Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bence de elinde nakit kalsın canım kalacak yer olsa dahi mutlaka para harcanıyor

Günün harcaması 8 tl

sahile gittik eşim işten gelip aldı, oğlan parkta oynadı ben çay içtim eşim kahve içti

mesafeli oturduk çocuğun maskesini çıkarmadık,kimseyle temas etmedik. Tabi oğlan diğer çocuklarla temas etti parkta ister istemez. Ama maskeliydi.

çember daralıyor gittikçe

sanırım eninde sonunda hepimiz geçireceğiz bu virüsü. Allah yardımcımız olsun

Biraz önce eşimle onu konuştuk hepimiz olacağız ama bakalım ne zaman birkez geçirsen bitmiyor ki yine pozitif olabilirsin

Günaydın.
Spotcuları tavsiye ederim ben de. Veya normal mağazaların teşhir ürünlerini.
Teşekkür ederim cavabiniz için

Kizlar
Kamuda yeniden esnek calismaya gecilmis
okyonus kronikuykucu Y Yuppiyayye sende kamudaydin sanirim
Ya okullar icin yapiyorlar yada durum cok kotu
Durum kötü.
Önce sünnet kına nişan yasakları
Sonra kamu çalışanlarına esnek çalışma dönemi
Sonra diğer yasaklar diye gider bu.
Mart sonrasına döneceğiz ki inşallah.

Kamuya gelen esnek çalışma diğer yasakları da beraberinde getirir mi acaba? bugün okuluma gideceğim idareyle konusmaya.Esnek ve dönüşümlü çalışma eşimin iş yerinde uygulandığı takdirde göreve baslamamda hiçbir mani yok.Haftada iki ya da üç gün evde oluyordu.
Ama yahu...Hiç mi plan programlı yapılmaz bu isler?Gece stresten uyuyamadım
Harcama ekmek olur bugun.Yemekte var.Oh sefa sürelim

Günaydın.
Bugün öğleden sonra ufaklığın aşısı var oraya gideceğiz.
Dünden fırın makarna kaldı. Yanına bir sey uydururum. Patates salatası yaparım belki.
Eşimin bir çalışanı Bolu’lu. Geçen hafta bir cuval patates getirmiş eşime. 52 kg birazını kayınvalideye verdim. Yarısından fazlası duruyor. Nasıl saklamalı acaba da bozulmasın?

Buzlukta yerin varsa kızartmalık doğrayıp buzluğa atabilirsin başka fikir gelmedi aklıma
Bir süre bozulmadan durur ama zaman geçtikçe bozulur.Bugün patates salatası yarın kızartması diğer gün yemeği falan tüketmeye bakın

Boza günaydın çok soğuk lazım saklamak için sana zor o iş biraz etrafa ver istersen 52 kg çok fazla

Herkese günaydın kamudaki esnek çalışmayı görünce içimde bir bomba patladı resmen çok strese girdim bu kış geçen kışla aynı olacak dışarı çıkamayacağız Sıra ne zaman bize gelecek diye kuzu gibi beklemeye başladım ben. Hastalanırsam abi bebeğim ne yapacak çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…