- 7 Ocak 2018
- 27.584
- 80.066
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.341
Çok geçmiş olsun canım umarım hafif atlatırSlm kızlar
Annemin testi pozitif çıkmış. Grip gibiydi öksürük boğaz ağrısı vardı. Ben de bir süte evde kendimi gözlemlerim. İnş hafif atlatırız. En son Çarşamba görüşmüştük. Temas etmedik ama birlikte kahvaltı ettik oturduk. Ben de atlatıyor olabilirim. Boğaz ve baş ağrım var sadece.dua bekliyorum hepinizden.
bir de kuzenim bizde kalıyor onun işyerinde çıkmış evden çalışın diye yollamışlar. O da almış çantasını memlekete gitmiş otobüs ile. (Çok cahil ya. Ama maskesini hiç çıkarmaz. )
Şehirler arası bu mantıkla giden koronalı vardır bence. Otobüse uçağa binmemek lazım. Allah muhtaç etmesin toplu taşımaya. Psikolojik de olabilir ama öğrendiğimizden beri başım ağrıyor deli gibi.
Ağanın eli öpülmez
Ahhahahhaha şaka bi yana içime oturdu 10 tane altın alırdım belki ilk defa gremsem olurduvuuuuuvvvv
Çok haklısın canım evimiz yok ama telefon son sistemcanım harcamalara azıcık dikkat etseniz hemen borçsuz bir ev alırsınız
13.500 çok büyük bir meblağ telefon için
Yok kız havası var telefonun neyZenginin hali başka tabi
ne hava attın şimdi bana senÇok haklısın canım evimiz yok ama telefon son sistem
Bakalım hayırlısıyla olur inşallah
Yok kız havası var telefonun ney
İphone 11 pro
Ahahhahaha tuçeeee eşim de bana attı havayıne hava attın şimdi bana sen
Geçmiş olsun Pure, inşallah bir şeyi yoktur. Muhtemelen ellerinde yiyecek vs bisi varken ellemistir.Kızımın gözünün beyazında kırmızılıklar oluşmuş.
Göz acile getirdim inşallah Bir sıkıntı yoktur.
Çok fazla ovalıyor.
Benimde 7 plusum var hemde rose gold çatlaAhahhahaha tuçeeee eşim de bana attı havayı
Ahahaahha ben rose gold u eskittim üstüne siyahını aldımBenimde 7 plusum var hemde rose gold çatla
Eşiminde benimde tayin belli değil bekliyoruz öyle saf safokyonus tayin işiniz ne oldu canım
Benimde 7 rose goldBenimde 7 plusum var hemde rose gold çatla
sonu hayırlı olur inşallah canımEşiminde benimde tayin belli değil bekliyoruz öyle saf safYine ayrı sehirlerde yaşıyoruz bu sefer masraflı bir yaşam.Hem maddi hem manevi külfet bize
Yarın sende abi bebeğe al kız çeyizlikne hava attın şimdi bana sen
EŞiminde rose yazık siyah kılıf taktı sevmiyor rengiBenimde 7 rose gold
evde nereyi temizleyecek ne demek oluyo acepArkadaşlarla whatsappta kışlık hazırlıkla ilgili konuşuyorduk. Turşu kuracağım sonra hazırlık bitiyor dedim . İzne gitmeden evi genel temizleyip gideceğim geri dönüşte haftada bir yardımcı abla gelecek dedim . Arkadaş demiş ki kadın evde nereyi temizleyecekçok şaşırdım söyledim . Bana diyor ki sen kadın almayı düşünmüyordun eve bende alma sebeblerimi söyledim . Benimle yarışa girdi resmen birde yalan söylüyor. Bebek gündüz uzun uyumuyor yetişmekte zorlanıyorum hiç birşey okuyamıyorum kendime zaman ayıramıyorum diyorum. Benimki de uyumuyor ben yapmaya çalışıyorum diyor bana . Yemin ederim yalan söylüyor kaç kez ona gittik bebeği 2 saatten fazla deliksiz uyudu
Cok geçmiş olsun, sıkıntısız atlatır umarımSlm kızlar
Annemin testi pozitif çıkmış. Grip gibiydi öksürük boğaz ağrısı vardı. Ben de bir süte evde kendimi gözlemlerim. İnş hafif atlatırız. En son Çarşamba görüşmüştük. Temas etmedik ama birlikte kahvaltı ettik oturduk. Ben de atlatıyor olabilirim. Boğaz ve baş ağrım var sadece.dua bekliyorum hepinizden.
bir de kuzenim bizde kalıyor onun işyerinde çıkmış evden çalışın diye yollamışlar. O da almış çantasını memlekete gitmiş otobüs ile. (Çok cahil ya. Ama maskesini hiç çıkarmaz. )
Şehirler arası bu mantıkla giden koronalı vardır bence. Otobüse uçağa binmemek lazım. Allah muhtaç etmesin toplu taşımaya. Psikolojik de olabilir ama öğrendiğimizden beri başım ağrıyor deli gibi.
Çok geçmiş olsun çok üzüldümSlm kızlar
Şoka girdim kızzzevde nereyi temizleyecek ne demek oluyo acepapartmanın önünü yıkayacak değil ya yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?