Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ya 1. Dalga martta başladı haziranda azaldı ya Zeyno 2. Dalga sene sonuna ancak yavaşlar gibime geliyor . Bizim izinleri o zamana dek açmazlar geçen sene 20 gün iznimiz yandı 5 gün de babalık iznimiz yandı . Bu sene 30 gün izin olduğu gibi duruyor o yanmasın bari diyoruz . Bence şimdi gittik gittik gidemezsek okullar açılacak virüs daha fazla artacak çocuklar kendilerini nasıl koruyacaklar koca koca insanlar yapamazken . Böyle olunca hiç nefes alamayacağız bilmiyorum hayırlısı birkaç güne belli olur zaten

Zeyno sana yazacaktım tam sos için tarifin var mı birde benim böyle küçük kavanozum yok 500 cc ye koysam bozulur mu hemen
Olur canım 1000 cc de olur ama küçüğü açıp 2 günde tuketiyorum güzel oluyor

2.5 kg kırmızı biber
2 br üzüm sirkesi
1 br zeytinyağı
1 baş dövülmüş sarımsak
1 bağ maydanoz
1 tatlı ks tuz

Biberleri küp küp doğrayıp 2 br sirke ile biraz pişir
Sonra sarımsağı ekle 5 dk öyle pişsin
Zeytinyagi tuzu ekle birazda onlarla pişsin
En son maydanozu ekle 2 dk daha pissin sıcak sıcak kavanozla .

haklisin canım ama yinede önce sağlık
Bu salgın sonsuza dek sürmeyecek ya ne yolunda gitti ki alıştık artık biran evvel 2020 yılının bitmesini istiyorum 2021 bizlere hep mutlu haberler versin inşallah

haklisin canım ama yinede önce sağlık
Bu salgın sonsuza dek sürmeyecek ya ne yolunda gitti ki alıştık artık biran evvel 2020 yılının bitmesini istiyorum 2021 bizlere hep mutlu haberler versin inşallah
Bakalım ya izne gitmeyi talep edeceğiz büyük ihtimalle kabul olacaktır . Belirli sebebler var çünkü kabul görmesi için. Eğer olursa gideriz zaten orada da karantina başlar . 16 gün olmuş oluyor hafta sonları ile denk geliyor 7 gün kv de kalırım 8 gün annemde . 1 günde önce döneriz haftalık alışveriş ev düzeni eşimin dinlenip işe başlaması filan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…