Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ablana üzüldüm canım geçmiş olsun, hayırlısı böyle imiş demek ki. İnşallah yakın zamanda tekrar hamile kalır çocuk istiyorsa tabi :)

Miniğin gözlerinden öpüyorum iyi ki doğdu
Bi tane oğlu var canım 11 yaşında 2 senwdir tekrardan düşünüyor 3 tane düşük oldu bakalım hayırlısını nasip eder inşallah rabbim

Çok teşekkür ederim canım

Günaydın kızlar

Kızımın aşısı vardı yaptırdık geldik annemdeyiz daha eve geçemedik
Buzdolabımdan haber yok daha biraz önce aradım bayağı söylendim bakalım işe yarayacak mu

Eve de geçemiyorum hava çok sıcak kızın yoğurdu sütü filan hemen bozulur

Selam millet.
Gece çok geç geldik ve yattık.
Sabah bı kalktım sekiz buçuk. Kahvaltı hazirlayamadim. Eşime ekmek arası yaptim gönderdim. Çocukları doyurdum,kendim atıştırdım. Kabak yemeği pisirdim.
Aksamm yapmıştık mangalda közleme salata. En sevdigim salatadir kendileri. Biraz da bugüne kaldı. Dökmedim getirdim.

Bugün görümceme gideceğiz oğlanla. Memleketten geldiler 14 gün geçti içim rahat gidebilirim :)

sabah bi kalktım sular kesilmiş, iski ‘nin sitesine baktım akşam 5e kadar yokmuş.

Yine de kahvaltı hazırladım tabi. Bir de kek attım fırına giderken götürmek için.

Bugünkü harcamam yol parası olur giderken taksiyle giderim minibüse binmek istemiyorum

Geçmişi hızlı okudum.
Kızlar birinci dalga bitmedi . Eğer vakalar sifirlansaydi biter ,şuan ikinci dalgadayiz denilirdi.
Ayrıca Mansur Yavaş yazmış sayılar gerçekleri yansıtmıyor , tüm belediye başkanları sayıları hergun yazsın ve bakanligin verdiği sayılarla karşılaştıralım diye.
Ayrıca rehavete kapilmayalim. Dikkatli olursak hasta olmayız inşallah.
Kalabalığa girmeyelim. Üç kurala dikkat edelim ve sağlıklı beslenelim. Gerisini Allah a bırakalım çünkü elimizden başka birşey gelmiyor. Mesala babam diyabet fakat kalabalıkta geziyor pek dikkat etmiyor. Defalarca uyarıyoruz. Artık yapacak birşey kalmadı. Sıkı tedbirler alınmadıkça hükümet tarafından ,böyle devam eder gidişat daha da kötü olabilir.

Biz insanların çok takıldığı mekanlarda n uzak duruyoruz.
Okulda ve işyerinde dikkatliyiz.
Ben yürüyerek gidip geliyorum çok yakın. Eşim arabayla.
(Bu arada eşimin arkadaşı yaklaşık 400 bine araba aldı,arabayı evde bırakıp işe toplu taşıma ile geliyormuş ) yazmadan gecemedim.

Çok haklısın pure
Arabayı kapıya süs diye mi almış acaba
Böyle bir zamanda kullanmayacaksa o araba ne işe yarar allah akıl fikir versin

Teşekkürler hepinize Hoşbuldum bekarım izmirliyim kısmen çalışıyorum
Birikim yapmaya çalışıyorum topik vardı ama sirkülasyon olmayınca olmuyor. Motive olup parayı idare etmekte zorlanıyorum bazen gerekli gereksiz çok harcama yapıyorum deftere dökünce fark ettim... O yüzden sizinle birikim yapmak ve takip etmek daha kolay olur diye düşünüyorum..
Hoşgeldin tatlım
Merhaba hoşgeldin.
Tanışalım mı
Çalışıyor musun evli misin bebiş var mı...

hoşgeldin

Selamlar
kızları babanneye yolladım sabah.
sildim süpürdüm. Ütü yaptım. Kıymalı yaprak sarması yaptım. Bir de mercimek corbası bu akşam için ocağa koydum. Duş aldım şimdi dünden kalan patates salatasını yiyorum. Kızların uyku saati. Sonra almaya gideceğim.
eylül maaşı ile sanırım robot süpürge alacağım. Ciddi araştırmalardayım bu ara.

Oh maşallah sabahtan her işimi bitirmeyi bende çok seviyorum çok bereketli ve verimli gün oluyor böyle.

Bu yazdıklarına kelimesi kelimesine katılıyorum

Sabah annemlerle konuştum bulaşık makinası boşalttım bebeğe çorba pişirdim akşam için kavanoz maması hazırladım. o ara bebeğe az kahvaltı yaptırdım . 3 makina çamaşır yıkandı pike takımı değişti. Evi süpürdüm sildim. Kahvaltıyı az yaptığı için ara öğün yaptım yoğurtla yedirdim vitaminlerini içti . Emzirdim uyuyor bende yanına biraz uzandım . Akşama pirinç pilavı kuru fasulye yoğurt salata sütlaç var menümde

Menü saglam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…