- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.141
Çok geçmiş olsun kötü düşünme kronik hastalığı olupta atlatan da çok var. Beslenmesine ağırlık verip ilaçları düzenli kullanacak. Allah tez vakitte şifa versin. Maalesef kontrolden çıktı ne kadar otelersek o kadar iyi düşünüyorum sadece. Ama nerden nasıl bulasacagi da meçhul.Insallah ama pek umidim yok. Annemde kaç gündür hastaydı az önce test sonucu cıktı pozifmis malesefdoktor zatürre başlangıcı dedi hafif nefes darlığı vardı ilaç verdiler. Annemin kronik hastalıkları var inşallah rahatca atlatir öyle görünüyor ki herkese bulaşacak artık ipin ucu kaçtı. Dugunlere vs hic musade etmeyeceklerdi. Biz gitmedik ama gidenler sağolsun bizede bulaştırdı. Öyle öyle yayildi hep. Allah sonumuzu hayretsin.
Canım çok geçmşş olsun umarım hafif atlatılırInsallah ama pek umidim yok. Annemde kaç gündür hastaydı az önce test sonucu cıktı pozifmis malesefdoktor zatürre başlangıcı dedi hafif nefes darlığı vardı ilaç verdiler. Annemin kronik hastalıkları var inşallah rahatca atlatir öyle görünüyor ki herkese bulaşacak artık ipin ucu kaçtı. Dugunlere vs hic musade etmeyeceklerdi. Biz gitmedik ama gidenler sağolsun bizede bulaştırdı. Öyle öyle yayildi hep. Allah sonumuzu hayretsin.
Amin inşallah canım. Aynen ne kadar korusakta kendimizi bir yere kadar malesef. Bende kendim için bir kac takviye sipariş ettim yarın ulaşacak elime artık bol vitamin kullanarak yemeye içmeye dikkat ederek hafif atlatırız insallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun.Çok geçmiş olsun kötü düşünme kronik hastalığı olupta atlatan da çok var. Beslenmesine ağırlık verip ilaçları düzenli kullanacak. Allah tez vakitte şifa versin. Maalesef kontrolden çıktı ne kadar otelersek o kadar iyi düşünüyorum sadece. Ama nerden nasıl bulasacagi da meçhul.
Amin inşallah canımCanım çok geçmşş olsun umarım hafif atlatılır
Cok gecmis olsunBurdada test sayısını sinirlandirdilar ama özel hastaneler herkese yapıyor. Kötülesirsem özelde test yaptıracağım.
Yarım çay bardağı saf zeytinyağının içine 10 tane karanfil at buzdolabına koy canım diş etlerine mesaj yapDoğal bir diş jeli alabilirim.
mühendisinoğlu sayfasına bakacağım.
Bende benzer birşey yaşadım 6 aylıktı aralıklı 3 gün iniş çıkış ateşi oldu doktor dişi çıkıyor dedi . Çocuk 8 aylık yürüyecek oldu diş yokGünaydınlar
geçen hafta 1740 $ aldık.
bundan sonra elime para geçtikçe azar azar olsada $ alacağım.
oğlum hala ara ara ateşleniyor.
tekrar doktora götürdük, dişten olduğunu söyledi.
Yakında dişi çıkacak dedi.
10 gün olacak nerdeyse. ama hala diş çıkmadı.
Her diş için böyle olursa yandık.
Bir an önce çıksada rahatlasa oğlum.
Evde hem karanfil hem zeytinyağı var deneyeceğim canım teşekkür ederim.Yarım çay bardağı saf zeytinyağının içine 10 tane karanfil at buzdolabına koy canım diş etlerine mesaj yap
1 ay sonra bizimki de 1 yaşına girecek.Bende benzer birşey yaşadım 6 aylıktı aralıklı 3 gün iniş çıkış ateşi oldu doktor dişi çıkıyor dedi . Çocuk 8 aylık yürüyecek oldu diş yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?