- Konu Sahibi pure hazel
-
- #75.261
Hiç şaşırmadım tuce
Belliydi bakalım izin ayarlanacak şubeden herkes gitti önce biz gidecektik okulları açılacak diye gittiler okulların açıldığı da yok bence . Sona kalan dona kalır olmasın artık 1.5 yıldır izin yüzü görmedik . Bayramda da kaça kaça neyse
Oğlun beslenirbide annem resmen ineğin bi bacağını getirmişonu doğradık kıyma çektik birazda iyi oldu valla
Fıldır fıldır gezenlere hakkım haram olsun diyip geziyorumartik son çare sen
gidersin canım yoksa psikolojik olarak baya yıprandınben annem de kalıcam diye konuş kayınvaliden sürekli geziyo nasılsa engel olmayak biz dersin
BakalımHiç şaşırmadım tuce
sizin durumlar belli oldu muOğlun beslenirAnalar can
Selam kızlar bu hafta küçük kızımın doğumgünün yapacaktım
Büyük ablam hamile olduğunu öğrendi ardından da kimyasal gebelik
Yapmaktan vazgeçtim ama yine de ablamın biri kıza kıyafet diğeri küçük k bisiklet almış❤❤❤❤
Ay çocuk oyuncağına çevirdiler resmen bir açıp bir kapatıyorlar insanlar plan yapıyor yazık değil miHaber geldi yarından sonra izinler kapanıyormuş
canım en son 15.30 da bi kase bamya çorbası içtim ve bidaha hiç bişey yemedim bide egzersiz yapıp üstüne akşam yürüdüm en geç 16.30 da yiyorum ve asla şekerli bişi yiyip içmedim 1 ay olacak bu hafta veremem galiba tartılmıycam zaten reglden sonra inş 60 dan düşerim aciyip kafaya koydum kııız
Zeyno sana yazacaktım tam sos için tarifin var mı birde benim böyle küçük kavanozum yokEki Görüntüle 2682937 kahvaltılık soslarım
Az önce eşimi telefonunda emrin resmini gördüm 1 eylülde kapanmış oluyor izin
Düğün düğün gezenler sayesinde şekerimAy çocuk oyuncağına çevirdiler resmen bir açıp bir kapatıyorlar insanlar plan yapıyor yazık değil mi
Bi salın beni artık deseydin
İnş iyi niyetinizin karşılığını alırsınız canımAz önce eşimi telefonunda emrin resmini gördüm 1 eylülde kapanmış oluyor izinönemli sebebler hariç kapalı . Ama şube müdürü bir şekilde ayarlar artık sadece biz kaldık gitmeyen . Birde biz iyilik olsun diye sıramızı şubedekilere vermiştik çocukları okula başlayacak diye
Bende saat 17.00 de bir kase domates çorbası içtim o kadarcanım en son 15.30 da bi kase bamya çorbası içtim ve bidaha hiç bişey yemedim bide egzersiz yapıp üstüne akşam yürüdüm en geç 16.30 da yiyorum ve asla şekerli bişi yiyip içmedim 1 ay olacak bu hafta veremem galiba tartılmıycam zaten reglden sonra inş 60 dan düşerim aciyip kafaya koydum kııız
Valla dua etmiştim acaba o dua mı kabul oldu bilemedim kiİnş iyi niyetinizin karşılığını alırsınız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?