- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.061
Benimde sorduğum soru bu işte tüm belirtiler ortadan kalksa bile pozitif olma olayı var . Ayrıca hiç belirti vermeyip ortada pozitif dolaşıp kendinin bile haberi olmayanlar varMerhabalar uzun zamandır takip ediyorum okuyunca yazmak istedim görümcem yakalandı ve karantina sı bitmesine rağmen hala pozitif yani 14 gün bitti tekrar test yaptılar ki bütün belirtileri ortadan kalkmıştı iyileşti gözüyle bakıyorduk ama test pozitif ve tekrar karantinaya girdi
Devlet bu kadar hasta var hepsine birer test yaptım bir kez daha yaparsam işin içinden çıkamam nasıl olsa herkes hasta olacak bu işin altından nasıl kalkarım diyor herhaldeTünaydın herkesean itibariyle bildiriyorum sabah 9.30da aradılar bugün resmi olarak karantinamizin 11.günü olmasına rağmen bittiğini söylediler.tekrar test yaptırmak istiyoruz dedim.test tekrarı yok malesef dediler.Eger bir rahatsizliginiz olursa ambulansi arayin,gecmis olsun deyip kapattilar.hastaliga yakalanmamizin 16.günundeyiz bu arada.
Biz perşembe günü gidip özelde ücretli test yaptıracağız bu arada.daha 1 hafta evden çıkmayacağız test yaptırmaya gitmek dışında.
Bu arada dün haftalık alisverisverisimizi migros sanaldan yaptık 316 tl tuttu içinde et tavuk balık yok.sadece 1 tane sucuk var elle tutulur.10 kg de sosluk domates sipariş verdik sanaldan 1.59 kg fiyatı.
Bugün evi sil supur yapip domateslere girişeceğiz.Aksam yemeginede eve balık söylecek eşim.
Haftaya dezenfektan ekibi çağırıp evi dezenfekte ettireceğiz,profösyonel koltuk yikama cagirip koltukları yıkayacağız,bende camları silip tülleri yıkacağım,halıları ve alt storlari da yıkamaya göndereceğiz.Hem kış temizliği hem virüs temizliğini yapmış olacağız.
Herkese ilaç vermiyorlar demekİlaç kullanılmadan atlatilabiliyor mu.
Valla zeynooo bence hiç kendileri yemeyeceklerBugün ki harcama 60 tl süt
Tuce senin isyanlarına bayılıyorum ya çok tatlısınÇok sinir oluyorum varya dilekçe ne zaman kabul edilecek veya edilmeyecek acaba ? Bebeğin yoğurdu bitmek üzere sırf gideceğiz diye mayalamıyorum sebzelikte az kalan şeyler var gitmeyeceksek alsam mesela ? Çamaşır yıkasam mı cumayı mı beklesem bu ne saçma iş böyle yA. Eşimde dünyayı kurtarıyor sanki çalış çalış beni sinir etti .
Hahhaha eşimde aynısını diyorTuce senin isyanlarına bayılıyorum ya çok tatlısın
Canım 1 eylül doğumlu kızım 3200 50 cm doğduGünaydın kızlar
Karnıyarık ve közlemelik patlıcanlar fırına gitti
1 tepside biber közletiyorum karnıyarık harcıyla dolduruyorum içini çok güzel oluyor
20 kilo süt sipariş ettik eşim almaya gitti
Peynir yoğurt ve cocuklara içmelik
Evi toparladım kızımı yıkadım uyudu
Yeşil mercimek çorbası pilav var yanına köfte kızartırım salata ayran yeter
Bugün fırından geleceklerle ve peynirle uğraşırım
tuce_tuce kızımı da zorla yediriyorum
Ne zaman gönlüyle yiyecek çok merak ediyorum
Kmsl Hnd kızlarımız aynı ay doğumlu
Hala 10 kilo boyumuz 86 cm
2900 doğdu boyu 45 cm di miniğin
Dünden çorbam var ne yemek yapsam diyordum annem aradı dolma yapmış kızım gidip alacak yanına bir cacık menümde de tamamlandı
Ahahahhha ben dün izlerken uyuyakalmışım be vardı kiBizim menuyu masterchef belirledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?