- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.081
Ahahahhha ben dün izlerken uyuyakalmışım be vardı ki
Tamam tamam reklamından hatırladımmmMenemen
86 tl su faturası gelmişti ay sonunda
Bu hafta evde yıkanmadık şey kalmadı 186 gelir heralde bu ay
Taze fasülye koydum pişiyor
Scss94 sen ne yicen kız
Diyette olmasam pizza yapardım hemde 2 tepsi çatlayana kadar yerdim
Valla ilk testide kolay yaptiramamistik.temasli olunca hemen test yapılmıyor 1 hafta evde bekletiliyor karantinaya aliyorlar.hastalanırsanız arayın ambulansı deyip gönderiliyorlar.Biz hem temaslı hem hastalığı yaşadığımız için test yaptılar.Devlet bu kadar hasta var hepsine birer test yaptım bir kez daha yaparsam işin içinden çıkamam nasıl olsa herkes hasta olacak bu işin altından nasıl kalkarım diyor herhalde
Sinir oldum neyseValla ilk testide kolay yaptiramamistik.temasli olunca hemen test yapılmıyor 1 hafta evde bekletiliyor karantinaya aliyorlar.hastalanırsanız arayın ambulansı deyip gönderiliyorlar.Biz hem temaslı hem hastalığı yaşadığımız için test yaptılar.
Hadi dertlerimizi kapıştıralımAaaaaaa kankitom geldigel dert yanayım sana
Yok o kadar değil de liste yapalım mıHadi dertlerimizi kapıştıralım
Yap bakalımYok o kadar değil de liste yapalım mı
Geri geldim bundan sonra kimseye bulaşmamokyonus
@Kahveci bi hatun
Üzüldüm
Scss94 çok geçmiş olsun canım
Uzun süredir yazmamıştım ama dün akşam dayanamadım en sonunda
Söylenecek çok şey var ama gerek yok herkesin gözü var okuyor
Dilekçeden ses yokYap bakalım
Benimde izmirden ses yok şimdi eşim diyor seneye İstanbul olabilirDilekçeden ses yok
Valla çok gıcık bir durum ofBenimde izmirden ses yok şimdi eşim diyor seneye İstanbul olabilirAma ben Ankara isteyecegım diyor onumu keseyim kendimi mi?
Benimde izmirden ses yok şimdi eşim diyor seneye İstanbul olabilirAma ben Ankara isteyecegım diyor onumu keseyim kendimi mi?
MaşallAh boyumuz iyi uzamış 45 doğdu çünkü ama kilomuz az doktorlar boy önemli diyor kemik gelişimi yani ama karşımda cılız gördükçe de üzülüyorum ve çok emek veriyorumCanım 1 eylül doğumlu kızım 3200 50 cm doğdu
Şuanda 14.3 kg boy 93
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?