Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Fırın makarna hazırladım. Tavuklu sebzeli. Bir fırınlanması kaldı. Küçüğe sulu köfte pişirdim. Şimdi kızları yıkayacağım. Sonra yemek uyku. Bulaşık ve çamaşır makinelerine temizleyici koydum. Bitince bir posta cocukların çamaşırlarını yıkamam lazım. İş hiç bitmiyor.

Peki almadığınız kişi o şekilde otogara gitti mi tabi otobüse binecekti ya da bindi bile
Ben olsam ihbar ederdim kesinlikle
Hayat eve sığar uygulamasında artık ihbar seçeneği var
Gitmistir buyuk ihtimalle. Esim konustu kendisiyle otobüsle seyahat etmesiyle ilgili uyardim dedi gerisi karşı tarafin insanligina kalmis

Gitmistir buyuk ihtimalle. Esim konustu kendisiyle otobüsle seyahat etmesiyle ilgili uyardim dedi gerisi karşı tarafin insanligina kalmis
İşte böyle insanlar yüzünden bitmiyor bu hastalık
Daha fazla bişey demicem
boza diyette olmasam hemen yapardım afiyet olsun çok sevdiğim bir yemektir kendileri

Eşin polis değil mi bi ekip yönlendirseymiş ya o otobüsteki insanlar virüs kaptılar işte

Hünkar beğendi yaptım ilk kez umarım severiz . Evi dik süpürge ile turladım yerleri sildim. Bebeği banyo yaptırdım mercimek çorbası içti birazda ev yoğurdu yedi şimdi uyuyacak .Yüzümü temizleyip makyaj yaptım üzerimi değişip salata yapayım . Eşime kola ve ekmek almasını söyleyeceğim

İşte böyle insanlar yüzünden bitmiyor bu hastalık
Daha fazla bişey demicem
boza diyette olmasam hemen yapardım afiyet olsun çok sevdiğim bir yemektir kendileri
Eşin polis değil mi bi ekip yönlendirseymiş ya o otobüsteki insanlar virüs kaptılar işte
Bu olaydaki sorumsuz kişiyi eşimmiş gibi lanse etmeniz hos degil acikcasi. Esim kendi adina gereken uyariyi yapti koskocaman insanlara zorla direktif veremeyiz. Otobuse o şekilde binmek bahsettiğim kişinin ayıbı eşimin değil. Ayrica evet esim polis ama emniyeti o yönetmiyor. Kendisine görev icabi verilen emirleri yerine getiriyor. Neyse yorum yapmayacağım bende daha fazla.

canım hassaslaşmışsın sakin ol biraz
Evet o kişinin ayıbı arkadaşlarda eşini suçlamamışlar zaten yanlış anlamışsın
Böyle insanlar yüzünden virüs yayılıyor çok yazık

Bu konuda karşı taraf suçlu evet . Senin eşinde polis ve bu konuda daha bilinçli olmalıydı. Kendi görev arkadaşları sokaklarda bunun için çalışıyor. Eğer insanlara direktif veremeyeceksek o zaman devletin polisi neden sokakta millet maske takıyor mu diye kontrol edip ceza yazıyor ? Yapması gereken 155 i arayıp ihbar etmekti bu kadar basit emniyeti yönetiyor demedim fark ettiysen . Bunu sadece polis olduğu için yapsaydı demiyorum böyle bir durumla ben de karşılaşsam vatandaşlık görevimi yapıp ihbar etmem lazım. Zaten yorum yapılmasına hiç gerek yok yapılması gereken şey gayet açık net .

Eşini suçlamadım ki ben eşin adına hiç bir şey söylemedim adama kızdım o şekilde herkesi riske atıyor çünkü
Ben olsaydım hes ten ihbar ederdim dedim sadece

İtiraf ediyorum 8 tane incir yedim
Aklım yeme diyor ,kalbim de bu meyve her zaman yok ye gitsin diyorve sonuç olarak yedim
tuce_tuce hünkar beğendi nasıl olmuş bende geçen gün yapmayı düşünmüştüm ama fırsat olmadı daha öncede hiç yapmamıştım merak ediyorum

Yaaaa fena değildi bence ama biraz uğraştırıcı önümüzdeki hafta Ali nazik deneyelim mi sen yaptın mı hiç

tuce_tuce esimin en sevdigim huyu patlicani tercih etmemesi mutfakta isim cok kolaylasiyor
Hahahha babamda yemezdi. Hatta babam çok yemek seçer kardeşim anneme kız sen 5 çeşit yemek biliyorsun bizi de onunla kandırıyorsun der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…