- 11 Mart 2013
- 33.743
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.114
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.041
Ay narin benimde ev öyle şuan o mis kokuyu çok seviyorum. Bir tek mutfak kaldı . Yarın gündüz perdesini yıkar camı silerim birde kapıları. Gece de bebek uyuyunca dolapları boşaltıp temizler yerleştiririm . Tüm iş bitmiş olur evde cuma halıları yıkamaya yollarım tamamdırBen bittiğim şu an
Çok yoruldum bugün
Ama ev mis gibi koktu perdelerde tertemiz kokuyor bu koku beni mutlu ediyor
Kıza şampuan hariç başka harcama olmadı bugün çok şükür
İzne gitmezsek diziye başlamak istiyorum yA heveslendim uzun zamandır böyle sakin sakin birşey izlemedimoohh mis gibi olmuştur
Benimde mutfak kaldı biliyor musunAy narin benimde ev öyle şuan o mis kokuyu çok seviyorum. Bir tek mutfak kaldı . Yarın gündüz perdesini yıkar camı silerim birde kapıları. Gece de bebek uyuyunca dolapları boşaltıp temizler yerleştiririm . Tüm iş bitmiş olur evde cuma halıları yıkamaya yollarım tamamdır
ne tür dizi seviyosun ben korkunçlu virüslü hastalıklı distopik şeyler izlemeyi çok severimİzne gitmezsek diziye başlamak istiyorum yA heveslendim uzun zamandır böyle sakin sakin birşey izlemedim
Evet değil ben istediğim an makinaya atabilmeliyimBenimde mutfak kaldı biliyor musun
Bende cuma günü halılarımı vericem koltuklarımı yıkatıcam birde güneşlik stor perdelerimi vericem
Mutfak perdem zebra benim çok pişmanım öyle yaptırdığım için hiç kullanışlı değil
Oğlunun kime çektiği belline tür dizi seviyosun ben korkunçlu virüslü hastalıklı distopik şeyler izlemeyi çok severim
Ayyyy ben asla izleyemem öyle şeyler hemen rüyamda naklen yayınne tür dizi seviyosun ben korkunçlu virüslü hastalıklı distopik şeyler izlemeyi çok severim
Oğlunun kime çektiği bellibende entrika severim bu arada MÜGE anlıda yaşlı bi teyze arıyorlar onu merak ediyorum geçen gece yatak odasını temizlerken bebek uyuyunca izledim biraz çok fenaydı. İzlemek istiyorum ama çocuk duymasın diye izleyemiyorum da
Ayyyy ben asla izleyemem öyle şeyler hemen rüyamda naklen yayın
Ahlaki olarak çok kötü bir konubende aynı sebepten bırakmıştım mugeyi valla gece özet izliyorum arada bende o teyzeyi baştan izlemem lazim az izledim de midem kalkti valla ya
Merhabalar uzun zamandır takip ediyorum okuyunca yazmak istedim görümcem yakalandı ve karantina sı bitmesine rağmen hala pozitif yani 14 gün bitti tekrar test yaptılar ki bütün belirtileri ortadan kalkmıştı iyileşti gözüyle bakıyorduk ama test pozitif ve tekrar karantinaya girdiBende şunu çözemiyorum karantina süreci bitti diye hasta iyileşmiş mi oluyor yani ? Hala test pozitifse o zaman ne olacak? @Cankusunannesi sen tecrübelisin
Annemin karantinası bitti test yapmıyorlarmışMerhabalar uzun zamandır takip ediyorum okuyunca yazmak istedim görümcem yakalandı ve karantina sı bitmesine rağmen hala pozitif yani 14 gün bitti tekrar test yaptılar ki bütün belirtileri ortadan kalkmıştı iyileşti gözüyle bakıyorduk ama test pozitif ve tekrar karantinaya girdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?