Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya tuceeeee bu tarz sohbetlere niye giriyorsun temizlikçi alacağım de kestir at millet bayılıyor sidik yarıştırmaya

Sebep mi lazım canın ister alırsın... tatli canını üzmek istemezsin alırsın... iyi o kendisi yapsın madalya takarlar belki.. sinirlendim bak ya boyle yarışan insanlara sinir oluyorum.

Ya tuceeeee bu tarz sohbetlere niye giriyorsun temizlikçi alacağım de kestir at millet bayılıyor sidik yarıştırmaya
Aynen öyle herkes bir yarış halinde her konuda herkes çok uzman
senin ki erken yürüdü yok benim ki erken konuştu aaaa öyle yapma böyle yap Blaa blaa blaa

Kesinlikle katılıyorum.
Sorun cahil olman değil, kendini âlîm sanman diye bir söz var.
İnsanlar hep birbirinden üstün olduklarını ispatlama çabasında ne gereksiz ve cahilce

Ben bu yıl çok yıprandım çok zor geliyor artık evliliğimin 6yılı böyle ayrı geçti çocuk babaya hasret büyüdü bu son diyoruz hayırlısı diyoruz bekledikçe uzaklasıyor.Şarka gidemedik eşimle onu anlıyorum hadi darbe oldu herkes etkilendi ondada ayrı kaldı anlıyorum adam kalmadı diye şark erken geldi gidemedik kötü bir bölgeydı oda okey.Ama doğu dönüşü adamı hem tercih dışı atmalarını 1 gün sonra gidecegı yerde bina olmadığını İzmir olduğunu öğrendik sok olduk.İZmire gitti şimdi geri dönme ihtimali var diyorlar yada yaza dönülecek diyorlar hep bir belirsizlik hep bir bekleme hasretlik çok yorulduk ve yıprandık boşanmamızı istiyorlar herhalde.Bukadar ayrılık yaşayan yok bizden başka.Aynı yerde 2 yıl ancak kaldık oda doğu diye

Bu arkadaş sürekli grupta görüşürüz artık diyip duruyordu bende covid le ilgili şeyler konuştum özellikle yazdım kimseyle görüşmeyeceğimi . Buda ben konuşmuyorum hastalanıyorum düşünce filan yazdı . Oradan bana gıcık oldu sanırım temizlikçi üzerinden yürümeye çalıştı aklınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…