Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok geçmiş olsun kötü düşünme kronik hastalığı olupta atlatan da çok var. Beslenmesine ağırlık verip ilaçları düzenli kullanacak. Allah tez vakitte şifa versin. Maalesef kontrolden çıktı ne kadar otelersek o kadar iyi düşünüyorum sadece. Ama nerden nasıl bulasacagi da meçhul.

Canım çok geçmşş olsun umarım hafif atlatılır

Amin inşallah canım. Aynen ne kadar korusakta kendimizi bir yere kadar malesef. Bende kendim için bir kac takviye sipariş ettim yarın ulaşacak elime artık bol vitamin kullanarak yemeye içmeye dikkat ederek hafif atlatırız insallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Canım çok geçmşş olsun umarım hafif atlatılır
Amin inşallah canım

Burdada test sayısını sinirlandirdilar ama özel hastaneler herkese yapıyor. Kötülesirsem özelde test yaptıracağım.
Cok gecmis olsun Kotulesmeyi bekleme imkanin varsa yaptır öğren hemen.
Aslinda test yaptirana kadar cocuklara esinin bakması, senin hepsinden uzak durman gerekir.

Günaydın kızlar. Saat 05:30 beri ayaktayiz çocuklarla kiz allahtan uyudu az önce oğlanın hala uyumaya niyeti yok. Tam 5 kez alt değiştik şu saate kadar Bugün kendimi biraz daha iyi hissediyorum bel ağrım hafifledi ama bugünde kulaklarım ve dizlerim ağrıyor. Soğuk algınlığı belirtilerimde var hapşurma burun akıntısı. Allahtan çocukların birseyi yok Dun anneannem ve dedem aradilar anneannem aglamakli oldu hem annemden hem benden oturu uzulme dedim insallah hafif atlatiriz. Oğlan oynuyor bende kanepeye uzandım çok uykum var. Yarin büyük gün test sonucum nasıl çıkacak çok merak ediyorum. Dun barbunya islatmistim bugun barbunya çorbası yapacağım. Eşim dün güveç atmıştı fırına yemeği arttı baya onuda isitir yanına pilav yaparım. Kıza dün çorba yaptığım için bugün akşam yemeğini püre şeklinde vereceğim. Bir gün çorba bir gün pure şeklinde gidiyoruz. Kızlar dün migrostan baya yüklü harcama yaptım pratik hazırlayabileceğim şeyler, vitamin takviyeleri ve kıza organik meyve sebze kavanozları sipariş ettim. Dun çok rahatsız olduğum için herhalde onumuzdeki günler hep öyle geçecek diye düşündüm kızıma hazır verebileceğim şeyler bulundurmak istedim evde. Böyle giderse gerek kalmayacak ama yinede bulunsun.

Günaydınlar

geçen hafta 1740 $ aldık.
bundan sonra elime para geçtikçe azar azar olsada $ alacağım.

oğlum hala ara ara ateşleniyor.
tekrar doktora götürdük, dişten olduğunu söyledi.
Yakında dişi çıkacak dedi.

10 gün olacak nerdeyse. ama hala diş çıkmadı.
Her diş için böyle olursa yandık.
Bir an önce çıksada rahatlasa oğlum.

Doğal bir diş jeli alabilirim.
mühendisinoğlu sayfasına bakacağım.
Yarım çay bardağı saf zeytinyağının içine 10 tane karanfil at buzdolabına koy canım diş etlerine mesaj yap

Bende benzer birşey yaşadım 6 aylıktı aralıklı 3 gün iniş çıkış ateşi oldu doktor dişi çıkıyor dedi . Çocuk 8 aylık yürüyecek oldu diş yok

Selam
30 Ağustos Zafer bayramımız kutlu olsun.
Başta cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimize Allah rahmet eylesin.

57 yıllık yaşama; 11 savaş, 24 madalya,7 nişan, 13 kitap,1ulke ve milyonlarca özgür insan...
Nurlar içinde uyu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…