Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok geçmiş olsun canım umarım hafif atlatır
Ağanın eli öpülmez
Ahhahahhaha şaka bi yana içime oturdu 10 tane altın alırdım belki ilk defa gremsem olurdu

Kızımın gözünün beyazında kırmızılıklar oluşmuş.
Göz acile getirdim inşallah Bir sıkıntı yoktur.
Çok fazla ovalıyor.
Geçmiş olsun Pure, inşallah bir şeyi yoktur. Muhtemelen ellerinde yiyecek vs bisi varken ellemistir.

Kızlar hava atmak deyince size bir olay anlatayım

Eşim küçükken evlerine gelen bir misafir kadın sürekli övünüyormuş bizim şuyumuz var buyumuz var diye sonrasında eşim patlatmış espiriyi daha 4 yaşında

Bizimde bitimizzzzz var

Bitlenmiş çünkü

Kayınvalidem nasıl bozulmuş

Arkadaşlarla whatsappta kışlık hazırlıkla ilgili konuşuyorduk. Turşu kuracağım sonra hazırlık bitiyor dedim . İzne gitmeden evi genel temizleyip gideceğim geri dönüşte haftada bir yardımcı abla gelecek dedim . Arkadaş demiş ki kadın evde nereyi temizleyecek çok şaşırdım söyledim . Bana diyor ki sen kadın almayı düşünmüyordun eve bende alma sebeblerimi söyledim . Benimle yarışa girdi resmen birde yalan söylüyor. Bebek gündüz uzun uyumuyor yetişmekte zorlanıyorum hiç birşey okuyamıyorum kendime zaman ayıramıyorum diyorum. Benimki de uyumuyor ben yapmaya çalışıyorum diyor bana . Yemin ederim yalan söylüyor kaç kez ona gittik bebeği 2 saatten fazla deliksiz uyudu

evde nereyi temizleyecek ne demek oluyo acep apartmanın önünü yıkayacak değil ya yani

Okula başlayan arkadaşlar hayırlı olsun, guzel bir donem geçirmenizi dilerim. Insallah hicbir sey olmadan atlatirsiniz bu dönemi.

okyonus eşim ABD de iken 1 yıla yakın Turkiye'de tek başıma kaldım, zor mu desem, yürek burkuyor mu desem... acayip bir his. Elin kolun bi uzvun eksik gibi, icinde tamamlanamayan bir sey var gibi...Bir de senin cocugun var. Her seyle tek başına basediyorsun. Bu kadar zorluğun, ayriligin mükafatı da cok güzel olacaktır. Sabretmeye devam

Dün eşim evi süpürdü yerleri sildi sağolsun yoksa ben yalnızken yapamıyorum, bebek cok korkuyor supurgeden. Ben de toz aldım. Bi de yürüyüşe çıktık geldik, evde dura dura hamladik heralde cok yoruluyorum.

Bugun de sadece yemek mantarlı zencefilli noodle yaptım. Kızıma terbiyeli tavuk çorbası yaptim 2 gun yeter. Gece cok sıcaktı kizim 5-6 kere uyandi hic uykumu alamadım.

Cok geçmiş olsun, sıkıntısız atlatır umarım bir de insallah sana geçmemiştir

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm
Umarım zorlanmadan atlatırsınız canım Allah şifa versin

evde nereyi temizleyecek ne demek oluyo acep apartmanın önünü yıkayacak değil ya yani
Şoka girdim kızzz pazartesi günleri genel sil süpür toz al banyo wc kireç çözücü yapacak halı silecek kısaca kirli olan yerleri temizleyecek dedim . Aklında dalga mı geçiyor nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…