- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.114
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.281
Ya 1. Dalga martta başladı haziranda azaldı ya Zeyno 2. Dalga sene sonuna ancak yavaşlar gibime geliyor . Bizim izinleri o zamana dek açmazlar geçen sene 20 gün iznimiz yandı 5 gün de babalık iznimiz yandı . Bu sene 30 gün izin olduğu gibi duruyor o yanmasın bari diyoruz . Bence şimdi gittik gittik gidemezsek okullar açılacak virüs daha fazla artacak çocuklar kendilerini nasıl koruyacaklar koca koca insanlar yapamazken . Böyle olunca hiç nefes alamayacağız bilmiyorumYedik içtik şiştik
Güzel bir aksam geçirdim komşumla konuştuk güldük ağladık iyi geldi
Fasulyeleri soldurdum sabah domatesini biberini koyup buzluğa atarım
tuce_tuce kv düğün düğün gezerken belkide izinlerin kapanması hayırlı olmuştur bana öyle geldi
@strawberry_cake moralini yüksek tut beslenmenize dikkat edin umarım kolay atlatırsınız orada kalma fikrini de rafa kaldırın esin kimsenin özel şoförlüğünü yapmasın
Olur canım 1000 cc de olur ama küçüğü açıp 2 günde tuketiyorum güzel oluyorZeyno sana yazacaktım tam sos için tarifin var mı birde benim böyle küçük kavanozum yok500 cc ye koysam bozulur mu hemen
haklisin canım ama yinede önce sağlıkYa 1. Dalga martta başladı haziranda azaldı ya Zeyno 2. Dalga sene sonuna ancak yavaşlar gibime geliyor . Bizim izinleri o zamana dek açmazlar geçen sene 20 gün iznimiz yandı 5 gün de babalık iznimiz yandı . Bu sene 30 gün izin olduğu gibi duruyor o yanmasın bari diyoruz . Bence şimdi gittik gittik gidemezsek okullar açılacak virüs daha fazla artacak çocuklar kendilerini nasıl koruyacaklar koca koca insanlar yapamazken . Böyle olunca hiç nefes alamayacağız bilmiyorumhayırlısı birkaç güne belli olur zaten
Yok nerde hersey belirsizsizin durumlar belli oldu mu
Bakalım ya izne gitmeyi talep edeceğiz büyük ihtimalle kabul olacaktır . Belirli sebebler var çünkü kabul görmesi için. Eğer olursa gideriz zaten orada da karantina başlar . 16 gün olmuş oluyor hafta sonları ile denk geliyor 7 gün kv de kalırım 8 gün annemde . 1 günde önce döneriz haftalık alışveriş ev düzeni eşimin dinlenip işe başlaması filan .haklisin canım ama yinede önce sağlık
Bu salgın sonsuza dek sürmeyecek ya ne yolunda gitti ki alıştık artık biran evvel 2020 yılının bitmesini istiyorum 2021 bizlere hep mutlu haberler versin inşallah
Günaydın canım nasıl oldun annen nasıl?Herkese günaydınlar
Yok haber
GünaydınBak annesi geldi gözleri parlıyor
Günaydın canımcım, biraz öksürük ve baş ağrısı var genel durumu çok şükür iyi. Teşekkür ederim ilgine.Günaydın canım nasıl oldun annen nasıl?
Baş ağrısı ve öksürük var ilerlemez umarım. Genel durumu iyi teşekkür ederim ilgine canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?