Bugün ne aldin kaç tl harcadin

A Alya_sura88 annene geçmiş olsun virüs mü var geçmişi pek okuyamadım
Sağolasın :) Canım hoşgeldin evet aktif çalışıyorum dediği için test yapmışlar yoksa sadece öksürüğe test yapmıyorlar . Testi pozitif çıktı bizde eşimle temaslıyız diye karantinadayız. Bizde bir şey yok ama benim iki gündür başım ve boğazım ağrıyor.

Aman alya bakalım hayırlısı ne olacak

Sabah eşim ekmek ve süt aldı . Kahvaltı hazırladım bebeği doyurdum lor yaptım sütlaç yaptım dolapta . Mutfağı toparladım . Kavanoz mamalarını hazırladım bebeğe köfte yoğurdum. Bize dünden yaptırdığımız lahmacun var zaten hiç iştahım da yok yemesem de olur

Allahımmm senin kızı yerim bennnn
Bizde abi bebeği yeriz bitiririz
Bu etkinlik kitapları çok güzel geçen yıldan beri yapıyoruz hem eli alışsın hemde öğrensin
Kreşe göndericektik bu yıl yazdırmıştık iptal ettik
Evde elimizden geleni yapıcam bakalım

Dün marketten dönmüştük arkadaş eşimi aradı nasılsınız filan falan . Bebeği hava aldırdık geri hemen geldik dedi eşimde . Arkadaş diyor ki Cedric1003 Artukbeyde kahve içelim bebekte oyun alanı varmış herhalde orada oyun oynasın Biz çocuğu oraya götüyoruz hep dedi . eşim biz öyle yerlere götürmüyoruz çocuğu dedi Haberlere bakıyoruz virüs aldı başını gidiyor çok kötü dedi kapattı telefonu . Bu arkadaşla eşim aynı ortamda Çalışıyor. Zaten Tugay virüs kaynıyor biz nasıl kapmayacağız inanamıyorum. Eşim yine annesiyle konuşuyor dün düğün olayını annesi diyor ki öyle düğün olmadı ki dans edip oturdular 15 dk durduk zaten geçen haftalarda nasıl güzel düğünler oluyordu diyor biz bu kafayla virüsten filan kurtulamayız ben anladım . Az önce anneme bağıra bağıra eğer öyle ortamlara giderseniz çocuğu kucağınıza vermeyeceğim dedim . Zaten evden adım atmıyorlar o ayrı bir olay neyse . Bilerek yaptım eşime dedim ki ha 15 dk durdu düğünde ha 100 saat fark eder mi ? Virüs kapacak çocukla evine gideceğim ben hastalanırsam kim bakacak bize dedim . Eşimde sanane banane onun gittiği düğünden kaptığı virüsten dedi sonuçta bir kez daha düğüne vs bi gitsin asla vereceğim çocuğu söyledim bunu

Benim oğlum da büyüsün bende böyle şeyler almak İstiyorum

Sonuna kadar haklısın tuçe şunun şurasında izne gitmenize ne kadar kaldı ki zaten

Bile bile kendinizi riske atmak oluyor bu kayınvalidenin bencilliği yani

Hadi sana ya da eşine virüs gelse küçücük bebe ne yapar yaaaaa

Teyzemin kızı düğünü iptal etti . Anneannem kız evlenip gidince teyzeme yerleşecek birlikte yaşayacaklardı maddi manevi teyzeme destek olacaktı. O yüzden düğünün iptal olmasına üzüldüm . Eşimde sürekli neden iptal ettiler sessizce evlenseydiler seneye kaldı düğün diyip duruyordu 2 gündür sürekli aynı mevzuydu. Annesinin bu olayı teyzemin kızının düğün mevzusu birleşti şimdi konuşmuyorum onunla . Annene evde otur anne diyemiyorsun dedim ben kendi annem olsa ne laflar saymıştım dedim bana inanmadı. Bende annemi aradım bağıra bağıra tehdit ettim kadını . Birde bebek oyuncak arabasında oturuyordu eşim yanında annesiyle görüntülü konuşuyordu çocuk o ara düştü ona da sinirlendim hepsi birleşti . En büyük olay annesinin düğün düğün gezmedi eşimin uyarmaması .

Çok haklsın niye söyleyemiyor ooooooo benim eşim olsa söyler ve göndermez de valla
İşte sizin izne gitmeniz sıkıntı yoksa ne hali varsa görsün

Çok haklsın niye söyleyemiyor ooooooo benim eşim olsa söyler ve göndermez de valla
İşte sizin izne gitmeniz sıkıntı yoksa ne hali varsa görsün
Gözünü seveyim yA bi hayal etsene biz ondan virüs kapsak birde annemlere götürsek orada virüs olsa ne olacak ? Şimdi diyeceğiz ki markete bakkala gidilmiyor mu oradan da virüs kapılır . Belki biz Siirt’ten virüsü oraya götüreceğiz orası meçhul ama düğüne toplu alanlara gitmiyoruz en azından . Eşimde öyle kendi kendine benimle konuŞuyor ben hep konuşmuyorum inadım inattır

Evet orası çok doğru biz önlemimizi alalım olursak da artık yapacak birley yok
Ama kayınvalidenin ki bile bile lades oluyor

Eltim de nişana gitti eşine ve çocuğuna bulaştırdı iyi ki de diyorum o zaman görüşmemişiz yoksa benden de annmelere filan geçecekti

Rabbim geçirsekde hafif atlatmayı nasip eder inşallah

Ya aynen öyle . Bence bizim izinler haftaya filan kapanır gibime geliyor . Zaten tetikte bekleniyordu kapanacaktır .

O zaman kapanması daha mantıklı sanki ama bilemedim şimdi
Bir yanım öyle diyor bir yanımda yakında şehirler arası yollar filan kapanır yine annemler hiç gelemezler En azından görüşelim bir kez daha diyor . Bilmiyorum ki hayırlısı olsun diye dua ediyorum

Bir yanım öyle diyor bir yanımda yakında şehirler arası yollar filan kapanır yine annemler hiç gelemezler En azından görüşelim bir kez daha diyor . Bilmiyorum ki hayırlısı olsun diye dua ediyorum
Ya annenler gelsin diyeceğim ama hemen kaynana da damlar o yüzden diyemiyorum

Hayırlısı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…