Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Doğum günü kutlu olsun, güle güle kullansın,
Dolap da hallolur inşallah

Iyi akşamlar kizlar. Yemek yedik kızı uyuttum şimdide oğlanı uyutmaya çalışıyorum ama hic niyeti yok. Eşim çok hasta bugün. Beli ve boğazı ağrıyor. Ağrı kesici aldı uyuyor. Hastayım test yaptırmaya gidelim dediğimde beni ciddiye almadi şimdi aynı ağrılar ondada var. Üzülüyorum yinede inşallah bir an önce kalkar bu musibet üzerimizden.

Ailem geldi, sürpriz yapıp yegenimi de getirmişler.Cok fazla mutlu oldum. babam yarın donucek, annem ve yeğenimde bir hafta benimle.
Milli eğitim yetkiyi okullara bıraktı diye bizim okulda işler ters işleyecek belli.Guya dönüşümlü çalışma da gelmişti,eşimin kurum sessizlikte.Bu kadar erken izne ayrilacagimi dusunememistim

Ay yazmışsın okumadım şimdi gördüm şekerim gözün Aydın kızın yemek yiyor mu

Benim yeğenimde gelmek istemiş cok yeni gitmişlerdi az büyük olsaydi gelirdi ne güzel seninde gözün aydın canım onlar gidince bi boşluğa düşüyo insan

Aferin kızımaFoto at yapınca bir altin fotosu birde kışlık hazırlık fotoları favorilerim arasındaBizim salca işide bitti çok şükürAllah hepimize saglıkla yemeği nasip etsin inş

Aferin kızımaFoto at yapınca bir altin fotosu birde kışlık hazırlık fotoları favorilerim arasındaBizim salca işide bitti çok şükürAllah hepimize saglıkla yemeği nasip etsin inş
amiiin canim ben salçayı burda yapan birinden alicam artuk babanem 500 kilo domates almış salça yapıyomuş 5 10 kavanoz göndereydin dedim bende milletten sos salca istiyom

artik son çare sen
gidersin canım yoksa psikolojik olarak baya yıprandın ben annem de kalıcam diye konuş kayınvaliden sürekli geziyo nasılsa engel olmayak biz dersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…