- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.541
Mantık aynı malzemeler Farklı bi baksana bence hünkar beğendi çok ağır bi yemekti tabağın yarısında tıkandım ben . Ali nazik yoğurtla sarımsaklı daha fazla ilgimi çektiYok yapmadım bende ikiside denemek istediğim yemekler yapalım valla
Bugünkü son yazıya istinaden okula gelinmeyecek denildi bizeKizima sonbahar kışlık alışverişi bekliyor hala.Gunler nasıl geçiyor anlamadan havalar da kararmaya başladı.24 değil 30 saat filan istiyorum ben
pure hazel bizim okul 31 agustos sonrası seminer çalışma başlıklarının okullara yollandigini söyledi.Bana süt izni 1,5 saat verilip erken cikabilecegim de dendi ama tabi Ekime kadar yalnızca.Sasiriyorum çocukları okula gidenler var,küçücük bebeği olup bakıcı sorunu yaşayanlar var.Her şey neden net açıklanmıyor ve son ana birakiliyor? Sinirliyim her kafadan çıkan sese,yarının ne getireceğinin bilinmemesine.Bu yuzden cesaret edemiyorum.Neyse sakin ol canım kendim.
tuce_tuce senin turşu tarifini de alabilir miyim?Bu zamana kadarki browni kurabiye ve domates sosu işini sayende öğrendim ♥
Gün harcamalarimiz
Tereyağı,mısır unu,çikolata,cips 72 lira
Üzüm 20 lira iki kilo
Bize halen bir şey denmedi. Yarın aynı şeyi duyarız umarım. Velilerimden korona olanlar arıyor, kayıt için gelemiyoruz karantinadayız diyenler var. Durumlar çok kötü.Bugünkü son yazıya istinaden okula gelinmeyecek denildi bize
pişman olup olmayacağını ne belirleyecek350tl eczaneye verdim karttan geçtim.Oğlana möllers 170tl.Kendime c vitamını ve omega anneme b12 aldım.Omega kendime değişik birsey aldım adam çok övdüiçerigi oranları güzel ama pişman olmam inş. Kendimede normalde möllers alıyorum ama solgar markasının ürünü dedi solgar yazmıyor ama o üretiyormuş netten yorumlara baktım iyidir inş
boza evet yazı gelmiş. Tam net olarak cuma günü duyuru yaparlar.
Bu arada bugünkü vaka sayısı 1500 küsür
Zihnim açılırsa depresyon hali giderse işe yaradı diyecegımpişman olup olmayacağını ne belirleyecek
O iş omega işi değil de tayin daire ye bağlıZihnim açılırsa depresyon hali giderse işe yaradı diyecegım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?