- 7 Ocak 2018
- 27.583
- 80.064
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.241
Dolap nolduSelam kızlar bu hafta küçük kızımın doğumgünün yapacaktım
Büyük ablam hamile olduğunu öğrendi ardından da kimyasal gebelik
Yapmaktan vazgeçtim ama yine de ablamın biri kıza kıyafet diğeri küçük k bisiklet almış❤❤❤❤
Perşembe günü götürdüler daha haber yokDolap noldu
Doğum günü kutlu olsun, güle güle kullansın,Selam kızlar bu hafta küçük kızımın doğumgünün yapacaktım
Büyük ablam hamile olduğunu öğrendi ardından da kimyasal gebelik
Yapmaktan vazgeçtim ama yine de ablamın biri kıza kıyafet diğeri küçük k bisiklet almış❤❤❤❤
Geldiler ilaçlamayaTedbirden bir şey olmaz Tuce arayın ilaclasinlar apartmanı valla artık her yerde aman sizde çok dikkat edin.
Teşekkür ederim canımDoğum günü kutlu olsun, güle güle kullansın,
Dolap da hallolur inşallah
Belki de kapanmaz ya..Ama kapanırsa da muhakkak ki hayırlısı budur Tuce.Hakkimizda en güzeli neyse o olsun inşallahHaber geldi yarından sonra izinler kapanıyormuş
Annenler geldi miBelki de kapanmaz ya..Ama kapanırsa da muhakkak ki hayırlısı budur Tuce.Hakkimizda en güzeli neyse o olsun inşallah
Ay yazmışsın okumadım şimdi gördüm şekerim gözün AydınAilem geldi, sürpriz yapıp yegenimi de getirmişler.Cok fazla mutlu oldum. ♥ babam yarın donucek, annem ve yeğenimde bir hafta benimle.
Milli eğitim yetkiyi okullara bıraktı diye bizim okulda işler ters işleyecek belli.Guya dönüşümlü çalışma da gelmişti,eşimin kurum sessizlikte.Bu kadar erken izne ayrilacagimi dusunememistim
Benim yeğenimde gelmek istemiş cok yeni gitmişlerdi az büyük olsaydi gelirdi ne güzel seninde gözün aydın canım onlar gidince bi boşluğa düşüyo insanAilem geldi, sürpriz yapıp yegenimi de getirmişler.Cok fazla mutlu oldum.babam yarın donucek, annem ve yeğenimde bir hafta benimle.
Milli eğitim yetkiyi okullara bıraktı diye bizim okulda işler ters işleyecek belli.Guya dönüşümlü çalışma da gelmişti,eşimin kurum sessizlikte.Bu kadar erken izne ayrilacagimi dusunememistim
aaaa ben şokHaber geldi yarından sonra izinler kapanıyormuş
Aferin kızımaokyonus ca nıııım anamla yarın başlıyoz 20 kilo domates aldik biber getirdi annem onla yarın sos yapıcaz kavanoz felan aldik domatesi de kilosunu 1 liradan verdi adam
domates kurusu yapıyoruz birazda
yeşil kıl biberleri kızartma yaparim diye koydum biraz daha
amiiin canim ben salçayı burda yapan birinden alicam artuk babanem 500 kilo domates almış salça yapıyomuş 5 10 kavanoz göndereydin dedim bende milletten sos salca istiyomAferin kızımaFoto at yapınca bir altin fotosu birde kışlık hazırlık fotoları favorilerim arasında Bizim salca işide bitti çok şükür Allah hepimize saglıkla yemeği nasip etsin inş
Belliydi bakalım izin ayarlanacak şubeden herkes gitti önce biz gidecektik okulları açılacak diye gittiler okulların açıldığı da yok bence . Sona kalan dona kalır olmasın artık 1.5 yıldır izin yüzü görmedik . Bayramda da kaça kaça neyseaaaa ben şok
artik son çare sen
Belliydi bakalım izin ayarlanacak şubeden herkes gitti önce biz gidecektik okulları açılacak diye gittiler okulların açıldığı da yok bence . Sona kalan dona kalır olmasın artık 1.5 yıldır izin yüzü görmedik . Bayramda da kaça kaça neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?