Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizde orduevine gideriz sanırım kantinden almam gerekenler var köy yumurtası filan . Eşime derim biz gidiyoruz gelmek istersen elimize termosumuzu alıp bir su kenarına da gidebiliriz tabi önce benim barışmam lazım yada barışmadan mı gitsem

Ben uyardım beni dinlemedi şimdi pusuda bekliyorum bir kez daha gitsin izle gör

Süpürdüm sildim şimdi toz alıyorum WC ovacağım.Annemde peynir yaptı lor yaptı birazdan biraz salca kaldı onu kaynatacak.Canım mercimek köftesi istiyor mercimek koftesi yaparım belki yan komşuyada söylerim bahçede yeriz Oğlan babamla tarlaya gitti geldi içi yanmış dondurma yiyiyorBabamın peşinden ayrılmıyor dede nereye gitçez ne iş yapcZ soruyor babamda mecburen götürüyor yapıştığı için

Oğlan uyudu nihayet kızda uyudu kalkıp ortalığı toplamam lazım ama halsiz hissediyorum kendimi. Taze limonata yaptım naneli biraz sonra balkonda oturup içecegim biraz kafamı dinlerim. Sağlık bakanligindan gelmişler anneme ilaç vermişler. Insallah şifa olur. Daha bir kaç gün önce hayat eve sığar uygulamasinda bizim mahalle orta derecede riskli görünüyordu az önce baktım çok yüksek risk bolgesindesiniz yazıyor şimdi. Aylarca bosuna evde oturmuşuz.

Hazır ikisi de uyumuşken dinlenmene bak

Milletin rahatlığına pes el kadar bebeği çocuk oyun alanına mikrop yuvası resmen
Araba almakta yalan oldu artık araba fiyatları arttı faizler arttı
Bi araba 10 günde 20 bin zam yapti araçta 2016 micra yanı öyle üst segment bir araç degil

Selam kizlar, Zafer Bayramimiz kutlu olsun, basta Atamiz ve silah arkadaslari olmak uzere tum sehit ve gazilerimize minnettariz.
Esimle oglan market alisverisine gitti, 42$. Dolaplari bos tutmaya calisiyorum, annemler hayirlisiyla gelirse yer lazim. Bugun odalarini temizleyecegim.
Kizlar bu arada sizleri endiselendirmek istemem ama covid pcr testinin yanilma payi var, false negative orani yuzde 20 nin uzerinde, yani 5 pozitif hastadan en az bir tanesinde pozitif oldugu halde negatif cikabiliyor. Ben de yaptiriyorum cunku elimizde daha iyi bir secenek yok.

Takip ettiğim bir kadın var daha doğrusu tesadüf gördüm videosunu . Kadın pozitif aynı evde yaşadığı kocası negatif. Sonra adam yeniden test yaptırıyor pozitif

Son düzenleme:
Kahve içtikten sonra bebeğe köfte yoğurt teklif ettim ve reddedildim babasıyla oyuncak oynamaya gittiler . Bende kilerdeki erzak kutumu boşattım ve şok şok 3 hafta önce aldığım paketli arpa şehriyem ve eriştim güvelenmiş . Bulgur pirinç kuru fasulye filan hep buzdolabında artık yer yok ki dolaba makarna koyayım birkaç şey daha atmak zorunda kaldım içime hiç sinmedi . Eşimde at boşver dedi . 1 tane bile fazla birşey durmuyor evde ne yapayım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…