Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kizima sonbahar kışlık alışverişi bekliyor hala.Gunler nasıl geçiyor anlamadan havalar da kararmaya başladı.24 değil 30 saat filan istiyorum ben

pure hazel bizim okul 31 agustos sonrası seminer çalışma başlıklarının okullara yollandigini söyledi.Bana süt izni 1,5 saat verilip erken cikabilecegim de dendi ama tabi Ekime kadar yalnızca.Sasiriyorum çocukları okula gidenler var,küçücük bebeği olup bakıcı sorunu yaşayanlar var.Her şey neden net açıklanmıyor ve son ana birakiliyor? Sinirliyim her kafadan çıkan sese,yarının ne getireceğinin bilinmemesine.Bu yuzden cesaret edemiyorum.Neyse sakin ol canım kendim.

Yok yapmadım bende ikiside denemek istediğim yemekler yapalım valla
Mantık aynı malzemeler Farklı bi baksana bence hünkar beğendi çok ağır bi yemekti tabağın yarısında tıkandım ben . Ali nazik yoğurtla sarımsaklı daha fazla ilgimi çekti

Bugünkü son yazıya istinaden okula gelinmeyecek denildi bize

Eklentiler

• image.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 96
Ya niye 81 il degil
Yasaklanan iller yapmayacakmi saniyorsunuz
15 dk yakin komsu il var hepsi baska ilceye gidecek
Of yalova flnda olsaydi keske

Cay ocagina zorla gecen personele ms tanisi kondu
Zorla oraya gecmisti kar etmek ilave kazanmak icin. Eskisini cikardilar
10 gundur hastahanede
Hala eli ve ayagi tutmuyormus. Kimseyi vermediler. O geri gelicem diyormus.
Simdi tamamen kapanmasi gerekiyor.
Hayirlisi diyorum

350tl eczaneye verdim karttan geçtim.Oğlana möllers 170tl.Kendime c vitamını ve omega anneme b12 aldım.Omega kendime değişik birsey aldım adam çok övdüiçerigi oranları güzel ama pişman olmam inş. Kendimede normalde möllers alıyorum ama solgar markasının ürünü dedi solgar yazmıyor ama o üretiyormuş netten yorumlara baktım iyidir inş

pişman olup olmayacağını ne belirleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…