- 7 Ocak 2018
- 27.584
- 80.066
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.561
Bence de elinde nakit kalsın canım kalacak yer olsa dahi mutlaka para harcanıyorTeşekkür ederim kızlar
Elimde biriktirdiğim nakit vardı bir kaç tane daha alabilirdim ama tatile gidersek bulunsun bakalım gerçi tatili kıştan ödedik yol parasınıda ayırmıştık ama yinede kalsın dedim tatil dönüşü alırız kısmet olursa
Biraz önce eşimle onu konuştuk hepimiz olacağız ama bakalım ne zamanGünün harcaması 8 tl
sahile gittik eşim işten gelip aldı, oğlan parkta oynadı ben çay içtim eşim kahve içti
mesafeli oturduk çocuğun maskesini çıkarmadık,kimseyle temas etmedik. Tabi oğlan diğer çocuklarla temas etti parkta ister istemez. Ama maskeliydi.
çember daralıyor gittikçe
sanırım eninde sonunda hepimiz geçireceğiz bu virüsü. Allah yardımcımız olsun
merhaba
spotçular uygun fiyata hafif çizilmiş ezilmiş vs ama sıfır olan eşyalar satıyorlar. Öyle birşey yapabilirsiniz. Hem fiyAt olarak uygun olur hem de sıfır eşya kullanmış olursunuz. Şehir değişikliği yaparken şartlara göre götüredebilirsiniz eşyaları.
yeni hayatınızda huzur ve mutluluk dilerim
Teşekkür ederim cavabiniz içinGünaydın.
Spotcuları tavsiye ederim ben de. Veya normal mağazaların teşhir ürünlerini.
Ve hasar kalabiliyor organlardaBiraz önce eşimle onu konuştuk hepimiz olacağız ama bakalım ne zamanbirkez geçirsen bitmiyor ki yine pozitif olabilirsin
Evet ağır geçirmek için illa kronik hastalık şart değilVe hasar kalabiliyor organlarda
Durum kötü.Kizlar
Kamuda yeniden esnek calismaya gecilmis
okyonus kronikuykucu Y Yuppiyayye sende kamudaydin sanirim
Ya okullar icin yapiyorlar yada durum cok kotu
Çok teşekkür ederiim
Buzlukta yerin varsa kızartmalık doğrayıp buzluğa atabilirsin başka fikir gelmedi aklımaGünaydın.
Bugün öğleden sonra ufaklığın aşısı var oraya gideceğiz.
Dünden fırın makarna kaldı. Yanına bir sey uydururum. Patates salatası yaparım belki.
Eşimin bir çalışanı Bolu’lu. Geçen hafta bir cuval patates getirmiş eşime. 52 kgbirazını kayınvalideye verdim. Yarısından fazlası duruyor. Nasıl saklamalı acaba da bozulmasın?
Bende biber alıp 3 kg kavanoza biber turşusu yapacağım ama onun için tarif bakıyorumÇok teşekkür ederiim♥ Bu haftasonu inşallah tursuyla ugrasayim
Boza günaydın çok soğuk lazım saklamak için sana zor o iş biraz etrafa ver istersen 52 kg çok fazlaGünaydın.
Bugün öğleden sonra ufaklığın aşısı var oraya gideceğiz.
Dünden fırın makarna kaldı. Yanına bir sey uydururum. Patates salatası yaparım belki.
Eşimin bir çalışanı Bolu’lu. Geçen hafta bir cuval patates getirmiş eşime. 52 kgbirazını kayınvalideye verdim. Yarısından fazlası duruyor. Nasıl saklamalı acaba da bozulmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?