- 11 Mart 2013
- 33.743
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.114
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #76.021
Zeki çocuk varya hızına yetişmek zor . Bizde de soğuk yoğurt yemek istiyor birşeyleri yerken yoğurtla kandırıyorum. Daha doğrusu kandırmaya çalışıyorum çorba ve yoğurt yan yana masada duruyor yA çorba dan aldığımı görünce ağzını açmıyor yoğurttan aldığımı görünce açıyor.kiz bütün gün me sorular soruyo kendimi yetersiz hissediyorum bazen ben araştırıp sana cevap vericem diyorum. geçen gün dinozorların nesli neden tükendi insanlar mamutları neden tüketti diyo herseyi anlayabileceği şekilde açıklamaya çalışıyorum elimden geldiğince
hahhahhaZeki çocuk varya hızına yetişmek zor . Bizde de soğuk yoğurt yemek istiyor birşeyleri yerken yoğurtla kandırıyorum. Daha doğrusu kandırmaya çalışıyorum çorba ve yoğurt yan yana masada duruyor yA çorba dan aldığımı görünce ağzını açmıyor yoğurttan aldığımı görünce açıyor.
Babam diyor ki ne yapsın çocuk sana gerizekalı numarası mı yapsın diyor kendimi keseceğimhahhahhaakıllı bıdık yaaa
Babam diyor ki ne yapsın çocuk sana gerizekalı numarası mı yapsın diyor kendimi keseceğim
valla ağlamalarına cevap vermemeye çalışıyorum bide sorularına cevap bulmakta zorlaniyorum artıkneden yok deniz bende bilmiyom sonuçta
Sütten çocuğa vitamin akacak diye ben hala birşeyler içiyorumhep folikasitten bunlar
Sende onunla aglarmissin
Saka bir yana ogluna bakis acisina hayranim cok farkli bir cocuk
Sütten çocuğa vitamin akacak diye ben hala birşeyler içiyorumondan mı oluyor böyle
Ben perişanım yine bak.tabii ondan kıız
uyumadi mi yaramazBen perişanım yine bak.
Uyudu ben zor toparlıyorumuyumadi mi yaramaz
akşam onlar uyuyana kadar insan bi pert olup kalıyo zaten ben direk yatağa yatıyorum dizi kitap ne varsaUyudu ben zor toparlıyorum
Bende kitap okuyup dizi izleyeceğim diyorum Kk da laf yetiştiriyorumakşam onlar uyuyana kadar insan bi pert olup kalıyo zaten ben direk yatağa yatıyorum dizi kitap ne varsa
Bende kitap okuyup dizi izleyeceğim diyorum Kk da laf yetiştiriyorum
Bugün beni nasıl taşlamadın hayretbende o şekildeyim şuanda
ne zaman kııızBugün beni nasıl taşlamadın hayret
Zamanındane zaman kııızbana mi yazdın bu mesajı ben ne zaman taşladım seni
bacım bana demedik laf koymayan sendin ben unuttum sen unutmuyonZamanında
oohh mis gibi olmuşturBen bittiğim şu an
Çok yoruldum bugün
Ama ev mis gibi koktu perdelerde tertemiz kokuyor bu koku beni mutlu ediyor
Kıza şampuan hariç başka harcama olmadı bugün çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?