Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Acikcasi hastahaneyi gordukten sonra disari cikmam
Kamuda tekrar esnek calismaya gecilmis ama kurumlar uygulamiyor bizimkide dahil. Etrafimda herkes olumsuz cevap verdi
Cuma aksami haatahaneye gittim pozitif vakalar tomografi vs icin bekliyordu. Testim negatif geldi ama kapmis olabilirim anlamadan gecirebilirim is yerinde herkese dagitabilirim bunlari soylesem abartma diyecekler yinede kotu polis olacagim
Yasak degil canindan can yanmadikca kimse anlamaz bulasi engellemek ciddiye almayani uyarmak dikkatli yasamak cok zor degil

Hükümet tedbir almadığı sürece mümkün değil azalmaz sayı. Kimseye anlatamazsin.
Yasaklar şart.

Geçmiş olsun Esila. Senin şikayetin ne.

Bas agrisi oksuruk ve sirt agrisi en belirgin olanlardi
Halsizlik istahsizlik ta var
Hala hastayim

Kızlar aşure dağıtılır değil mi.
Yani ben yapıp dağıtıyorum .
Bazen görüyorum yapıp kendiler yiyor, karşıdakiler de Allah kabul etsin diyor.
Kendin yapıp kendin yediğin zaman tatlı niyetine geçer o.
Kurbanı kesip eti dondurucuya olduğu gibi koymaktan farkı yoktur bence.

Bu arada isim vermek istemiyorum ama vakfın biri 11 ton eti fakirlere dağıtacağız diye toplamış ve sucuk yaptırıp satarken yakalanmış.
Aynı şekilde Bitlis milletvekilinin de oteli'nde yardım etleri yakalanmış.
Burada kaynak veremiyorum fakat Google'dan bakabilirsiniz. Ayıp yazık günah.
Et yiyebilmek için sadece kurban bayramını bekleyen insanlarımız var.
Çok şükür gözümün görmediği hiçbir yere yardım etmiyorum.
İnsani yardım kuruluşları falan inanmaz oldum artık

Araba alacaklara malesef kötü bir haberim var. Fiyatlar yükselmiş , dün gece gelen bazı vergilerden dolayi

Bizim arabaya 27 bin zam gelmisti
Bu sabah baktim toyota listeyi cekmis
Hayir baska markada listeye girsek yanmistik simdi agliyorduk

Kredi faizlerine baktın mı uçmuş.
Düşükken bizde kredi çektik biraz, ara ödeme falan yapmayı düşünmüyorum artık. Birikime atacağım

ara odeme hic dusunmedim ilk 1yil odemek mantikli benim sartlarim ona musait degil butce fazlami altina ceviririm kredide biter elbet saglik olsun
Kredi faizleri nolduki ben 0.92den cektim

Alya canım nasılsın annecin nasıl
Daha iyi canım inş öksürüğü artmaz dün biraz artmıştı. Ama benim de iki gündür baş ağrım ve boğaz ağrım başladı.
Tuçe ya lütfen kafanı rahat tut. Allah görüyor senin tek başına bebek büyüttüğünü. Benimde aklım sende ve senin gibi bebek bakanlarda kalmaya başladı. Ablamın da 50 günlük bebeği var . Allah virüsten uzak tutsun herkesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…