- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.361
Ya tuceeeee bu tarz sohbetlere niye giriyorsun temizlikçi alacağım de kestir at millet bayılıyor sidik yarıştırmayaArkadaşlarla whatsappta kışlık hazırlıkla ilgili konuşuyorduk. Turşu kuracağım sonra hazırlık bitiyor dedim . İzne gitmeden evi genel temizleyip gideceğim geri dönüşte haftada bir yardımcı abla gelecek dedim . Arkadaş demiş ki kadın evde nereyi temizleyecekçok şaşırdım söyledim . Bana diyor ki sen kadın almayı düşünmüyordun eve bende alma sebeblerimi söyledim . Benimle yarışa girdi resmen birde yalan söylüyor. Bebek gündüz uzun uyumuyor yetişmekte zorlanıyorum hiç birşey okuyamıyorum kendime zaman ayıramıyorum diyorum. Benimki de uyumuyor ben yapmaya çalışıyorum diyor bana . Yemin ederim yalan söylüyor kaç kez ona gittik bebeği 2 saatten fazla deliksiz uyudu
Bende boyatmak istiyorum beyazlar çok fena çıktı ama cesaret edemiyorumBugün kuaföre gittim sacımı kesip boyatmak için kapalıydı
Çok hevesle gittim halbuki
Sebep mi lazım canın ister alırsın... tatli canını üzmek istemezsin alırsın... iyi o kendisi yapsın madalya takarlar belki.. sinirlendim bak ya boyle yarışan insanlara sinir oluyorum.Arkadaşlarla whatsappta kışlık hazırlıkla ilgili konuşuyorduk. Turşu kuracağım sonra hazırlık bitiyor dedim . İzne gitmeden evi genel temizleyip gideceğim geri dönüşte haftada bir yardımcı abla gelecek dedim . Arkadaş demiş ki kadın evde nereyi temizleyecekçok şaşırdım söyledim . Bana diyor ki sen kadın almayı düşünmüyordun eve bende alma sebeblerimi söyledim . Benimle yarışa girdi resmen birde yalan söylüyor. Bebek gündüz uzun uyumuyor yetişmekte zorlanıyorum hiç birşey okuyamıyorum kendime zaman ayıramıyorum diyorum. Benimki de uyumuyor ben yapmaya çalışıyorum diyor bana . Yemin ederim yalan söylüyor kaç kez ona gittik bebeği 2 saatten fazla deliksiz uyudu
bir değişiklik olsun istedimBende boyatmak istiyorum beyazlar çok fena çıktı ama cesaret edemiyorum
Virüslü bir kişi o şekilde kuaföre gitmiş ve tabi herkese bulaştırmış
Aynen öyle herkes bir yarış halinde her konuda herkes çok uzmanYa tuceeeee bu tarz sohbetlere niye giriyorsun temizlikçi alacağım de kestir at millet bayılıyor sidik yarıştırmaya
koyu yap saçını kııızBende boyatmak istiyorum beyazlar çok fena çıktı ama cesaret edemiyorum
Virüslü bir kişi o şekilde kuaföre gitmiş ve tabi herkese bulaştırmış
süpeerrrCanım turşularım
Kesinlikle katılıyorum.Ya tuceeeee bu tarz sohbetlere niye giriyorsun temizlikçi alacağım de kestir at millet bayılıyor sidik yarıştırmaya
yani o ne karısıyomusŞoka girdim kızzzpazartesi günleri genel sil süpür toz al banyo wc kireç çözücü yapacak halı silecek kısaca kirli olan yerleri temizleyecek dedim . Aklında dalga mı geçiyor nedir
Ben bu yıl çok yıprandım çok zor geliyor artık evliliğimin 6yılı böyle ayrı geçti çocuk babaya hasret büyüdü bu son diyoruz hayırlısı diyoruz bekledikçe uzaklasıyor.Şarka gidemedik eşimle onu anlıyorum hadi darbe oldu herkes etkilendi ondada ayrı kaldı anlıyorum adam kalmadı diye şark erken geldi gidemedik kötü bir bölgeydı oda okey.Ama doğu dönüşü adamı hem tercih dışı atmalarını 1 gün sonra gidecegı yerde bina olmadığını İzmir olduğunu öğrendik sok olduk.İZmire gitti şimdi geri dönme ihtimali var diyorlar yada yaza dönülecek diyorlar hep bir belirsizlik hep bir bekleme hasretlik çok yorulduk ve yıprandık boşanmamızı istiyorlar herhalde.Bukadar ayrılık yaşayan yok bizden başka.Aynı yerde 2 yıl ancak kaldık oda doğu diyeOkula başlayan arkadaşlar hayırlı olsun, guzel bir donem geçirmenizi dilerim. Insallah hicbir sey olmadan atlatirsiniz bu dönemi.
okyonus eşim ABD de iken 1 yıla yakın Turkiye'de tek başıma kaldım, zor mu desem, yürek burkuyor mu desem... acayip bir his. Elin kolun bi uzvun eksik gibi, icinde tamamlanamayan bir sey var gibi...Bir de senin cocugun var. Her seyle tek başına basediyorsun. Bu kadar zorluğun, ayriligin mükafatı da cok güzel olacaktır. Sabretmeye devam
Dün eşim evi süpürdü yerleri sildi sağolsun yoksa ben yalnızken yapamıyorum, bebek cok korkuyor supurgeden. Ben de toz aldım. Bi de yürüyüşe çıktık geldik, evde dura dura hamladik heralde cok yoruluyorum.
Bugun de sadece yemek mantarlı zencefilli noodle yaptım. Kızıma terbiyeli tavuk çorbası yaptim 2 gun yeter. Gece cok sıcaktı kizim 5-6 kere uyandi hic uykumu alamadım.
Boyatabilirsem koyu yapıcam da bu gidişle bembeyaz olucakkoyu yap saçını kııız
Sağolun kızlar ama muhtemelen ben de atlatıyorum. İnş az hasarla dünyaca bu illetten kurtulalım.
kendin yapamıyomusun muBoyatabilirsem koyu yapıcam da bu gidişle bembeyaz olucak
Yok şekerim kendim hiç boyamadım cesarette edemem hiç beceremem öyle şeylerikendin yapamıyomusun mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?