Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Hiç şaşırmadım tuce

artik son çare sen
gidersin canım yoksa psikolojik olarak baya yıprandın ben annem de kalıcam diye konuş kayınvaliden sürekli geziyo nasılsa engel olmayak biz dersin
Fıldır fıldır gezenlere hakkım haram olsun diyip geziyorum

Ablana üzüldüm canım geçmiş olsun, hayırlısı böyle imiş demek ki. İnşallah yakın zamanda tekrar hamile kalır çocuk istiyorsa tabi :)

Miniğin gözlerinden öpüyorum iyi ki doğdu

Yedik içtik şiştik
Güzel bir aksam geçirdim komşumla konuştuk güldük ağladık iyi geldi
Fasulyeleri soldurdum sabah domatesini biberini koyup buzluğa atarım

tuce_tuce kv düğün düğün gezerken belkide izinlerin kapanması hayırlı olmuştur bana öyle geldi

strawberry_cake moralini yüksek tut beslenmenize dikkat edin umarım kolay atlatırsınız orada kalma fikrini de rafa kaldırın esin kimsenin özel şoförlüğünü yapmasın

Scss94 yahu nasıl çabuk eriyorsun 61 olmuşsun
Benden gitmiyor
canım en son 15.30 da bi kase bamya çorbası içtim ve bidaha hiç bişey yemedim bide egzersiz yapıp üstüne akşam yürüdüm en geç 16.30 da yiyorum ve asla şekerli bişi yiyip içmedim 1 ay olacak bu hafta veremem galiba tartılmıycam zaten reglden sonra inş 60 dan düşerim aciyip kafaya koydum kııız

tuce_tuce valla gidemezseniz kendim gidememiş gibi çok üzülücem yaaa
Az önce eşimi telefonunda emrin resmini gördüm 1 eylülde kapanmış oluyor izin önemli sebebler hariç kapalı . Ama şube müdürü bir şekilde ayarlar artık sadece biz kaldık gitmeyen . Birde biz iyilik olsun diye sıramızı şubedekilere vermiştik çocukları okula başlayacak diye

İnş iyi niyetinizin karşılığını alırsınız canım

Bende saat 17.00 de bir kase domates çorbası içtim o kadar
Açlık çok zor
Darısı başıma inş benim kilo kitlendi gitmiyor
Yalnız şunu farkettim göbeğim inceldi sanki ya da bana öyle geliyor olabilir

İnş iyi niyetinizin karşılığını alırsınız canım
Valla dua etmiştim acaba o dua mı kabul oldu bilemedim ki geçen sefer de ağzımızın tadı bozulacaksa izne gitmeyelim demiştim gidememiştik annem diyor ki kv hakkında konuşma bak sen oradan virüsü buraya taşırsın ayrıca sokakta gezen değil evde oturan kapıyor bu nasıl iş anlamadım ama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…