- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.115
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.201
Uzaya merdiven dayıyacakYa annenler gelsin diyeceğim ama hemen kaynana da damlar o yüzden diyemiyorum
Hayırlısı olsun bakalım
Ben uyardım beni dinlemedi şimdi pusuda bekliyorum bir kez daha gitsin izle gör
Al al sevindir kendini.Kendimizden başka kimseden fayda yokBu arada kendime çok güzel bir indirimden cüzdan buldum onu alacağım . Bebeğe de 2 tane ayakkabıpara harcamak bedava nasıl olsa harcamadık diye teşekkür eden yok malum
Bana gel bence senAl al sevindir kendini.Kendimizden başka kimseden fayda yok
Oğlan uyudu nihayet kızda uyudu kalkıp ortalığı toplamam lazım ama halsiz hissediyorum kendimi. Taze limonata yaptım naneli biraz sonra balkonda oturup içecegim biraz kafamı dinlerim. Sağlık bakanligindan gelmişler anneme ilaç vermişler. Insallah şifa olur. Daha bir kaç gün önce hayat eve sığar uygulamasinda bizim mahalle orta derecede riskli görünüyordu az önce baktım çok yüksek risk bolgesindesiniz yazıyor şimdi. Aylarca bosuna evde oturmuşuz.
Bencede sana gelsem iyi olacakBana gel bence sen
Milletin rahatlığına pes el kadar bebeği çocuk oyun alanınaDün marketten dönmüştük arkadaş eşimi aradı nasılsınız filan falan . Bebeği hava aldırdık geri hemen geldik dedi eşimde . Arkadaş diyor kiCedric1003 Artukbeyde kahve içelim bebekte oyun alanı varmış herhalde orada oyun oynasın Biz çocuğu oraya götüyoruz hep dedi . eşim biz öyle yerlere götürmüyoruz çocuğu dedi Haberlere bakıyoruz virüs aldı başını gidiyor çok kötü dedi kapattı telefonu . Bu arkadaşla eşim aynı ortamda Çalışıyor. Zaten Tugay virüs kaynıyor biz nasıl kapmayacağız inanamıyorum. Eşim yine annesiyle konuşuyor dün düğün olayını annesi diyor ki öyle düğün olmadı ki dans edip oturdular 15 dk durduk zaten geçen haftalarda nasıl güzel düğünler oluyordu diyor biz bu kafayla virüsten filan kurtulamayız ben anladım . Az önce anneme bağıra bağıra eğer öyle ortamlara giderseniz çocuğu kucağınıza vermeyeceğim dedim . Zaten evden adım atmıyorlar o ayrı bir olay neyse . Bilerek yaptım eşime dedim ki ha 15 dk durdu düğünde ha 100 saat fark eder mi ? Virüs kapacak çocukla evine gideceğim ben hastalanırsam kim bakacak bize dedim . Eşimde sanane banane onun gittiği düğünden kaptığı virüsten dedi sonuçta bir kez daha düğüne vs bi gitsin asla vereceğim çocuğu söyledim bunu
YooooBencede sana gelsem iyi olacakBarıştın herhalde kocanla onada tabak hazırlamıssın
Takip ettiğim bir kadın var daha doğrusu tesadüf gördüm videosunu . Kadın pozitif aynı evde yaşadığı kocası negatif. Sonra adam yeniden test yaptırıyor pozitifSelam kizlar, Zafer Bayramimiz kutlu olsun, basta Atamiz ve silah arkadaslari olmak uzere tum sehit ve gazilerimize minnettariz.
Esimle oglan market alisverisine gitti, 42$. Dolaplari bos tutmaya calisiyorum, annemler hayirlisiyla gelirse yer lazim. Bugun odalarini temizleyecegim.
Kizlar bu arada sizleri endiselendirmek istemem ama covid pcr testinin yanilma payi var, false negative orani yuzde 20 nin uzerinde, yani 5 pozitif hastadan en az bir tanesinde pozitif oldugu halde negatif cikabiliyor. Ben de yaptiriyorum cunku elimizde daha iyi bir secenek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?