Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben bittiğim şu an
Çok yoruldum bugün
Ama ev mis gibi koktu perdelerde tertemiz kokuyor bu koku beni mutlu ediyor
Kıza şampuan hariç başka harcama olmadı bugün çok şükür
Ay narin benimde ev öyle şuan o mis kokuyu çok seviyorum. Bir tek mutfak kaldı . Yarın gündüz perdesini yıkar camı silerim birde kapıları. Gece de bebek uyuyunca dolapları boşaltıp temizler yerleştiririm . Tüm iş bitmiş olur evde cuma halıları yıkamaya yollarım tamamdır

Benimde mutfak kaldı biliyor musun
Bende cuma günü halılarımı vericem koltuklarımı yıkatıcam birde güneşlik stor perdelerimi vericem
Mutfak perdem zebra benim çok pişmanım öyle yaptırdığım için hiç kullanışlı değil

Evet değil ben istediğim an makinaya atabilmeliyim

ne tür dizi seviyosun ben korkunçlu virüslü hastalıklı distopik şeyler izlemeyi çok severim
Oğlunun kime çektiği belli bende entrika severim bu arada MÜGE anlıda yaşlı bi teyze arıyorlar onu merak ediyorum geçen gece yatak odasını temizlerken bebek uyuyunca izledim biraz çok fenaydı. İzlemek istiyorum ama çocuk duymasın diye izleyemiyorum da

bende aynı sebepten bırakmıştım mugeyi valla gece özet izliyorum arada bende o teyzeyi baştan izlemem lazim az izledim de midem kalkti valla ya

Neler olmuş boyle kızlar tuce ucuz atlatmissin

Ben pertim duşumu aldım yatmadan bir bakayım dedim
Bugün ev temizledim alışverişe gittim
300 tl uçtu gitti
100 tane biber 40 tane patlıcan dizdim ipe dolmalık kuruyacak
23 tane domates konservesi yaptım
Karnıyarık ve patlıcan közleme yarına kaldı
Birazda lahmacun için domates biber bütün atacağım

Anaokulları ve 1. Sınıflardan başlayıp okullar açılacakmış

Oğlum seneye 1. Sınıf bu sene anasınıfına gitmeden 1. Sınıfa baslarsa sıkıntı yasamaz mı

Bu ortamda nasıl göndereyim gitse bi türlü gitmese bi türlü

Bende şunu çözemiyorum karantina süreci bitti diye hasta iyileşmiş mi oluyor yani ? Hala test pozitifse o zaman ne olacak? @Cankusunannesi sen tecrübelisin
Merhabalar uzun zamandır takip ediyorum okuyunca yazmak istedim görümcem yakalandı ve karantina sı bitmesine rağmen hala pozitif yani 14 gün bitti tekrar test yaptılar ki bütün belirtileri ortadan kalkmıştı iyileşti gözüyle bakıyorduk ama test pozitif ve tekrar karantinaya girdi

Annemin karantinası bitti test yapmıyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…