Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Allah acil şifa versin

Kızlar sabah kalktık bebek mama yedi bulaşık makinası boşattım eşime tost yaptım işe yolcu ettim . Kavanoz mamalarını hazırlayıp dolaba koydum . Üzerimizi değiştik geri yattık emdi uyudu . Çay koydum kendime ekmek arası hazırlayacağım . Akşam için tavuk çıkarttım fırında patates tavuk yaparım . Pratik yemek lazımdı haftasonuna girdiğimiz için genel dip köşe temizlik lazım hallederim hemen inş .

Tatlısın tatlısınNe oldu hayırdır?
Dedim ki kendi kendime hastalansak kimsemiz yok çocuğa bakacak . Arkadaşım oğlu dün gece geldi 5 yaşında filan üzüldüm yA . Babası izin almış ilk faliyette geliyormuş .

Dedim ki kendi kendime hastalansak kimsemiz yok çocuğa bakacak . Arkadaşım oğlu dün gece geldi 5 yaşında filan üzüldüm yA . Babası izin almış ilk faliyette geliyormuş .
Ah ah tuce benim yıllardır o korku içimde üstelik eşimde yoktu ben bayılsam etsem birsey olsa çocuğum ne olacak diye hep ağlardım.2 yıldır annemlere yakınım biraz rahattım.Cocuk sendemi hala?Benim oğlumda 5yasında hemen o geldi gözümün önüne.Kimbilir ne sıkıntıları var ailesinde Allah yardımcıları olsun.Kapalı kapılar arkasında neler yaşanıyor bilmiyoruz Allah hepimizin evine huzur Sağlık versin

Ya apart dağılımı oldu yA sorun oymuş . 1 sene kalma hakkımız var ya Çıkma zamanları gelmiş Söylemişler kadın strese girmiş Tepki göstermiş filan neyse boşver. Çocuk gece gitti . Diyorum ki canım senin kardeşin var mı ? Evet var adı Engin diyor benden küçük eşime dedim ki oğlummmmm diğer çocuk nerede evde kaldı da haberimiz mi yok eşim hemen tugayı aradı sistemden aile bilgilerine baktırdı tek çocuk nasıl bir hayal dünyası hahahah

yazik kıız kesin en çok oynadığı arkadaşını diyodur.
benim oğlum bana hep sey diyo seni ben doğurdum diyo sen benim karnimdaydın diyo

Ptt ye gittim kargom ulaşmamıştı onu aldım

100lü maske almıştım onlardı. 50li paket yeni açmıştım bunlar da eklendi Uzun süre idare eder bizi. Eşim işyerinden kullanıyor zaten

dönüşte markere uğradım
Yarım kilo limon 4 tl
Bir kilo şeftalı 8 tl
Yarım kilo çeri domates 3 tl
Pantene saç kremi 10 tl idi ondan da aldım

bugün başka harcamam olmaz diye umut ediyorum bakalım

Son düzenleme:
Cok geçmiş olsun cnm umarım soguk alginligidir

Çok çok geçmiş olsun anneme ilaç verdiler ya ağrısı geçmiş. Üç gün sonra verdiler ilacı inş çabuk işlem yapıp ilaç başlarlar baya kötü bir ağrıymış...

Umarım sadece Grip filandır ay çok üzüldüm yA haber ver tamam mı bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…