere okutuyo müzikle uyuyo 250 kerede aynı şarkıyı dinledik bu saat oldu yeni uyudu
Ay ciddi mi benimde kornişon az kalmıştı kavanoz dolsun diye domates koydumeline sağlık canım
Ben bir kere kırmızı domates koydum yumuşadı
Ama çok tatlı yaaaa8 de kalkiyo babasi giderken 7 bucuk gibi kalkiyo bazeneskiden 9 da uyuyodu 9 bucukta gidiyoruz yatağa kitap okuyoruz 80 kere okutuyo müzikle uyuyo 250 kerede aynı şarkıyı dinledik bu saat oldu yeni uyudu
sagopa dinliyoz yeni şarkısı yineHangi müzik bende dinlemek istiyorum onu
Benimde bebe yemek yiyince öyle oluyorum. Eşim diyor ki çocuk yemek yiyince en iyi oluyor dimi diyor evet yA diyorumsagopa dinliyoz yeni şarkısı yinerap seviyo cocugum bak uyuyunca da nasi yumuşadım birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?