- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.115
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #74.961
Birtek bana olmuyor o işler millet bana saydırırcanım karşı taraf şikayet ederse banlanabiliyor 2 kere başıma geldi
Yaaa tuce çok tatlısınBirtek bana olmuyor o işler millet bana saydırırben şikayet ederim yine birşey olmaz hep böyle oluyor hahaha
Değilim kiYaaa tuce çok tatlısın
Tatlısın tatlısınDeğilim kidün çok üzüldüm biliyor musun
Allah acil şifa versinAmin canım sizde atlatirsiniz insallah bir an once aynı durumdayızannemin de dünden beri eklemleri kasları ve boğazı çok ağrıyor inşallah ağırlasmaz. Abim annemlerde kalıyor bir suredir oda kaç gündür hep baş ağrısından şikayetçi. Önce bağlantı kuramadık ama coronadan olmus olabilir. Bakalım nasıl ilerleyecek bu süreç. Allah sevdiklerimizi bize bizide onlara bağışlasin inşallah
Dedim ki kendi kendime hastalansak kimsemiz yok çocuğa bakacak . Arkadaşım oğlu dün gece geldi 5 yaşında filan üzüldüm yA . Babası izin almış ilk faliyette geliyormuş .Tatlısın tatlısınNe oldu hayırdır?
Ah ah tuce benim yıllardır o korku içimde üstelik eşimde yoktu ben bayılsam etsem birsey olsa çocuğum ne olacak diye hep ağlardım.2 yıldır annemlere yakınım biraz rahattım.Cocuk sendemi hala?Benim oğlumda 5yasında hemen o geldi gözümün önüne.Kimbilir ne sıkıntıları var ailesinde Allah yardımcıları olsun.Kapalı kapılar arkasında neler yaşanıyor bilmiyoruz Allah hepimizin evine huzur Sağlık versinDedim ki kendi kendime hastalansak kimsemiz yok çocuğa bakacak . Arkadaşım oğlu dün gece geldi 5 yaşında filan üzüldüm yA . Babası izin almış ilk faliyette geliyormuş .
Ya apart dağılımı oldu yA sorun oymuş . 1 sene kalma hakkımız var ya Çıkma zamanları gelmiş Söylemişler kadın strese girmiş Tepki göstermiş filan neyse boşver. Çocuk gece gitti . Diyorum ki canım senin kardeşin var mı ? Evet var adı Engin diyor benden küçükAh ah tuce benim yıllardır o korku içimde üstelik eşimde yoktu ben bayılsam etsem birsey olsa çocuğum ne olacak diye hep ağlardım.2 yıldır annemlere yakınım biraz rahattım.Cocuk sendemi hala?Benim oğlumda 5yasında hemen o geldi gözümün önüne.Kimbilir ne sıkıntıları var ailesinde Allah yardımcıları olsun.Kapalı kapılar arkasında neler yaşanıyor bilmiyoruz Allah hepimizin evine huzur Sağlık versin
onu ben paylaştım kızHerkese günaydınlar
Süt meselesinden olabilir ya eğitimin başlaması caps i ile alakalı olabilir.
Ya apart dağılımı oldu yA sorun oymuş . 1 sene kalma hakkımız var ya Çıkma zamanları gelmiş Söylemişler kadın strese girmiş Tepki göstermiş filan neyse boşver. Çocuk gece gitti . Diyorum ki canım senin kardeşin var mı ? Evet var adı Engin diyor benden küçükeşime dedim ki oğlummmmm diğer çocuk nerede evde kaldı da haberimiz mi yok eşim hemen tugayı aradı sistemden aile bilgilerine baktırdı tek çocuk nasıl bir hayal dünyası hahahah
Cok geçmiş olsun cnm umarım soguk alginligidirAblamla çocuk İngiltere’de eşi İstanbul’a dönmüştü.Gece fenalaşmış sırt agrısı eklem agrısı varmış çok fazla ateşi varmış titremekten konuşamamış şimdi test yapılıyormuş çok üzüldüm kimseside yok napar ne eder
Çok çok geçmiş olsun anneme ilaç verdiler ya ağrısı geçmiş. Üç gün sonra verdiler ilacı inş çabuk işlem yapıp ilaç başlarlar baya kötü bir ağrıymış...Ablamla çocuk İngiltere’de eşi İstanbul’a dönmüştü.Gece fenalaşmış sırt agrısı eklem agrısı varmış çok fazla ateşi varmış titremekten konuşamamış şimdi test yapılıyormuş çok üzüldüm kimseside yok napar ne eder
Kızlar okuldan size ne dediler bize iki hafta okula geleceksiniz dediler
Umarım sadece Grip filandırAblamla çocuk İngiltere’de eşi İstanbul’a dönmüştü.Gece fenalaşmış sırt agrısı eklem agrısı varmış çok fazla ateşi varmış titremekten konuşamamış şimdi test yapılıyormuş çok üzüldüm kimseside yok napar ne eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?